Internationale vrouwendag

Internationale vrouwendag
(ACTIE GESLOTEN)
Ohmy Girls! Het is bijna internationale vrouwen dag. Dit is de perfecte dag om andere vrouwen of natuurlijk jezelf te verwennen. Laat je moeder, dochters, vriendinnen of zussen weten dat zij erg worden gewaardeerd en koop een leuk cadeautje om ze hier aan te herinneren.Babes, we hebben zoveel leuke items die jij aan iemand of jezelf cadeau kan doen. We hebben een hele grote collectie sieraden. Zoveel verschillende kleuren: goud, zilver: of kleurtjes! Ook zijn veel sieraden van ons van stainless steel wat betekend dat de sieraden niet verkleuren. 

Shop onze leuke kettinkjes met bedeltjes die je perfect kan combineren om zo de perfecte look te creëren.  Ook hebben wij een mega collectie aan perfecte armbandjes. Mix & Match jouw faves bij elkaar. Om de jewellery look helemaal af te maken hebben wij ook de allerleukste ringen collectie ooit! Helemaal perfect om cadeau te doen. 

Ben jij opzoek naar iets anders dan sieraden? Wij hebben super leuke interieur items die echt mega leuk zijn als kleine gift! We hebben leuke sieraccessoires, kaarsen en kaarsenhouders. Perfect om je interieur een beetje op te vrolijken.
Women's Day is voor everyone girls! Op deze dag staan we stil bij de vrouwenrechten en eerlijkheid.

Ook Olivia & Kate wil jullie graag in het zonnetje zetten! Daarom hebben wij een superleuke actie. Je kan namelijk de hele collectie shoppen met 20% korting. De 20% geldt ook op de items die al in de sale zijn! Gebruik de code: POWERWOMEN20. Dit mag je absoluut niet missen! De actie is alleen vandaag geldig babes! 

Happy shopping 
xoxo