Cyber Monday

Cyber Monday

Cyber Monday

(ACTIE GESLOTEN) OMG! Het is Cyber Monday! Shop tijdens Cyber Monday de allerleukste musthaves van dit seizoen met 20% KORTING voor het te laat is! Dit wil je echt niet missen! Vandaag 27 november shop jij met deze MEGA discount! Gebruik code: BLACKFRIDAY20 om jouw favorieten te shoppen, wij hebben de kortingscode langer doorgetrokken!


Het is Cyber Monday, dus tijd om jouw wishlist deze week te shoppen! Kom gezellig langs bij onze mooie winkel in Haarlem! Wil jij liever de items online bestellen? Dat kan natuurlijk ook op onze online webshop Olivia & Kate! 

SALE-20%-KLEDING-ACCESSOIRES-SIERADEN-CYBER-MONDAY

Party

Shop de mooiste party collectie met 20% korting bij ons! De party items kun je stijlen voor elke gelegenheid! Draag een mooie party jurk tijdens een date night of als je uiteten gaat met je familie. De party outfits kun je ook makkelijk dragen op een door de weekse dag. Basic is namelijk ook maar saai, toch babes?! Combineer een mooie party top met een glitter jeans, of draag een zwarte jurk met een panty en hoge laarzen. Een beetje glitter and glamour is namelijk nooit verkeerd! Een huispak is natuurlijk ook heerlijk op zijn tijd maar hoe leuk is het om er echt mooi uit te zien. Don’t be afraid and add some glitter to each day babe!


Naast de kledingitems hebben wij ook geweldige sieraden die je outfit helemaal afmaken! Ga voor een paar mooie oorbellen met diamantjes om helemaal in de feeststemming te komen. Hoe leuk is dat? En hoe top is het om jouw favorieten te shoppen met mega korting?! Naast de sieraden hebben wij ook geweldige tassen die jouw outfit helemaal compleet maken! Zo ben jij helemaal ready voor de feestdagen of een avondje uit!


Shop de mooiste jurken met 20% korting! Hou jij zelf meer van een broek? Girl, we got you! Ga dan voor een prachtige broek met een top! Kies bijvoorbeeld een leuke pantalon met daarop een feestelijke top of ga voor een stoere broek! Bij Olivia & Kate hebben wij amazing glitter choker tops! Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en super makkelijk te combineren met een leuke broek of skort. Ook hebben wij veel leuke jurkjes in de collectie. Super leuk om te dragen tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook mega leuk om gewoon door de weeks te dragen!


Winter items 

Hou jij zelf van een oversized sweater! Girl, tijdens Cyber Monday shop je de leukste oversized sweaters bij Olivia & kate! Ga bijvoorbeeld voor de wollen gebreide truien! Deze zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar! Combineer onze leuke beige wollen gebreide trui met een mom jeans of juist met een mooie zwarte pu leren skort en een paar laarzen! Super leuk en ze zijn lekker warm voor deze koudere dagen! Hou jij zelf meer van een opvallende kleur? Girl, we have it all! Shop dan onze te leuke wollen gebreide trui in de kleur roze of blauw! Love it!

Maak jouw closet nu helemaal winter proof, en shop onze heerlijke jassen en sjaals die jou de hele winter warm zullen houden. Ga bijvoorbeeld voor een van onze heerlijke lange jassen! Bij Olivia & Kate hebben wij verschillende soorten jassen! Van iets korteren modellen tot een heel lang model! Ga voor een korte wollen trench jas die mega leuk te combineren is met een stoere jeans. Wil je toch liever een lange winterjas? We got you babe! Er zijn verschillende lange jassen verkrijgbaar bij Olivia & Kate! Verschillende vormen en kleuren! Ga jij voor een zwarte, taupe of beige jas dit seizoen? Alles is mogelijk bij ons! En tijdens de Cyber Monday shop jij deze items met een super leuke korting erop! This is your chance to take it all babe! 


Wat je ook zeker in de kast moet hebben liggen in de winter is een comfy outfit! Bij Olivia & Kate hebben we super veel heerlijke loungewear. Dit zijn de perfecte items om aan te hebben als jij je dag gaat spenderen op de bank of wanneer je een comfy outfit wilt maar er toch leuk uit wilt zien. Lounge kleding is namelijk super comfy en zit heerlijk. Zo hebben we heerlijke truien en lange broeken, maar ook hele loungewear sets. Ga bijvoorbeeld voor een loszittende broek met een bijpassende top! Super comfy!


Olivia & Kate heeft de lekkerste lounge outfits voor jou die ook nog eens super fashionable zijn! Neem dus snel een kijkje en zorg ervoor dat jij je favoriete chill outfit in de kast hebt hangen! Om je gehele outfit comfy te maken op een chill dagje thuis, zijn de heerlijke fluffy pantoffels zeker niet te missen! Hoe lekker is het om ook warme voetjes te hebben tijdens de koude dagen?!


Basic items

Stapel je kast vol met basics! Je kunt nooit genoeg basic items in je garderobe hebben. Deze Black Friday week is het perfecte moment om je voorraad aan te vullen met Essentials zoals t-shirts, jeans en wollen gebreide truien. Op onze website van Olivia & Kate hebben wij geweldige kortingen op deze klassieke stukken, zodat je er altijd stijlvol uit kunt zien zonder heel je spaarpotje leeg te gooien.


Onze basic items zijn tijdloos en de kledingstukken zijn gemakkelijk te combineren en kunnen de basis bieden voor talloze outfits. De essentiële basic kledingitems die je in je kast zou moeten hebben is een wit of zwart basic t-shirt, daarnaast hebben wij ook de perfecte basic pantalons in verschillende kleuren. Boven een basic pantalon hebben wij ook bijpassende blazers met rechte pasvorm, zodat je het kan dragen als set. Een goed passende spijkerbroek is musthave, kies voor een stijl die bij jouw lichaamsvorm past zoals een wijde pasvorm, rechte pasvorm of een skinny jeans


Deze basic items voor de bouwstenen van jouw kledingkast en kunnen eindeloos worden combineer om verschillende looks te creëren. Ze bieden flexibiliteit en maken het gemakkelijk om je stijl aan te passen aan verschillende gelegenheden.

Sieraden

Sieraden kun je natuurlijk nooit genoeg hebben! Bij elke gelegenheid past namelijk een ander sieraad. We love gold! Mix en match jouw favoriete sieraden waardoor jij een unieke combi maakt die helemaal bij jouw stijl past! Shop bijvoorbeeld mooie oorbellen voor een night out met je besties of een ketting die jouw outfit helemaal af maakt voor een date night.
Bij Olivia & Kate hebben we sieraden die super trendy zijn. Ga bijvoorbeeld voor een paar super hippe oorbellen en jij maakt zeker een statement, of een gave ketting gecombineerd met een mooie ring. Er komen super vaak nieuwe sieraden waardoor wij helemaal meegaan met de nieuwste trends. Zo zie jij er helemaal fashionable uit! En hoe fijn? De stainless steel sieraden verkleuren niet waardoor jij deze elke dag met plezier kunt dragen!

Schoenen

Maak jouw gehele outfit af met onze prachtige schoenen! Bij Olivia & Kate shop je de leukste schoenen. Van pantoffels tot aan hoge laarzen babe! We got it all! Hou jij zelf meer van een paar stoere boots? Girl, we got you! Ga dan bijvoorbeeld voor een paar mooie hoge boots of juist voor paar korte laarzen voor onder een jurkje! Love it! Shop jouw favoriete paar schoenen tijdens de Cyber Monday bij Olivia & Kate met een super leuke korting! Can’t wait babe!
Kun jij niet wachten om je nieuwe items te showen aan je besties? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:59 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! Hoe fijn is dat?! Kan je niet kiezen welke items jij allemaal wil hebben en wil jij je items eerst thuis passen? Geen probleem! We hebben een retourtermijn van 14 dagen, genoeg tijd dus om te beslissen voor welke jij gaat!
HAPPY CYBER MONDAY SHOPPING! Wacht niet te lang, voor jouw favoriete items zijn uitverkocht!