Bruxelles

Bruxelles
Maak je klaar voor een duik in de bruisende straten van Brussel, want wij nemen jullie mee voor in onze shoot met de allerleukste dames kleding items. Van chique boetieks tot pittoreske steegjes, we vangen de essentie van onze trendy kleding items. Bruxelles ma belle!


Brussel biedt een overvloed aan Instagram waardige plekken. Van het iconische Atomium tot de artistieke wijk Matonge, elke hoek dient als een achtergrond voor een geweldig beeld. De beeldende Grote Markt is must visit, met zijn historische charme als prachtig contrast voor onze moderne en trendy outfits


Terwijl ons model door de straten pronkte, legde onze fotograaf alle geweldige momenten vast die de levendige sfeer van Brussel belichaamden. Onze kleding items en opvallende accessoires stelen de show, een geweldig visueel beeld voor Instagram en al onze andere Socials. Ons model poseerde moeiteloos voor de modieuze cafes, onze veelzijdige outfits maken een echte fashion statement. 


Strikjes tops

Of je nu een vleugje elegantie aan je outfit wilt toevoegen of op zoek bent naar dat perfecte stuk voor een casual chique look, strikjes en pofmouwen zijn de trend die je niet kunt missen. Laat je betoveren door deze schattige details, beschikbaar in ee overvloed aan kleuren en prints die je stijl naar een nieuwe hoogte zullen tillen. 
 
Ga voor de tijdloze elegantie van zwart en wit met een pofmouw en subtiele strikjes aan de voorkant. De klassieke combinatie is veelzijdig genoeg voor zowel op kantoor als vrije tijd. Draag het met een basic pantalon voor een formele look of met een wijde jeans voor een meer casual uitstraling.
 
Wij hebben ook de strikjes pofmouw top in het panterprint. Panterprint is dit seizoen een absolute hit en voegen een vleugje speelsheid toe aan elke outfit. Draag het met een wijde pantalon voor een evenwichtige look die zowel chique als comfortabel is.
 
Of je nu kiest voor de speelsheid, zoals panterprint of de tijdloze elegantie van zwart en wit, strikjes en pofmouwen zijn de perfecte manier om een speelse vrouwelijke touch aan je outfit toe te voegen. Ga op ontdekkingsreis door de prachtige stijlvolle tops en geef je garderobe de upgrade die het verdient. De wereld is jouw catwalk, dus laat die strikjes pofmouwen top schitteren!
KLEDING-STRIKJES-POFMOUWEN-BLOUSE-TOP
 

Teddy jassen

Onze te leuke teddy vesten van ons eigen label zijn niet alleen warme kledingstukken, maar ze zijn ook echt een trendy musthave voor een city tripje naar Brussel tijdens de koudere maanden . TE CUTE! Een teddy vest is niet zomaar een vest, het is een echte omhelzing van zachtheid.

Ontdek waarom het gebruik van teddy achtige stoffen een trend is geworden en hoe deze vesten een perfect zijn voor stijl en comfort. Tijdens de koudere dagen in de stad dragen wij van Olivia & Kate het als een vest maar in het voorjaar is het een perfect trendy jasje, dus perfect voor elk seizoen. We love it, do you love it too? You are ready for your city trip babe!

Vesten

Soms zijn het de subtiele details die een kledingstuk helemaal af maken! In de mode zijn gouden knopen op vesten een klassiek en verfijnd element dat echt een statement maakt, maar ook een vleugje luxe toegevoegd aan de dames vesten.


Naast een vleugje elegantie dat wordt toegevoegd aan het vest hebben de vesten van Olivia & Kate ook een functionele sluiting waardoor je de vesten met knopen op verschillende manieren kan stylen.

Ieder seizoen zijn er weer een trendy items die gezien mogen worden, met de nieuwste knopen vestjes van Olivia & Kate zit je altijd goed! Iedere week worden er weer de nieuwste vesten toegevoegd aan onze collectie om jouw outfit compleet te maken. De gouden knopen vesten zijn perfect voor jou als jij er dit seizoen uit wilt blinken. Uiteraard zijn de gebreide knopen vesten heerlijke comfy & super warm.


De vest met knopen hebben we in verschillende kleuren, stoffen, patronen en ook verschillende soorten knopen. Pastelkleuren zijn helemaal hot voor in de lente, jouw garderobe is dan ook pas compleet met een lichtgrijze of beige kleur. Daarnaast hebben wij ook verschillende soorten andere modellen, kleuren en printjes.


Combineer je vesten dames met shiny sieraden en maak je look helemaal compleet met een bijpassende tas. Kies snel jouw favoriete vest met de gouden knopen die bij jou passen en je weet zeker dat je er stijlvol uitziet!

Vesten zijn niet alleen essentieel kledingstuk ze zijn tijdloos en bieden comfort. Of het nu gaat om een gezellig avondje bij de open haar in een gebreid vest of het toevoegen van een vleugje elegantie doormiddel voor strass knopen aan je kantooroutfit.

Style jouw
 teddy vest met een stoere wijde jeans met daaronder sneakers, jij bent ready to go! Dus mix & match jouw dames vest en ontdekken hoe de vesten van Olivia & Kate je garderobe kunnen verrijken, seizoen na seizoen. 
KLEDING-TEDDY-VESTEN-JASJE-GOUDEN-KNOPEN-VEST
 

Broeken

Broeken horen natuurlijk ook thuis in het rijtje musthaves voor jouw kledingkast! Wij van Olivia & Kate hebben verschillende soorten broeken in het assortiment. Ga bijvoorbeeld voor een wijde jeans. Deze is echt met zowat alles te combineren en mag dus zeker niet missen in jouw collectie! Een prachtige pantalon is ook zeker een musthave.
 
Pantalons, de tijdloze garderobe essentie, zijn veel meer dan alleen een kledingstuk. Ze zijn het bewijs van stijlvolle elegantie, veelzijdigheid en een vleugje verfijning. Wij richten ons op de meest geliefde basiskleuren en pasvormen die jouw stijl naar een hoger niveau tillen. Wij hebben verschillende soorten pantalons in onze collectie! Wij hebben een basic pantalon met een rechte pasvorm, maar een ook een wijde pantalon met een wijde pasvorm. 
 
Of je nu kiest voor de tijdloze chic van zwart, de subtiele verfijning van grijs, de zonnige zachtheid van beige of de zachte verfijning van creme, pantalons zijn de onbetwiste helden van je kledingkast. Laat je stijl spreken met de veelzijdige, comfortabele en stijlvolle kledingstukken die elke outfit naar een hoger niveau tillen. 
In de mode wereld is er een kledingstuk dat decennia lang een tijdloze favoriet is: de spijkerbroek.

Bij Olivia & Kate verkopen we groot en deels wide leg spijkerbroeken ze zijn eigentijds en chic. Met een een wijde pasvorm van de heup tot de enkel, creëren deze broeken een efficient en elegante look. Draag ze met hakken voor extra lengte of met sneakers voor een casual uitstraling. Een wijde pasvorm voegt een moderne touch toe aan je dagelijkse stijl met een vleugje subtiele flair. 
KLEDING-PANTERPRINT-BOMBER-JAS-PANTALONS-BEIGE-TEDDY-JASJE

Accessoires

Zorg dat jij de juiste accessoires heb voor bij jouw outfit om deze tijd te Shinen. Om de look compleet te maken hebben wij de perfecte accessoires. De perfecte handtas is zowel in de zomer als in de winter een musthave om een outfit meer te laten opvallen. Dat wil iedereen toch?!

Ben jij ook zo gek op de tassen trends? De kleuren van deze herfst zijn beige en bruin. Echte herfstkleuren! Deze kleuren zie je terug in onze prachtige tassen

In onze webshop koop je de leukste accessoires voor fall season girl! Ben jij fan van een lekkere warme sjaal in deze tijd? Shop dan bij Olivia & Kate de heerlijke sjaal voor jou. Wij zorgen er dat je er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook super goed voelt met de trendy accessoires.

Girls wat maakt jouw look helemaal compleet naast super toffe sieraden en schoenen? Natuurlijk een mega leuke riem! Dames riemen kunnen een echte eye catcher zijn! Een musthave in de kledingkast van iedere fashion liefhebber!

Je hebt zo veel verschillende riemen, van welke riem word jij blij? Een stoere statement riem of een basic zwarte riem? Je kunt zo veel kanten op! Bij Olivia & Kate proberen hebben wij altijd de nieuwste trends online staan, dus neem snel een kijkje in onze riemen collectie!

Sieraden

Ben jij op zoek naar mooie sieraden? Steel dan de show met onze gouden sieraden en doe mee aan DE trend van 2024. Bij Olivia & Kate zijn wij in love met gouden sieraden! What do you think girl? De meeste sieraden zijn van stainless steel en verkleuren niet! Dat is toch fantastisch! Deze sieraden maken jouw outfit helemaal compleet. Love it!!


Kun jij niet wachten om je nieuwe outfit te hebben?! Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:59 besteld, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden! 

Hoe fijn is dat?! Kan je niet kiezen welke kleding items jij allemaal wil hebben of wil jij je kleding items eerst thuis passen? Geen Probleem! Wij hebben een retourtermijn van 14 dagen! Genoeg tijd dus om te beslissen voor welke items jij gaat!

Stay up tot date voor onze sale door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en ontvang €5 korting op je allereerste bestelling bij Olivia & Kate!