END OF SEASON SALE

END OF SEASON SALE
Oh my!! De end of season sale is hier babe!! Go spend your money on this amazing sale! Alle sale items nu tot 60% off! OMG! +275 items zijn toegevoegd aan de sale! You can’t miss out on these amazing deals! Shop NU de leukste musthave sale items bij je favoriete webshop Olivia & Kate!! <3
Shop END OF SEASON SALE | Olivia & Kate
END OF SEASON ITEMS
Er zijn super veel mooie fashion items in de end of season sale! Denk aan jouw fave sweaterstopspants en nog meer amazing fashion pieces! Ook kan je de meest prachtige gouden en zilveren sieraden in de sale shoppen! Combineer jouw fave sale items tot jouw eigen gestylde outfit van Olivia & Kate! De korting maakt de outfit extra leuk, doesn’t it? ;) 

Wij hebben de beste sale vondsten! Ons advies? Zie je een item dat je helemaal amazing vindt, don't wait en bestel het meteen. It's now or never! Tag us op Instagram in een post van jou en jouw geshopte sale outfit for a chance to get featured! <3 

SALE-AFGEPRIJST-50%OFF-VESTEN

Ben jij opzoek naar een heerlijke trui voor in de winter! Girl, we got you covered! Bij Olivia & Kate shop je de allerleukste truien en nu ook nog is in de sale! Wauwieee! Combineer onze te leuke truien met een mom jeans en een paar gympen! Wil jij nou een andere look? Combineer dan bijvoorbeeld onze truien met een rokje en een leren gilet en een paar hoge laarzen! Helemaal trendyy babe! Shop nu snel jouw musthaves in de sale!

Ook zijn onze te leuke jassen nu in de sale! Deze jassen zijn perfect voor de winter, want ze houden jouw heerlijk warm! Ben jij opzoek naar een mooie lange jas voor dames? Dan ben je bij ons aan het juiste adres babe! In onze end of season sale hebben we voor jou de leukste jassen in de sale! Wees er snel bij babe, voordat al jouw faves zijn uitverkocht! Ga bijvoorbeeld voor een heerlijk warme zwarte faux fur jas! Deze jas is te combineren met zoveel verschillende outfits!

Niet alleen onze lekkere warme jassen voor buiten zijn in de sale, maar ook onze dames tussenjassen zijn nu in de sale!! Buy now, or cry later! Deze jassen kan je nu super leuk binnen dragen met een coltrui eronder of juist een T-shirt als je net te warm! Als de winter weer voorbij is kan je deze te leuke tussenjassen gebruiken als normale jas voor in de lente! Zo heb je elk seizoen wel iets aan deze te leuke jassen! Shop onze leuke damen tussenjassen snel babe, voordat alles uitverkocht is! Dit kan je toch niet laten liggen!

Niet alleen onze winterjassen en tussenjassen zijn in de sale, maar ook onze bodywarmers zijn in de sale! Ohmyyyy, dit wil je toch hebben! Combineer onze bodywarmer met een warme sweater en een zwarte jeans! Super leuke outfit voor deze koudere dagen en dat ook nog is met items die in de sale zijn! This is your chance babe to take it all!

Ps, je heb nu al gratis verzending vanaf 50 euro! Hoe fijn is dat! Ook als je voor 23:30 besteld wordt het nog dezelfde dag verzonden! Yahh! Dit maakt het toch bijna onmogelijk om niet jouw favo items zo snel mogelijk te bestellen!
sale-korting-webshop-afgeprijsd

Wil jij alvast de perfecte jurk voor de feestdagen kopen voor aankomend jaar, shop dan nu nog snel onze party items met een hele hoge korting! Al onze party items zijn nu in de sale met een korting tot wel 50%!! Ons te leuke party items zijn ook super leuk voor jouw birthday of voor tijdens een etentje met je besties! Er is altijd wel ruimte voor een beetje glitter of pailletten toch!

Veel van jullie moeten nu thuiswerken of hun school vanuit huis volgen en hoe fijn is het dan om dan een heerlijke comfy set aan te hebben, maar er dan wel nog fashionable uit zien! Bij Olivia & Kate shop je nu in de sale super leuke comfy sets! Combineer bijvoorbeeld ons Lennox pak in het groen met een paar witte sneakers of juist met een paar laarsjes!

Ben jij een echte sale shopper? Dan is dit is dé sale voor jou girl! Dit is de BIGGEST SALE EVER van je favoriete webshop Olivia & Kate! That's why: It's an "add to cart" kinda day! 

Wij hebben jaarlijks meerdere geweldige dames sale acties! Waaronder summer sale, crazy sale en end of season sale! Wie wordt hier nou niet vrolijk van? Shop jouw favo items van het afgelopen seizoen voor de meest geweldige betaalbare prijzen! Al veel geshopt afgelopen maanden maar toch dat leuke item gemist? Dan is onze kleding uitverkoop perfect om dit kledingitem of sieraad nog binnen te halen voor de laagste prijs! Never enough outfits babe!

Sieraden kun je natuurlijk nooit genoeg hebben! Bij elke gelegenheid past namelijk een ander sieraad. We love gold, maar wij hebben natuurlijk ook zilveren sieraden! Kun je niet kiezen? Dan kan het ook heel mooi staan om beide kleuren met elkaar te mixen! Mix en match jouw favoriete sieraden waardoor jij een unieke combi maakt die helemaal bij jouw stijl past! Sieraden zijn de finishing touch voor je outfit girl! Bij Olivia & Kate hebben we dames sieraden in allerlei soorten, maten en kleuren. Nu zijn sommige van onze te leuke sieraden ook in de sale! Shop jouw fave sieraden nu snel nog met een super hoge korting babe! LOVE IT!

Wij hebben de beste sale vondsten! Ons advies? Zie je een item dat je helemaal amazing vindt, don't wait en bestel het meteen. It's now or never! Tag us op Instagram in een post van jou en jouw geshopte sale outfit for a chance to get featured! <3 

Neem online een kijkje en shop gelijk de end of season sale! De mooiste items zijn up to 60% off!  Dat betekent shoppen babe!! But be quick! Before you know it, they will be sold out! ;) 

Happy sale shopping! XOXO Olivia & Kate
Shop now | Olivia & Kate