DE LEUKSTE DAMES SCHOENEN VAN OLIVIA & KATE!

oktober 05, 2021

DE LEUKSTE DAMES SCHOENEN VAN OLIVIA & KATE!

DAMES SCHOENEN COLLECTIE

Het herfstseizoen is begonnen en dat betekent dat het tijd is om jouw favoriete Dames schoenen te shoppen! Good shoes take you to great places!! Right?! Bij Olivia & Kate hebben wij de perfecte enkellaarsjes, cowboy boots, sneakers & hakken!  Bij elke outfit moet je namelijk een soort schoen combineren. Je kan een outfit helemaal afstellen met een van onze leuke schoenen! Combineer bijvoorbeeld een jurk juist met stoere sneakers en een spijkerbroek met leuke enkellaarsjes! Ben jij helemaal ready voor nieuwe schoenen kopen bij Olivia & Kate? Lees dan verder!

Enkellaarsjes zijn eindeloos te combineren! Draag ze onder een van onze jurken of rokjes voor een classy look of juist met een van onze jeans voor een stoerdere look. Olivia & Kate heeft veel verschillende soorten enkellaarsjes: met hak en zonder hak voor een meer casual look! Maak de outfit af met bijpassende sieraden en jouw look is helemaal compleet! Enkellaarsjes mogen deze herfst & winter zeker niet ontbreken in jouw kledingkast!

 Dat hoge laarzen erg trendy zijn hoeven we je niet meer te vertellen! 
Hoge laarzen zijn mega classy te dragen onder een van onze prachtige avond jurken of juist onder een hoodie dress! Draag jij graag een classy look? Shop dan hoge laarzen met een hak en spitse neus. Een paar hoge laarzen met een hak staat sexy & vrouwelijk, maar tegelijk ook stoer! Naast dat hoge laarzen je warm houden, maken ze ook een statement voor je outfit!

Cowboylaarzen

Cowboy boots are made for walking! Deze trendy musthave kan natuurlijk niet ontbreken in jouw kledingkast! Ben jij nog op zoek naar de perfecte cowboy boots? Don’t worry! We got you girl! De cowboy boots passen bij elke outfit! Draag ze onder een leuke flared broek of juist onder een rokje of jurkje om de outfit wat stoerder te maken! Deze boots lopen heerlijk, zijn lekker warm én ook nog stylish verantwoord! Wil jij er als een echte fashionista bij lopen? Shop dan snel onze te leuke cowboy boots! Cowboy boots zijn er in verschillende maten, kleuren en materialen! Ga voor een hoge cowboy boot met hak voor een feminine look of juist voor lage cowboy laarzen voor een wat stoerdere look, die ook goed onder jeans passen! 

Een classy cowboylook? We're here for it! Kies bijvoorbeeld voor een zwarte of witte western boot: een opvallende maar goede basic! Zwarte of witte cowboylaarzen zijn heel erg makkelijk te combineren! 

Sneakers
Dames sneakers zijn tegenwoordig fashionable & comfy at the same time! Hoe geweldig is dat babes?! Sneakers
 zijn schoenen die eigenlijk in geen enkele garderobe mag ontbreken. Sneakers hoeven niet alleen onder jeans of broeken te worden gedragen maar kunnen ook heel leuk gecombineerd worden met een jurkje of een rok voor een stoere urban look! Daarnaast kan je onze sneakers ook gebruiken voor tijdens het sporten! Een goede, leuke sneaker is dus heel erg multifunctioneel ;). Wij hebben verschillende soorten kleuren online en in de winkel! 

Wij zijn helemaal gek op de nieuwe trend: chunky sneakers! Platform sneakers zijn stoer & kunnen met elke outfit worden gestyled! Ga jij voor de chunky dad shoes? Combineer ze met een stoere jeans & een leuke top and you're ready to go girl! Shop een beige sneaker en ga voor een all beige outfit! Wij zijn helemaal gek op een monochrome look! Daarnaast hebben wij ook veel leuke sneakers met kleuren erin zoals fel oranje, die je outfit een extra touch geven en helemaal afmaken!  

Heb jij snel nieuwe sneakers nodig? Wanneer je voor 23:30 uur besteld, wordt dezelfde dag jouw pakketje nog verzonden! (NL). Bij een bestelling van €75 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending aan binnen Nederland! Zeker een reden om een kijkje te nemen op onze site & jouw favoriete items te shoppen!


Loafers
Loafers, wie heeft er nou nog niet van deze trend gehoord? Wij Olivia & Kate wel and we love this trend! Onze te leuke loafers zijn zo mooi om te combineren onder een stoere mom jeans, maar juist ook onder een jurkje. Loafers zijn in 2021 echt DE trend en zitten ook heerlijk. Deze schoenen zien er chique uit onder elke outfit! Zo leuk! 

Slippers
Slippers zijn een echte musthave voor de herfst, maar ook tijdens de winter is dit een echte musthave. Wie wil er nou niet heerlijke warme voetjes hebben tijdens deze koude seizoenen. Onze sloffen zitten heerlijk comfy en zijn zo ZACHT! Combineer onze lekkere warme sloffen met een van onze comfy sets. Heerlijk toch? We love this! Onze sloffen slide je zo met je voeten in, dan hoef je daar niet eens moeite voor te doen. Relax mode on! 

Plateau Boots
Plateau boots kunnen niet ontbreken in jou kast babe! You need this boots. Plateau boots waren vorig jaar al een hele trend, maar ook dit jaar zijn deze boots weer HE-LE-MAAL in. Het is zo fijn dat deze boots zo gemakkelijk de combineren zijn en ook wel tegen een beetje regen kunnen. Perfecte schoenen voor tijdens de herfst! WAUWW! Combineer onze geweldige plateau boots met een hoodie jurk of een blouse met een spencer erover heen. Hoe leuk is dat? Dat is toch de perfecte outfit. Of combineer onze plateau boots met een mom jeans een lekkere warme trui. Er zijn zoveel verschillende outfits te maken met deze schoenen. We love it, do you love it toooo?

Hakken
Babes, vrouwen kunnen nooit genoeg hakken hebben toch? Olivia & Kate heeft een grote collectie aan hakken om jouw schoenenkast aan te vullen! Hakken zijn perfect voor elke gelegenheid. Ben jij opzoek naar de perfecte hakken? Girl, we got you! Wij hebben te leuke hakken voor naar je werk, namelijk een mooie bescheiden hak. Ben jij juist opzoek naar een paar hakken voor een chique diner of een feest? Dan hebben wij voor jouw te prachtige naaldhakken! Dat wil je toch babe! Combineer deze hakken met een prachtige elegante jurk and you're ready! Hakken maken jouw outfit helemaal compleet! Tover jouw alledaagse outfits om tot een te leuke een chique look met een van onze te prachtige hakken! Shop je favoriete hakken bij Olivia & Kate en betaal op verschillende manieren aan de hand van ons ruime aanbod in betaalmogelijkheden. Schoenen bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Shop onze schoenen online & in de winkel! Happy shopping babes ;)




Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER BRUNCH OUTFIT!

maart 25, 2024

Babes! Het is weer tijd voor leuke paasontbijtjes, brunches en lunches! Hiervoor heb jij de perfecte outfit nodig! Met onze leuke pastel items ben jij ready to go! Lees snel verder om outfit inspiratie op te doen!

Lees meer

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

maart 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer