DE LEUKSTE MODETRENDS VOOR DAMES IN 2023

februari 28, 2023

DE LEUKSTE MODETRENDS VOOR DAMES IN 2023

 MODETRENDS VOOR DAMES 

De lente komt er weer aan en dat betekent: een nieuwe voorjaarscollectie shoppen bij Olivia & Kate! Ben jij benieuwd wat de nieuwe modetrends zijn van 2023? Lees dan snel verder!

olivia-kate-outfit-dames-trends

MODE KLEUREN VAN 2023

GRIJS: de modekleur van dit seizoen

Dé kleur van 2023 is grijs! Je shopt bij Olivia & Kate een te gek bomber jasje in het grijs, wat nu ook helemaal trendy is! Ook hebben wij veel andere leuke grijze items in onze nieuwe collectie. Denk aan: een grijze tanktop, grijze blazers en bijpassende grijze rokjes, een grijze lange mouwen crop top en een grijze trui! De kleur grijs is makkelijk te combineren met zwarte en witte items. 

Ook is het heel leuk om verschillende tinten grijs met elkaar te combineren. Stijl bijvoorbeeld een donker grijze broek of rok met een lichtgrijze top of blazer.
Het fijnste van grijze kledingitems is dat je er alle kanten mee op kan qua styling! Je kan de kleur grijs heel casual of juist heel chique stijlen. Draag een grijze trui of sweater met sneakers voor een casual look of juist een grijze blazer met hakken voor een classy look.
olivia-kate-outfit-dames-trends

PASTEL KLEUREN

Als grijs niet jouw kleur is voor het nieuwe seizoen zijn er ook andere kleuren die in 2023 helemaal trendy zijn! Bijvoorbeeld: pasteltinten! Wanneer je deze kleuren draagt ben je helemaal in de lente sferen! Vooral de kleur pastelgeel, lichtroze & babyblauw zal trendy zijn dit voorjaar.

DENIM

Denim blauw is ook een van de kleuren die jij zeker in je kledingkast moet hebben hangen! Denim on denim is de nieuwste trend van 2023 en wij zijn fan! Combineer een leuke spijkerbroek met een denim top of jacket voor een denim-on-denim look!
olivia-kate-outfit-dames-trends

KLEDING EN ACCESSOIRES TRENDS VAN 2023

2 DELIGE PAKKEN

Gilets zijn momenteel HOT en wij hebben het allerleukste pak EVER in onze collectie! Shop onze pantalon met een blazer gilet en jij steelt de show! Je kan het pak casual dragen met sneakers of juist chique met een paar hakken. Naast pakken met gilets hebben wij ook broeken in combinatie met een blazer. Wij zijn helemaal verliefd! We hebben de pakken in allemaal leuke pastel kleuren, die helemaal in zijn dit voorjaar! Combineer onze pastelkleurige pakken met een witte crop top met lange mouw op de koudere dagen en met korte mouw op de wat warmere lente dagen. Het handige van een pak is, dat je de broek of blazer van het pak ook los kan dragen. Draag bijvoorbeeld de pastelkleurige blazer op een lichte spijkerbroek en je hebt een super leuke look! Ook kan je de broek zonder de blazer dragen door er een leuke kleur trui op te dragen. Beige truien staan vaak leuk op pastelkleurige broeken. 

KLEDING GEMAAKT VAN KANT

 Kanten tops, kanten jurken, you name it! Kant zal in de zomer/lente van 2023 erg populair worden! Wij hebben veel mooie bralettes gemaakt van kant die mega elastisch zijn dus comfortabel zitten maar er ook stylish uit zien onder een witte blouse of blazer! Daarnaast hebben we ook satijnen tops in onze collectie met een kanten randje bij de borst. Deze tops zijn super chique maar ook goed overdag te dragen met een van onze wollen yasmine vesten. Ga jij op vakantie en ben je alvast op zoek naar leuke zomer items? Dan hebben wij ook een mega leuk kanten setje op onze website staan die je in de sale shopt! Hoe leuk is dat?!
olivia-kate-outfit-dames-trends

BASICS IN JE KLEDINGKAST

Goede basics zijn een MUST in jouw wardrobe! Deze kan je eindeloos combineren en lang door dragen. Shop bijvoorbeeld onze basic collectie met de mooiste blazers, tops, broeken & accessoires.  Buy once, wear forever! 


OVERSIZED KLEDING

In de lente van 2023 zullen oversized kleding items zoals truien, jassen en broeken populair blijven. Combinaties van oversized items met strakke items zijn hot & zorgen ervoor dat er een balans is in de look. Draag een oversized jacket, zoals onze bomber jackets of leren jas op een strakke top. 

TUSSENJASSEN VOOR DE LENTE

De temperaturen kunnen nog wat koel zijn in het voorjaar, dus een tussenjas is een must-have item in je garderobe. Kies voor een leren jas, spijkerjack, bomberjas of trenchcoat om je look compleet te maken. 

CARGO/PARACHUTE BROEKEN

Wij hebben parachute- en cargobroeken in verschillende kleuren en maten! Shop onze nieuwe parachute spijkerbroek of juist onze PU leren cargobroek. Daarnaast hebben wij ook beige, army groene, bruine & zwarte parachute broeken die je eindeloos kan stijlen. De cargo en parachutebroeken trend is super leuk om aan te doen naar een festival of feestje als festivaloutfit maar kan ook heel leuk zijn om naar school of werk te dragen door er een blazer op te dragen. Zo maak je de look wat netter!

PRINTS

Bloemenprints en patronen zijn voorjaarstrends die elk jaar terugkomen! Een print die ook elk jaar in de smaak valt is de stippenprint en ook dit seizoen hebben we de print vaak gespot op de catwalk bij verschillende merken! Ook wij hebben leuke items met prints online staan, zoals ons gekleurde jasje met allemaal verschillende prints. ‘Prints are here to stay’.

SHORTS

Zodra de temperaturen beginnen te stijgen, zijn shorts een must-have item in je garderobe. Kies voor een kortere, meer flatterende lengte die bij je lichaam past en combineer het met een leuke top en sneakers voor een casual, maar stijlvolle look.

SNEAKERS

Retro en dad sneakers zijn momenteel helemaal in en zullen ook dit voorjaar weer helemaal in de mode zijn! Ook sandalen met bandjes en hoge hakken zullen populair zijn, vooral in pastelkleuren! Platform schoenen en laarzen zullen ook populair blijven, vooral in combinatie met oversized kleding. Door deze schoenen maak je je look wat stoerder.

ZONNEBRILLEN

Een zonnebril kan een outfit echt afmaken en is daarom een ​​must-have accessoire voor het voorjaar. Dit seizoen zijn grote, vierkante monturen en ronde, oversized brillen populair.
olivia-kate-outfit-dames-trends

ACCESSOIRES

Dit jaar zullen haaraccessoires een belangrijke rol spelen in de haartrends voor de lente. Scrunchies, hoofdbanden en clips zijn popualair vooral in pastelkleuren!

HOEDEN

Hoeden zijn de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken en jezelf te beschermen tegen de zon. Kies voor een leuke baseballcap, een floppy hoed of een baret om je look af te maken.

Shop de leukste nieuwe collectie bij Olivia & Kate voor 23:59 en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden! Ontvang een GRATIS canvas tas bij elke bestelling boven de €100.

Wij hebben ook een mega leuke boutique in Haarlem! Kom jij gezellig langs?



Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER BRUNCH OUTFIT!

maart 25, 2024

Babes! Het is weer tijd voor leuke paasontbijtjes, brunches en lunches! Hiervoor heb jij de perfecte outfit nodig! Met onze leuke pastel items ben jij ready to go! Lees snel verder om outfit inspiratie op te doen!

Lees meer

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

maart 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer