Back to school

Back to school

BACK TO SCHOOL

Het is weer die tijd van het jaar het nieuwe schooljaar staat voor de deur! Hoe was jouw zomervakantie? Terug naar school gaan is een supere bijzondere periode voor studenten, vol met kansen om nieuwe vrienden te maken, kennis op te doen en je persoonlijke stijl uit te drukken door middel van kleding. 

Back to school kleding verwijst naar kleding die studenten dragen om zich voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Het is een spannende tijd waarin studenten hun kledingkast vernieuwen en zich kleden volgens de laatste trends en hun persoonlijke stijl. Enkele populaire back to school kledingstukken zijn t-shirt of tops, jeans, jurken, jumpsuits, hoodies, sweaters, truien en om niet te vergeten accessoires.

Het is belangrijk om kleding te kiezen die zowel comfortabel als geschikt is voor school. Veel scholen hebben specifieke dress codes, dus is het raadzaam om deze richtlijnen te raadplegen bij het kiezen van jouw back to school outfit. Het is ook handig om op te letten wat het weer wordt in dat gebied, vooral als het nieuwe schooljaar eind zomer begin herfst begint, zodat de juiste kleding kan worden gekozen. Daarnaast is een belangrijk aspect in jouw back to school outfit zelfvertrouwen. Draag kleding waar je je goed in voelt en die je persoonlijkheid weerspiegelt. Onthoud dat zelfvertrouwen de ultieme mode accesoires is.

In deze blog duiken we dieper in de kleding voor als je terug naar school gaat. We zullen tips delen voor het samenstellen van stijlvolle en comfortabele outfits, de nieuwste trends ontdekken en je inspireren om je beste modieuze zelf te zijn terwijl je terug naar de schoolbanken gaat!

KLEDING-BACK-TO-SCHOOL-ROESTORANJE-BLAZER-PANTALON-BEIGE-OVERSIZED-CROPPED-BLAZER-WITTE-VHALS-BLOUSE-WITTE-RIEM-BLAZER

Comfort

Jouw terug naar school outfit moet niet alleen trendy zijn, maar ook comfortabel en functioneel voor de lange schooldagen. Kies voor zachte materialen zoals katoen en jersey voor tops en broeken die de hele dag comfortabel blijven. Vergeet niet dat je je vrij moet kunnen bewegen, dus kies voor een goed passende jeans of stretchy leggings.

Basics

Basics is de basis van elke geweldige outfit. Investeer in tijdloze stukken zoals t-shirts, pantalons en denim jeans. Ze kunnen eindeloos worden gecombineerd en vormen de basis voor veel verschillende looks.

Effen t-shirts in neutrale kleuren zoals wit, zwart, grijs en navy blauw zijn veelzijdig en kunnen worden gedragen als basis voor veel verschillende outfits. Eenvoudige blouses in effen kleuren of een subtiele print zijn ideaal voor nette en geklede look.

Een goede passende jeans is een musthave in jouw schoolgarderobe. Kies voor een classic blauwe jeans of experimenteer met verschillende wassingen. Naast denim jeans zijn ook andere broeken zoals pantalon, flair of leggings handig om te hebben voor meer formele of comfortabele look.

Een eenvoudige jurk in effen kleuren zijn geweldig voor een stijlvolle look. Ze kunnen gemakkelijk worden aangekleed of casual worden gedragen.

Dunne vesten of truien zijn perfecte lagen en om warm te blijven tijdens de koude dagen, onze favoriete wollen gebreide trui en onze Yasmine wollen vesten zijn hiervoor perfect. Een goed passende jas die geschikt is voor het weer is een onmisbaar item voor buitenactiviteiten op school.

KLEDING-BACK-TO-SCHOOL-WITTE-BASIC-TSHIRT-WITTE-CROPPED-KORTE-MOUWEN-TOP-ZWARTE-BASIC-LANGE-MOUWEN-TOP-GRIJZE-LICHTGRIJZE-ZWARTE-CLASSIC-BLAZERS

Dress to impress

Voor speciale gelegenheden op school in het begin van het jaar, zoals openings schoolfeesten, presentaties, gala of een diner is een mooie jurk of een nette blouse met een rok een geweldige keuze. Kies voor felle kleuren, leuke print of subtiele details om je outfit speciaal te maken.

KLEDING-NAVY-BLAUWE-BLAZER-PANTALON-LICHTBLAUWE-BLAZER-PANTALON-BRUINE-BLAZER-PANTALON

Sportief

Als sport een groot deel van je schoolleven uitmaakt, denk dan aan sportkleding die comfortabel is en tegelijkertijd je persoonlijkheid weergeeft. Mix en match sportieve items met casual of basic items voor een trendy look. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de basic t-shirt met een legging of een comfy setje uit onze collectie.

Accessoires

Schoolkleding accessoires zijn items die studenten kunnen toevoegen aan hun outfits om hun stijl te verbeteren, vooral om zich comfortabel te voelen en hun schoolkleding op te fleuren. Deze accessoires kunnen jouw uitstraling compleet maken en een final touch toe te voegen aan jouw dagelijkse school outfits. 

Sjaals zijn veelzijdige accessoires die zowel warmte als stijl kunnen bieden. Ze kunnen worden gedragen als een extra laagje in de koudere maanden of als een trendy toevoeging aan een lente- of herfst outfit. Ook handschoenen voor in de koudere maanden om je handen warm te houden kunnen jouw outfit voltooien.

Bucket hat, mutsen of petten zijn leuke en praktische accessoires om je hoofd te schermen tegen de zon of gewoon om je outfit af te maken. Haarclips, hoofdbanden, scrunchies en haarstrikken kunnen worden gebruikt om je haar look op te fleuren en je look te personaliseren. 

Subtiele kettingen en armbanden kunnen een vleugje elegantie toevoegen aan je outfit, terwijl statement sieraden je look een opvallende twist kunnen geven. Een paar opvallende oorbellen kan je gezicht accentueren en een saaie outfit een vleugje glamour geven.

Een stijlvolle riem kan je outfit af maken en je figuur accentueren, vooral bij het dragen van broeken of rokken. Om niet te vergeten hebben wij sinds kort ook een geweldige parel telefoonkoord super leuk om jouw telefoon af te stylen.

Een schooltas is een musthave accessoire voor elke student. Kies een tas of rugzak die niet alleen functioneel is maar ook je persoonlijke stijl weerspiegelt. Denk aan opvallende kleuren, patronen en zelfs trendy details.

ACCESSOIRES-BACK-TO-SCHOOL-PAREL-TELEFOONKOORD-RINGEN-ZWARTE-GEDETAILLEERDE-RIEM

Trends 

Ontdek de nieuwste back to school trends voor dit jaar. Van ruitjes patronen tot oversized truien, en van sportieve streetwear tot vintage invloeden- er is voor elk wat wils.  Haal inspiratie uit het verleden en geef je outfit een vintage twist. Denk aan retro prints, vintage denim en accessoires zoals riemen, hoeden, zonnebrillen, etc. Wees niet bang om te experimenteren met nieuwe stijlen en trends om je eigen unieke look te creëren.

Terug naar school kleding is een geweldige kans om je persoonlijke stijl te uiten en je zelfverzekerd te voelen terwijl je een nieuw schooljaar begint. Van comfortabele basics tot trendy statement items, er zijn eindeloze mogelijkheden om je eigen unieke look te creëren. Onthoud dat het belangrijkste aspect van back to school kleding is dat het je zelfvertrouwen geeft en je helpt om je beste zelf te zijn terwijl je je schooljaar voortzet.