Playsuits voor de zomer

Playsuits voor de zomer
De zomer is de tijd van het jaar waarin we allemaal verlangen naar de zon, het strand en luchtige outfits. En wat past er nu beter bij de zomer dan een playsuit? Een playsuit is een korte jumpsuit die perfect is voor warme dagen. 

Playsuits zijn geweldige zomeroutfits die perfect zijn voor verschillende gelegenheden. Of je nu gaat voor een casual look of een chique avondje uit, er zijn talloze manieren om playsuits te stylen en te combineren. Ben jij benieuwd welke playsuits we allemaal hebben en hoe je ze kan combineren? Lees dan snel verder!



Soorten playsuits voor dames

Strapless Playsuits

Strapless playsuits zijn perfect voor warme zomerse dagen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en prints, van denim tot bloemenpatronen. Je kunt ze combineren met een paar sandalen of sneakers voor een casual look of met hakken voor een avondje uit. Een statementketting of oorbellen kunnen je outfit compleet maken.

One shoulder playsuits

One shoulder playsuits zijn een stijlvolle en trendy optie voor dames die op zoek zijn naar een zomerse outfit die net iets anders is dan een standaard playsuit. Deze playsuits hebben een asymmetrische halslijn, waarbij één schouder bloot wordt gelaten en de andere bedekt blijft. Dit geeft de outfit een elegante en chique uitstraling. Een groot voordeel van een one shoulder playsuit is dat het een statement op zichzelf is. Je hoeft geen ingewikkelde accessoires toe te voegen om je outfit compleet te maken. Een paar simpele oorbellen en een armband zijn vaak al voldoende om je outfit af te maken. Een one shoulder playsuit kan zowel casual als chique worden gedragen, afhankelijk van hoe je het combineert. Voor een casual look kun je een leren jasje en sneakers dragen en voor een chique avondje uit kun je de playsuit combineren met hakken en statement sieraden. Een clutch of een crossbody tas maakt je outfit helemaal compleet!



Playsuits met print

Playsuits met print zijn een leuke en trendy manier om je zomergarderobe op te fleuren. Of je nu kiest voor een bloemenprint, strepen, stippen, of iets anders, prints zijn een geweldige manier om een speelse en vrolijke uitstraling te creëren. Als je kiest voor een playsuit met print, is het belangrijk om te bedenken hoe je het gaat combineren. Het is het beste om de rest van je outfit simpel te houden, zodat de print echt opvalt. Draag bijvoorbeeld een paar simpele sandalen en een kleine crossbody tas om je outfit af te maken. Als je toch meer accessoires wilt toevoegen, kun je kiezen voor simpele oorbellen en een armband.




Off shoulder playsuits

Off-shoulder playsuits zijn een stijlvolle en trendy keuze voor de zomer. Ze hebben een open halslijn die de schouders blootlegt. Je kunt ze dragen met een paar sandalen en een strooien hoed voor een casual zomerse outfit of met hakken en sieraden voor een meer chique uitstraling. Een van de voordelen van off shoulder playsuits is dat ze je een elegante uitstraling geven. Het ontblote schoudergedeelte voegt een vleugje vrouwelijkheid toe aan je look, terwijl de playsuit zelf zorgt voor een casual en speelse uitstraling. Dit maakt off shoulder playsuits perfect voor verschillende gelegenheden, van een dagje in het park tot een avondje uit.

Katoenen playsuits

Het beste van playsuits van katoen is dat ze super comfortabel zijn. Het materiaal is zacht en ademend, wat perfect is voor warme dagen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te dragen en zien er geweldig uit, zonder dat je hoeft na te denken over hoe je de outfit combineert. Het is gewoon een alles-in-één kledingstuk!


Playsuits voor dames combineren

Houd het simpel

Een playsuit kan op zichzelf al een statement maken, dus het is niet nodig om te veel extra accessoires toe te voegen. Kies voor een eenvoudige ketting en oorbellen en combineer het geheel met simpele sandalen of sneakers voor een casual look. Een simpele playsuit met een leuke print is ook een goede keuze voor een zomerse outfit.

Voeg een riem toe

Een riem kan een playsuit een nieuwe look geven en kan helpen om je figuur te accentueren. Als je bijvoorbeeld een losse en wijde playsuit hebt, voeg dan een riem toe om je taille te benadrukken. Kies voor een dunne riem voor een subtiele look of ga voor een brede riem voor een meer opvallende stijl.



Draag het met hakken

Hakken kunnen een playsuit een meer geklede uitstraling geven. Kies voor sleehakken voor een casual look of ga voor hoge hakken voor een chique avondje uit. Voeg een clutch toe om het geheel af te maken.

Ga voor laarzen

Laarzen zijn een geweldige optie voor een meer stoere en edgy look. Kies voor enkellaarsjes met een hak voor een casual outfit of ga voor overknee laarzen voor een avondje uit. Cowboy laarzen of Western laarzen zijn ook mega leuk om t dragen onder een playsuit voor naar een festival of een dagje shoppen in de stad! Laarzen kunnen ook helpen om een playsuit meer geschikt te maken voor de herfst of winter.

Voeg een jasje toe

Een playsuit kan ook gecombineerd worden met een jasje voor een meer geklede look. Kies voor een spijkerjasje voor een casual uitstraling of ga voor een blazer voor een meer chique look. Een leren jasje kan ook helpen om een playsuit een meer stoere uitstraling te geven.

Accessoires

Accessoires kunnen een playsuit helemaal afmaken. Voeg bijvoorbeeld een zonnebril toe om je outfit compleet te maken en je te beschermen tegen de zon. Ga voor een hoed voor een meer bohemian look of voeg een statement ketting toe voor een meer opvallende stijl.



Conclusie, er zijn talloze manieren om playsuits te combineren voor verschillende gelegenheden en stijlen. Of je nu gaat voor een casual look of een chique avondje uit, er zijn talloze opties om uit te kiezen. Speel met accessoires, voeg een riem toe of combineer het geheel met hakken of laarzen om je eigen unieke stijl te creëren.

Bestel jouw favoriete playsuit voor 23:59 en je pakket wordt dezelfde dag nog verzonden! Als jij je playsuit vandaag nog besteld is de kans dus groot dat je hem morgen al kan dragen! Hoe geweldig is dat?! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5 korting op je eerste bestelling. Wees er snel bij en shop jouw favoriete playsuit(s) voor ze zijn uitverkocht, want ze vliegen de winkel en webshop uit!