DE LEUKSTE TOPS VAN OLIVIA & KATE

oktober 12, 2021

DE LEUKSTE TOPS VAN OLIVIA & KATE

Ben jij opzoek naar de perfecte top? We got you babe! Van tops met korte mouwen tot tops met lange mouwen. Olivia & Kate heeft super veel tops voor elke gelegenheid. Onze tops zijn zo leuk om te combineren met andere items. Tops en t-shirts kun je toch nooit genoeg van hebben! Ben jij op zoek naar basic tops, tops met prints, crop tops en bodysuits? Lees dan snel verder babe, en vind jouw perfecte tops!

Tops met lange mouwen zijn voor iedere gelegenheid super fijn en classy. Wil je jouw look nou iets chiquer maken? Kies dan voor onze one shoulder top. Deze top is super classy en geweldig voor een avondje uit. Ook kan je deze top combineren met een nette pantalon en een paar haklaarzen, waardoor je deze top ook super leuk naar werk aan kan. Vind je de outfit dan nog te koud? Combineer deze outfit dat met een blazer. WAUWW!

Olivia-kate-kopen-tops

Crop tops

De crop tops, wie is er nou nog niet fan van deze top! We love it! Een crop top is een item die perfect is voor elke gelegenheid! Bij Olivia & Kate hebben wij crop tops met lange mouwen, met korte mouwen of sleeveless. Crop tops zijn in de zomer een echte musthave, maar ook in de winter zijn deze tops niet te missen in jouw kledingkast. Combineer een croptop met korte mouwen met een oversized blazer. Super classy outfit voor tijdens een diner of lunch. Ook kan je een classy zwarte croptop top combineren met hoge jeans, een paar hakken als jij een avondje uit gaat met je besties! Crop tops zijn eigenlijk het hele jaar een echte musthave.

Crop tops met lange mouwen zijn tijdens de herfst en winter zo’n trend. Het zit heerlijk en je ziet er super goed uit! Een croptop longsleeve is zo leuk om te combineren met een mom jeans of juist een leren broek. Onze croptops zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk in het zwart, wit, rood, groen, roze en rust kleur. Zoveel verschillende opties! Love it!

Voor een avondje uit hebben wij bij Olivia & Kate de perfecte crop top blouse. Deze crop top staat super chique en is super makkelijk te stijlen. De crop top blouse kan gestyled worden met een zwarte broek of juist een split jeans. Als je zelf meer van een rok houdt. Combineer dan deze top bijvoorbeeld in de zomer met een leuk rokje of juist een mooie lange rok en een paar hakken eronder. Deze tops zijn bij ons in 10 verschillende kleuren verkrijgbaar! Dan moet jouw lievelingskleur er toch wel bij zitten babe! Hou jij zelf meer van een kant? Girl, we got you! In onze tops collectie hebben wij super mooie zwarte en witte kanten topjes! Shop bij Olivia & Kate de leukste tops online of kom gezellig langs bij onze mooie winkel in Haarlem!

Turtleneck Tops

De turtleneck top is een perfecte top voor tijdens de herfst. Deze top houdt de nek super lekker warm. Combineer een turtleneck top met een spijkerjasje of een franje jas. Zo zie je er geweldig uit tijdens het herfstseizoen. Hou jij zelf van een basic top, kies dan voor de turtleneck top in het zwart. Ook hebben wij de turtleneck tops in andere fleurige kleuren. Bij Olivia & Kate shop de leukste leukste turtleneck tops in verschillende kleuren en zelfs ook in het kant. Wil jij een mooie top voor tijdens een diner. Kies dan voor een turtleneck top die van kant is. Love it. Deze tops zijn super classy! Je kan onder deze top een bralet dragen en tijdens koudere dagen kan je er een hemdje onder dragen.

Heb je jouw top snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:30 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! En bij een bestelling van €75 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland.
Kan je niet kiezen en wil je de top eerst thuis passen? Geen probleem! We hebben een retourtermijn van 15 dagen, genoeg tijd dus om te beslissen voor welke top jij gaat!

Olivia-kate-kopen-tops-dames

Dames bodysuits

Babe tegenwoordig kun je een bodysuit niet meer wegdenken uit jouw closet. Dit is namelijk een prachtig kledingstuk! Yes we love body’s want een body kun je echt overal mee combineren! Onze zwarte body is namelijk super leuk om te stijlen met een pantalon en een paar hakken! Hoe leuk is die look babe! Heb jij binnenkort een avondje uit met je vriendinnen gepland en heb je nog geen outfit? Kies dan voor een mooie body met lange mouwen en een leer broekje. Bij Olivia & Kate hebben we super veel verschillende soorten en kleuren body’s. Van corrigerende body’s tot super sexy body’s. Babe, we got it all!

Blouses

De blouse is een echte key peace voor in je kast en Olivia & Kate heeft er zoveel om uit te kiezen! Olivia & Kate heeft namelijk de leukste kleuren voor jou verzameld. Een blouse kan je aan naar je werk, maar ook aan naar een lunch of tijdens een dagje shoppen met je vriendinnen. De blouse komt voor zoveel gelegenheden van pas. Love it!!

Tops in de sale

In onze tops collectie vind je ook regelmatig de beste aanbiedingen. De zomer tops zijn nu super erg in de sale, maar girls! Ook deze tops kan je tijdens de herfst nog super leuk dragen, als je de tops maar goed combineert. Combineer bijvoorbeeld een zomer top met korte mouwen groot vest. Zo leuk!! De sale vind je terug op de website, onder het kopje SALE. Shop snel de leukste zomer tops in de sale en steel de show bij jouw vrienden met een nieuwe jurk! YAY!

Olivia-kate-tops-kopen-shoppen

Olivia & Kate winkel

Kom gezellig langs bij onze mooie winkel in Haarlem om jouw nieuwste tops te shoppen!!! Vind je online shoppen toch fijner? Shop dan jouw favoriete tops van Olivia & Kate via onze online webshop voor de leukste items! Ps. Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan krijg jij 5 euro korting bij je eerst bestelling. Dat wil je toch! So, take your chance and get it all girl!



Also in Blog Olivia & Kate

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

maart 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer

BLAZERS EN PAKKEN
BLAZERS EN PAKKEN

februari 16, 2024

Tweedelige pakken zijn niet meer alleen voor mannen, maar tegenwoordig ook geweldig voor vrouwen. Voor het aankomend voorjaar hebben wij dan ook hele leuke trendy kostuums voor vrouwen in onze nieuwe collectie. Shop ze in verschillende leuke kleuren!

Lees meer