Ciao Bella collectie

Ciao Bella collectie
NIEUWE LENTE DAMES KLEDING COLLECTIE

De lente is weer begonnen en dit is het perfecte seizoen om Rome te bezoeken! De temperaturen stijgen en de bloemen beginnen te bloeien. De romantische uitstraling van Rome past perfect bij onze nieuwe lente collectie! Het is tijd om je winterkleding op te bergen en je garderobe te upgraden met nieuwe lente items.

Wij hebben veel nieuwe trends online en in de winkel beschikbaar op het gebied van jassen, sets, accessoires & jurken die zeker niet in jouw kast kunnen ontbreken! Ben jij benieuwd geworden naar onze nieuwe lente collectie: ‘CIAO BELLA’ en hoe je deze het beste kunt combineren? Lees dan snel verder!

olivia-kate-dames-kleding
 

Jumpsuits

Jumpsuits zijn weer helemaal terug! Een van de meest trendy jumpsuits op dit moment is de wijde pijpen jumpsuit. Dit type jumpsuit heeft een licht uitlopende pijp, wat zorgt voor een flatterend en elegant silhouet! Wijde pijpen jumpsuits zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld: roest, groen, lila & zwart. De jumpsuits hebben een halter model en zijn op heel veel verschillende manier te stijlen. De jumpsuit is gemaakt van viscose, een mega mooie stof die perfect is voor de lente.
 
Combineer een wijde pijpen jumpsuit met een paar hakken en statement oorbellen voor een chique avondlook. 


 

Korte Trench Coats

Korte trench coats zijn momenteel erg trendy en een perfecte aanvulling op elke lentegarderobe. Deze jassen zijn korter dan de traditionele trenchcoat, waardoor ze ideaal zijn voor de lente en gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits.
 
Dit seizoen zijn er enkele updates aangebracht aan het ontwerp van onze trench coat, waaronder kortere lengtes en opvallende kleuren, zoals army groen, beige & camel. Dit geeft de korte trench coat een frisse, moderne uitstraling
 
Trench coats zijn ideaal voor een stijlvolle en comfortabele look. Combineer de trench met een jeans en een paar sneakers voor een casual look. Of draag het met een jurk en hakken voor een chique en elegante outfit. Een korte trench coat is ook perfect voor een dagje uit of voor een date night.
 
Bij het kiezen van een korte trenchcoat is het belangrijk om rekening te houden met de pasvorm. Een goed passende trenchcoat zal er niet alleen beter uitzien, maar ook comfortabeler zitten en je zult deze langer dragen! Kies een trenchcoat die past bij je lichaamstype en die je figuur flatteert.

  

Cropped Bomber Jasjes

Een andere trend die we dit seizoen veel zien zijn de cropped bomber jasjes. Deze jasjes zijn korter dan de traditionele bomberjacks en hebben meestal een wat meer vrouwelijke uitstraling. De cropped bomber jas is ook perfect voor een casual en sportieve look. Combineer de jas met een joggingbroek en sneakers voor een stijlvolle sportieve look. Of draag het met een t-shirt en een spijkerbroek voor een casual outfit. Je kunt ook een cropped bomber jack over een jurk dragen om je outfit een finishing touch te geven. Dit seizoen worden ze vaak gemaakt van lichte, ademende stoffen zoals katoen en linnen. Wij hebben cropped bomber jassen gemaakt van ons eigen Olivia & Kate label en dit zijn echte bestsellers! Wees er dus snel bij voordat ze uitverkocht zijn… 
 

Satijnen Items

Satijnen items zijn dit seizoen ook populair. Deze items geven je outfit een luxe uitstraling en zijn perfect voor een avondje uit. Wij hebben satijnen sets, satijnen jurken maar ook een satijnen top. Draag een satijnen top met een spijkerbroek en hakken voor een casual en toch stijlvolle look. Satijn is een stof die elegantie en glamour uitstraalt. Deze items zijn meestal gemaakt van lichte, glanzende stoffen en hebben een zijdeachtige textuur.

 

Sets van katoen en sets met print

Print sets en sets van katoen zijn perfect voor de lente. Deze items zijn verkrijgbaar in verschillende prints en zijn perfect voor een leuke en kleurrijke look. Combineer een print top met een bijpassende print short of rok en je ziet er meteen al helemaal gestyled uit! Of draag een print rok met een effen top voor een chique look. Je kunt print sets dragen met een paar sneakers voor een casual look of met hakken voor een meer formele uitstraling. Katoen is een stof die perfect is voor de lente en zomer, omdat deze stof goed ademt. Hierdoor zul je niet snel gaan zweten in jouw outfit. Wij hebben katoenen sets in verschillende kleuren, zoals wit en beige.
 

Oorbellen

Oorbellen zijn een must-have accessoire dit seizoen. Grote oorbellen met opvallende designs zijn de trend. Draag ze met een eenvoudige outfit om je look een extra touch te geven. Combineer grote oorbellen met een satijnen top en een spijkerbroek voor een stijlvolle look. Oorbellen zijn altijd een trendy accessoire geweest, maar dit seizoen zijn er enkele nieuwe stijlen die eruit springen.

 

Jurken

Jurken zijn perfect voor de lente en mogen niet ontbreken in je garderobe. Dit seizoen zien we veel lichte kleuren en prints. Draag een lichte jurk met hakken voor een chique en elegante look. Of draag een casual jurk met sneakers voor een meer relaxte uitstraling. Je kan onze jurken stijlen voor naar het strand, of voor een zomers dagje naar de stad. Daarnaast hebben we ook veel leuke jurken die je aan kan doen naar een feestje! Er zijn verschillende modellen en kleuren beschikbaar, zoals mini, midi & maxi jurken.
 

Combineren

Om de perfecte outfit samen te stellen, kan je onze verschillende items combineren. Combineer bijvoorbeeld een korte trench coat met een satijnen top en een spijkerbroek voor een stijlvolle look. Of draag een spijker jasje met een print set voor een leuke en kleurrijke outfit. Combineer grote oorbellen met een jurk en hakken voor een chique look.

In de lente collectie zien we veel verschillende trends. Het is belangrijk om te onthouden dat kleding persoonlijk is en dat je moet dragen waar je je goed in voelt. Combineer verschillende items om je eigen unieke stijl te creëren en draag wat bij jou past!



Dames kleding bestellen bij Olivia & Kate

Shop onze nieuwe lente collectie via onze website! Bestel jij voor 23:59, dan wordt je pakketje dezelfde dag nog verzonden en met een beetje geluk heb jij je pakket morgen al in huis!
 
Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je €5 korting op je eerste bestelling! Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ontvang je wekelijks updates over de nieuwe collectie, exclusieve kortingen & ben je als eerste op de hoogte over acties.