Het perfect kerstdiner

Het perfect kerstdiner

Het perfecte kerstdiner

Staat er een kerstdiner met je besties of familie op de planning? Wat voor outfit moet je aan, wat moet je op tafel hebben staan en welke gerechten ga jij bereiden in de keuken? Wij van Olivia & Kate houden ervan om aandacht te geven aan de kerstdagen en vertellen jou graag hoe jouw perfecte kerstoutfit eruit ziet!


Daarnaast delen wij ook onze favoriet Christmas cocktail recept zodat jij er uit kan blinken tijdens jouw kerstdiner en vergeet niet om lang onze winkel in Haarlem te gaan om de tafel van jouw kerst diner helemaal af te stylen met te gekke tafel accessoires.
PERFECTE-KERSTDINER-PERFECTE-KERSTOUTFIT-KERSTMIS-CHRISTMAS-BLOG
 

Outfits voor kerst

Allereerst is het natuurlijk van belang dat jij een leuke party outfit aan hebt! Val lekker op in een van onze pailletten jurken of pailletten tops! Super leuk om deze items te dragen tijdens kerst. De ideale party outfit voor dames! Rood en groen zijn de traditionele kerstkleuren om direct in de kerstsfeer te komen die warmte en gezelligheid uitstralen maar dat hoeft natuurlijk niet, als je liever voor een subtiele aanpak gaat, kun je ook kiezen voor metallic zoals goud en zilver, die een feestelijke glas toevoegen aan je kerstoutfit
 
Ook hebben wij van Olivia & Kate mega leuke tops waar jij mee kan shinen tijdens jouw kerstdiner! Ga bijvoorbeeld voor de choker top met een een overslag skort of met een mooie basic pantalon. Feestelijk en chique tegelijk! Ook is het leuk om een basic glitter top met lange mouwen te dragen tijdens jouw kerstdiner. Deze zijn verkrijgbaar in het donker roze, zilver of zwart! Combineer deze met een jeans of een pantalon.
 
Ben jij meer van de jurkjes? Babe, we got you! Ga bijvoorbeeld voor onze bestseller strapless velvet pailletten jurk Super leuk om te dragen met een glitter hak. Dit is toch een super leuke outfit voor tijdens kerst?! Ook hebben wij pailletten ballonmouw jurkjes in verschillende kleuren. Deze zijn ideaal voor de meiden die opzoek zijn naar een glitter outfit voor kerst. Naast onze jurkjes met glitters en pailletten hebben wij ook satijnen jurken misschien niet zo opvallend maar de perfecte outfit voor jouw kerstfeestje.

Step up your game met een prachtige pailletten rok die gegarandeerd de show steelt tijdens de kerstdagen. Of je nu kiest voor zilver, donker roze of een zwarte kleur, je zult zeker de aandacht trekken waar je ook heen gaat. Combineer het met een van onze bijpassende bandeau tops voor een stylish look. En voor als het wat kouder is in de avond, maak je deze look helemaal af met een oversized blazer. OMG Mega leuk!!

Verlies jezelf in de magie van pailletten door verschillende stukken te mixen en matchen. Combineer een pailletten top met een spijkerbroek voor een edgy contrast, of draag een pailletten rok met een basic oversized t-shirt voor een coole uitstraling!! Keuze zat girls, voor welke combi gaan jullie?!!

Hou jij meer van broeken? Ook die hebben wij bij Olivia & Kate! Hoe gaaf is het om een glitter setje te hebben voor de kerstdagen? Ga voor de lichtblauwe ruiten wijde glitter broek met een zilveren hoge nek glitter top! Draag jij liever van een zwarte jeans die verkopen wij ook bij Olivia & Kate. Om je outfit dan helemaal compleet te maken is het super leuk om de blazer over je outfit te dragen! Babe, jij bent helemaal in thema!! Meer glitter and glamour kan haast niet! 

Om jouw outfit helemaal af te maken, mogen glitter hakken natuurlijk niet ontbreken!! Het is nou eenmaal de tijd om te shinen! Girls, we are obsessed! Wij hebben de mooiste glitter hakken, beschikbaar in 2 kleurtjes; zilver en zwart. Ze zitten echt fantastisch dus je kan er de hele avond op staan en zelfs dansen!! Neem snel een kijkje bij ons op de website of kom eens langs in de winkel in Haarlem! Wij vinden het onwijs leuk om jou te adviseren en de deur uit te laten gaan met een mooie kerst outfit!
PERFECTE-KERSTDINER-PERFECTE-KERSTOUTFIT-PARTY-OUTFIT

Sieraden voor jouw kerstoutfit

Daarnaast is het natuurlijk een must om leuke sieraden te dragen om jouw kerst outfit helemaal af te maken! Bij Olivia & Kate shop je de mooiste statement oorbellen! Zorg dat je lekker opvalt met jouw sieraden! Wat is er nou leuker dan stralen met je gehele outfit?
Statement oorbellen zijn niet zomaar accessoires; ze zijn een expressie van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Of je nu kiest voor chique en subtiele druppelvormige oorbellen of voor gedurfde en opvallende ontwerpen met glinsterende details, statement oorbellen voegen net dat vleugje magie toe dat jou doet opvallen in de menigte.

Hou je meer van een klassieke en tijdloze look ga dan voor onze ronde ring oorbellen, beschikbaar in verschilden formaten en super leuk te combineren of kies voor de gouden hart motief oorbellen! Mega leuk met onze zwarte glitter stenen blazer en een leuke skort erbij. 

 OMG!! er is een overvloed aan party stijlen om uit te kiezen. Kies voor oorbellen met strass stenen en  grote ontwerpen voor een opvallende uitstraling. Met een scala aan vormen, kleuren en materialen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Of je nu een pailletten jurk draagt of een chique jumpsuit met open rug, statement oorbellen voegen net dat vleugje glamour toe dat jouw feestlook compleet maakt. Draag je haar in een sleek bun om de aandacht te vestigen op je oorbellen, of laat je haar los voor een meer speelse en ontspannen uitstraling. 

Of je nu een liefhebber bent van subtiele elegantie of van gedurfde en opvallende stijlen, statement oorbellen zijn de perfecte aanvulling op jouw feestelijke ensemble. Dus waar wacht je nog op? Kies een paar prachtige statement oorbellen uit die jou laten stralen als de ster die je bent! 

PERFECTE-KERSTDINER-PERFECTE-KERSTOUTFIT-PAILLETTEN-JURK-BLAZER-PARTY

Kerst tafel accessoires

Hoe leuk is het om de tafel helemaal gezellig aan te kleden? Kaarsen mogen natuurlijk niet ontbreken op de tafel. Bij Olivia & Kate shop je de leukste kaars houders. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren! Ziet er heel gezellig en knus uit, dus neem snel even kijkje op de website of kom gezellig langs in onze winkel in Haarlem. Naast de kaars houders hebben wij ook leuke kaarsen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maatjes en geuren! Iedereen wordt toch gelukkig van mooie accessoires voor op tafel?!
 
Ook flesjes openmaken moet natuurlijk helemaal in style gebeuren! Neem daarom snel een kijkje in onze winkel om de leukste flesopeners te shoppen! Naast het openmaken van flesjes is het natuurlijk ook super leuk om jouw wijnflessen met een mooie bottle stopper af te sluiten. Ook verkopen wij de allerleukste kerst accessoires om de kerst sfeer bij jouw thuis compleet te maken. Je vindt allerlei mooie tafel accessoires in onze winkel in Haarlem! 
 
 

Cocktail recepten

Tijdens het kerstdiner mag er natuurlijk niet een smaakvolle cocktail ontbreken daarom delen wij graag de recepten onze favoriete cocktails met jullie. Ga je liever voor een cocktail met een smaakvolle mix van passie en verfrissing zoals de Pornstar Martini of een cocktail met verfijnde smaak de Espresso Martini. Maak jouw kerstdiner compleet en breng het naar hoger niveau, welke cocktail is jouw favoriet?
 
Cocktail:
Pornstar Martini
Recept voor 1 cocktail
Wat heb je nodig?
  • 30 ml Vanille Wodka
  • 25 ml passievruchten likeur zoals Passoa
  • 100 ml Duo drink tropische vruchten
  • 10 ml limoensap
  • 2 el Two Chick eiwitten
  • Halve passievrucht
  • Ijsblokjes
  • Cocktailshaker
  • Zeefje
  • Martiniglas
  • Shotglaasje prosecco
  •  
    Hoe maak je deze cocktail?
    Stap 1             Zet de cocktailglazen even in de vriezer voor ongeveer 30 min. of vul met ijsklontjes zodat de glazen goed koud worden.
    Stap 2             Vul de cocktailshaker met de ijsklontjes.
    Stap 3             Voeg alle benodigdheden toe aan de shake beker. Dit kan je makkelijk doen door middel van een barmaatje bijvoorbeeld.
    Stap 4             Schud de cocktailshaker hard tot je drankje goed gekoeld is.
    Stap 5             Schenk je drankje in het gekoelde martini glas.
    Stap 6             Serveer met de halve passievrucht en schenk de prosecco in het shot glaasje en serveer deze er apart bij.
    Stap 7             Cheers! Geniet van de heerlijke cocktail!
     
    Cocktail:
    Espresso Martini
    Recept voor 1 cocktail
    Wat heb je nodig?
  • 30 ml Espresso 
  • 25 ml Wodka
  • 25 ml koffielikeur
  • Ijsblokjes
  • Cocktailshaker
  • Zeefje
  • Martiniglas
  • Drie koffiebonen
  •  
    Hoe maak je deze cocktail?
    Stap 1             Zet de espresso en laat 15 min. afkoelen tot kamper temperatuur. 
    Stap 2             Vul de cocktailshaker met de ijsklontjes.
    Stap 3             Voeg alle benodigdheden toe aan de shake beker. Dit kan je makkelijk doen door middel van een barmaatje bijvoorbeeld.
    Stap 4             Schud de cocktailshaker hard tot je drankje goed gekoeld is.
    Stap 5             Schenk je drankje in het martini glas. Laat het 5 min. staan tot het schuimlaagje wat is opgetrokken.
    Stap 6             Garneer jouw Espresso Martini met drie koffiebonen.
    Stap 7             Cheers! Geniet van de heerlijke cocktail!