City trip outfits

City trip outfits
Ohmy girls! Time to make some city trips with your besties! We hebben zoveel leuke items in onze collectie! Wij zijn helemaal ready om jullie te laten stralen tijdens al jullie leuke tripjes! Lees snel verder en score DE PERFECTE OUTFITS!!


Er zijn zoveel leuke dingen te doen tijdens de vakantie waar je wel de perfecte look voor nodig hebt. Elke activiteit heeft natuurlijk een andere outfit nodig. En hoe fijn is het als jij allemaal nieuwe items mee kan nemen op een leuke city trip? Onze collectie bestaat uit veel verschillende items met printjes en kleur. Super vrolijk dus! Perfect voor de Lente en een heerlijk zonnetje.

TERRACE DAY
Staat er bij jou een lekker dagje terrassen op de planning?! We got you! In onze items zie jij er fantastisch uit tijdens een gezellige lunch of een borreltje! Onze nieuwe kleurrijke jurkjes zijn perfect als het zonnetje schijnt! Ook hebben we hele leuke sets die bestaan uit een blouse en een broekrok! Deze items komen altijd van pas babes! Is het wat slechter weer? Shop een van onze suits! Zo heb je een blazer bij de hand wanneer het wat frisser is en zie je er ook nog stijlvol uit. Wil jij nog iets extra’s toevoegen bij je outfit? Maak je look helemaal af met een van onze leuke gilets! Het is heerlijk als je overdag de hele tijd in het zonnetje kan zitten, geen jas nodig! Aan het einde van de dag wordt het steeds frisser en is een blazer of een trench coat ideaal om over je outfit te dragen! Nog een paar leuke boots bij de outfit and you are ready to go!
 
CITY TRIP
Ga jij op een leuke city trip en zitten je dagen vol gepland met shoppen, restaurantjes en bezienswaardigheden bekijken? Wij hebben mega trendy items voor jou die ook nog is lekker zitten zo kan je de hele dag comfy door de stad lopen! Met een leuke jeans zit je altijd goed! Mom-jeans zijn op het moment helemaal trendy! Met gaten zonder gaten, it’s your choice. Style de broek met een van onze blouses of tops! Leuke blouses van satijn met een one sleeve is helemaal trendy. Bij ons vind je de kleurrijkste items en de leukste printjes.  Is het een hele warme dag? Don’t worry babe, vervang je jeans door een van onze leuke shortjes! Je outfit is pas af met een van onze bags. Een tas is niet alleen handig voor je telefoon, camera of reisgids, maar het maakt de look helemaal af!

 
BEACH DAY
Ben jij op vakantie in een lekker warm land en ga jij een dag heerlijk relaxen op het strand? Wij hebben de perfecte items voor jou! Onze megagrote collectie swimwear bestaat uit bikini’s met een satijnen stofje, een echte musthave deze zomer! Ook hebben wij bikini’s met leuke printjes. Deze kan je shoppen in een bandeau top of in een triangle vorm! Bij deze bikini’s hebben we passende cover-up sets! Perfect als je even moet afkoelen in een lunchtentje of bij het halen van een drankje aan de bar. Voor iedere beach babe genoeg keuze! Ben jij meer fan van badpakken?! We got it all girls! Als finishing touch hebben we de leukste beachy hat, deze mag echt niet missen in jouw kast!

 
DINNER TIME
Een diner mag zeker niet ontbreken op jouw city trip. Een classy diner is altijd leuk. Het leukste is je klaarmaken voor zo’n diner. Haren mooi gekruld een beetje make-up voor een leuke glam en dan nog een outfitje uitkiezen. Wij hebben DE items voor een perfecte items. Onze Dawy dresses zijn een echte musthave! Dit is een supermooi, kort en strak jurkje dat we verkopen in veel verschillende kleuren. Wil jij eens iets anders dan een jurkje? We hebben prachtige satijnen jumpsuits die helemaal gemaakt zijn voor een chique diner! Shop hierbij een van onze heels! You will shine babe!

PARTY NIGHT
Dress-up babes!! Een avondje uit hoort ook bij jouw perfecte city trip! Shop bij ons de allermooiste jurkjes en tops. Onze silk tops zijn helemaal trendy en perfect voor een avondje uit! We hebben zoveel silk items die je outfit meteen een mega chique uitstraling geeft. Jurkjes, rokjes of tops enough choice girls!! Wil je gaan voor iets casuals? Shop onze blazer dress, lekker basic en altijd goed! Met een avondje uit is een topje met een glittertje ook altijd leuk! SHINE BABES!



THE PERFECT PICTURE
Een gezellig tripje bestaat natuurlijk ook uit heel veel foto’s maken. Van de omgeving, bezienswaardigheden, leuke terrasjes maar ook van jezelf en vriendinnen. Iedereen wil natuurlijk heb perfecte plaatje hebben met een superleuke outfit. Hierbij horen natuurlijk ook accessoires.
Sieraden maken een look helemaal af. Mooie gouden of zilveren oorbellen die je naar jouw wens kan combineren. Grote hoops, kleine hoops of hangertjes er is genoeg keuze. Ook zijn wij helemaal verliefd op onze kettingen. Je kan deze shoppen in het goud en zilver, maar ook met vrolijke kleurrijke bedeltjes. Shop nog wat leuke armbandjes en mix & match jouw faves bij elkaar.
Op jouw heerlijke tripje heb je sowieso een zonnebril nodig. We hebben echt een megagrote zonnebrillen collectie! Brillen in het zwart en bruin en voor iedere babe een andere vorm.
 
SHOP YOUR FAVES
Shop jouw faves via de site en wees helemaal ready voor vakantie babes! Neem een kijkje op onze website! Ook kan je ons volgen op Instagram @oliviakate.nl zo kan je nog meer inspiratie opdoen en ben je op de hoogte van de leukste winacties, kortingen en nieuwe items!  Dit wil je zeker niet missen! Post ook zeker jouw looks en tag ons! We love to see it!



Bestel je vandaag voor 23:30 dan wordt je bestelling die dag nog verzonden. Jij hebt je fave items dus supersnel in de kast hangen. Hurry babes, de heerlijke zonnige dagen komen eraan! Ook heb je geen verzendkosten als je boven de 75 euro besteed!

Happy shopping babes!!
XOXO