THE CUTEST CHRISTMAS PRESENTS

THE CUTEST CHRISTMAS PRESENTS
Kerst staat weer voor de deur en dat betekent: cadeautjes tijd! Dit is het moment om je moeder, zus, vriendin of geliefde te bedanken en te vertellen hoeveel je van ze houdt! En hoe kan je dat beter doen dan met een kerstcadeau van Olivia & Kate?!
De belangrijkste vraag is dan: wát moet je geven? Geen zorgen babe! Je kan bij Olivia & Kate terecht voor al jouw leuke kerstcadeau’s en andere persoonlijke gifts!

Wij hebben speciaal voor jou een aantal super leuke persoonlijke kerstcadeau ideeën op een rijtje gezet! You’re welcome! x
Gifts-Olivia-Kate
JEWELRY
Geef jouw bff, moeder, zus of andere belangrijke vrouw in jouw leven een prachtig sieraad van Olivia & Kate! Dit sieraad wordt hun nieuwe all time favorite jewelry piece! Zij zullen altijd met veel liefde aan jou denken tijdens het dragen van jouw speciale kerstcadeau!

LEUKE KLEINIGHEIDJES
Daarnaast hebben wij ook super leuke andere accessoires die perfect zijn als kerstcadeau! 
Denk aan vrolijke scrunchies, lekker warme sjaals, schitterende haarclips en glitter sokken! Deze cadeau’s zijn de perfecte kleinigheidjes om jouw lieve vriendin of gezelligste zus te geven!
Christmas-presents-jewelry-olivia-kate

INTERIEUR
Wie wordt nou niet blij van super mooie interieur accessoires! Wij hebben de mooiste interieur accessoires voor in huis! Je wilt zeker de nieuwste collectie van de A La homedecor items checken op onze site! Deze prachtige brass interieur accessoires maken jouw moeder, zus, oma of vriendin haar huisje helemaal af! Jij laat zien hoeveel je om iemand geeft met zo’n mooi kerstcadeau!

FIJNE KAARSEN EN MEER
Voor een gezellig kerstsfeertje kan je natuurlijk ook heerlijke kaarsen cadeau geven! Wij hebben bij de leuke kaarsen ook bijpassende handzepen, lucifers en super leuke kaartjes! Maak er een gezellig pakketje van en je hebt het perfecte persoonlijk kerstcadeau!

Olivia & Kate heeft de leukste cadeaukaartjes met prachtige gold foiled details! Schrijf op dit kaartje een lief handgeschreven tekstje voor een extra persoonlijke touch!

You are now ready to have a very merry Christmas with amazing presents!
Happy Holidays babe XOXO Olivia & Kate
Gifts-Olivia-Kate
        
banner-influencers-olivia-kate