NEW SHOE CAPSULE COLLECTION

NEW SHOE CAPSULE COLLECTION
WE LOVE A GOOD SHOE!!
Schoenen... Ze zijn onmisbaar! Schoenen zijn erg bepalend voor hoe jouw outfit eruit ziet. Wij hebben de allerleukste schoenen voor jou verzameld, van gympen tot aan cowboy boots. We all have it for you girls!



Onze nieuwe schoenen collectie is erg uitgebreid. We hebben goed uitgepakt voor jullie meiden! Deze schoenen zijn perfect voor elk seizoen. We hebben voor elke gelegenheid wel de perfecte bijpassende schoenen. Onze schoenen zijn verkrijgbaar voor een super aangename prijs. Natuurlijk zijn onze schoenen stijlvol en erg trendy. Wij vinden schoenen erg belangrijk om je outfit af te stijlen. Onze collectie is super groot en er is dus genoeg keuze voor iedereen. Which pair is your fave?!
 

Let’s start with the comfy ones! Onze nieuwe schoenencollectie draait zoals altijd natuurlijk om comfiness. Iedereen wilt natuurlijk leuke schoenen voor een mooie prijs en om niet te vergeten om de hele dag op te kunnen lopen. Onze Tammy - Sneakers zijn de perfecte oplossing! Deze zool is zo gemaakt dat erg erg veel grip op de sneakers zit. Dit is natuurlijk erg handig! De schoenen zijn wit met gekleurde details. De Tammy – Sneakers zijn verkrijgbaar in de kleur neon oranje. Deze kleur geeft de sneakers een andere look. Ook kun je onze Alani – Sneakers niet missen! Deze verkrijgbaar in een beige met roze kleur. De sneakers zijn erg leuk te combineren met vrijwel elke outfit. Bij bijvoorbeeld een maxi dress of juist een rokje. Maar natuurlijk kun je de sneakers ook combineren bij een stoere outfit. Een baggy jeans of een van onze split flared pants. Het kan allemaal girls!


 

Kick everything with the right boots!
Naast onze sneakers hebben wij ook super leuke boots in onze collectie! De Dionne - Boots zijn super trendy en zitten erg lekker. De boots zijn erg hoog. Dit is erg handig voor de koudere dagen. De Dionne Boots zijn vrijwel te dragen in every season! De boots zijn verkrijgbaar in het zwart. Nothing can go wrong with black! De schoenen hebben een kleine hak. Dit geeft de boots een sexy vibe.
  
Ben jij juist helemaal weg van cowboys boots. We got you! Wij hebben de perfecte boots voor jouw. Onze Carter - Boots! Deze boots zijn het perfecte paar voor onder een rokje of playsuit. De boots hebben een middel lengte met een kleine hak. Door de spierwitte kleur passen deze bij elke outfit. Op de Carter - Boots zit een klein detail in het materiaal.  Dit geeft de boots een echte cowboy uitstraling. WE LOVE IT!

 
Onze Rachelle - Boots zijn ook om verliefd op te worden! Deze boots hebben een hak van 9 cm. De binnenkant van de schoen is gevuld met super zacht bont. So soft! De boots hebben een licht croco detail. Love it!
 
A pair of nude brown boots is key! Onze Hayden - Boots kun je absoluut niet missen! Deze enkelboots hebben we in een supermooie licht bruine kleur. Maar we hebben deze boots ook in classic black. Een paar zwarte laarsjes is altijd goed om in jouw kast te hebben! De boots zijn gemaakt van suede. Dit geeft de boots een chique uitstraling. Aan de neus van de laarsjes zit een stalen detail in de kleur goud. Dit maakt de schoenen meer edgy. Met de ritssluiting zijn de boots gemakkelijk aan en uit te trekken. Ook op deze laarsjes zitten lichte details in het materiaal. It’s all about the details girls!
 
 

Our sexy heels!
We love a good pair of high heels! In onze nieuwe collectie kunnen hakken natuurlijk niet ontbreken. Hou jij van een mooie open hak met daarbij een wikkeldraad? Dan zijn de Emmely - Heels perfect voor jouw! Deze hakken zijn verkrijgbaar in een strakke witte kleur. Een top item voor de zomer dus. De hakken zijn vrijwel helemaal open en hebben een vierkante hak. Door de wikkelbandjes kun jij ze zelf dragen hoe jij fijn vindt. Deze hakken zijn echt amazing onder een van onze Belle - Dresses of onze skirts. Doordat de hakken wit van kleur zijn passen ze extra goed bij kleurrijke items.
 
Is het wikkeldraadje toch niet helemaal jouw ding? No problem! De Sissy - Heels zijn bijna hetzelfde als de Emmely - Heels maar dan net even anders. Deze hakken hebben geen wikkel draadje.
 
Onze nieuwe Elsie - Heels zijn een combinatie van de Emmely en de Sissy - Heels. Deze hakken zijn ook open en hebben een kleiner wikkeldraad. Deze hakken hebben ook een blokhak en zoals gewoonlijk hebben wij hier ook weer een zwarte variant van. Super classy. Amazing!

 
We kunnen de enkel laarsjes natuurlijk niet vergeten! Onze nieuwste Rachelle - Boots zijn de perfecte boots voor jouw. Deze laarsjes zijn verkrijgbaar in het zwart en wit. Top kleuren die je bij elke outfit kunt stylen. Door het croco achtig motiefje zijn deze boots erg stoer en maken de boost ent iets anders dan alle andere schoenen. WE LOVE LTTLE DETAILS!
 
Style those shoes
Onze schoenen zijn altijd goed te combineren met vrijwel alles! Dit is natuurlijk super fijn. Allereerst de sneakers. De Tammy - Sneakers zijn bijvoorbeeld perfect voor onder de Malu – Ripped Jeans. Niet alleen staan deze sneakers goed onder een baggy jeans. Nee, deze sneakers staan ook erg leuk bij een van onze Knit Dresses. Een cute fit met een stoere twist! Ben je toch meer een boots type off girl? We got you. Hoge boots? Dan zijn de Dionne - Boots en de Carter Boots perfect! Deze zijn hoog en stralen de echte western look uit. Deze items zijn perfect onder een van onze Mikky – Skirts. Natuurlijk staan deze boots ook goed met een simpele skinny jeans. Hou je wel van boots maar dan liever tot de enkel? De Hayden - Boots zijn jouw lifesaver! Leuk te combineren met jurkjes of juist met een leuke playsuit. Voor de winter is een jumpsuit daarvoor perfect! Als laatste onze heels. Met wat kun je deze hakken nou goed combineren? Jurkjes, jumpsuits en een mom jeans. Het kan allemaal! Door een jurkje te dragen komen de Emmely - Heels super mooi uit. We are in love!

 
Wil jij ook een van deze amazing shoes, kleding, sieraden of vele andere accessoires van Olivia & Kate? Neem dan gauw een kijkje op onze website. It’s ok to be a little obsessed with shoes!