THE PERFECT WINTER MUSTHAVES

THE PERFECT WINTER MUSTHAVES
Ohmyy girls! Winter is almost there!! Heb jij je perfecte winter items al in je kledingkast liggen? Bij Olivia & Kate shop je nu de leukste en echte winter musthaves! Met onze geweldige items ben jij helemaal winter ready babe? Ben jij dus nog opzoek naar leuke, maar natuurlijk ook heerlijk warme items? Lees dan snel verder babe!

olivia-kate

De winter is misschien voor jou wel een van de meest comfy modeseizoenen. Tijdens de winter draag je lekkere warme truien, vesten, heerlijke lange sjaal en daar nog een bijpassende muts bij! Tijdens de winter wil je er toch leuk uit zien, maar het toch lekker warm en comfy hebben? Babe, we fot you covered. In onze collectie vind jij de leukste items die helemaal van deze tijd zijn. Elke week verzamelen wij de meeste leukste, nieuwste en trendy items van dit moment!!

Je kunt onze geweldige items super makkelijk vanuit huis bestellen op de Olivia & Kate webshop. Is jouw favoriete item uitverkocht? Schrijf je dan in bij het product. Je ontvangt dan een mailtje als hij weer terug is op voorraad. Dat is toch super handig?! Ook kun je al jouw favoriete items een hartje geven. Deze komen dan allemaal terecht op je wishlist. Zo kun je super makkelijk zien welke items je echt niet kunt missen in je kast!

Een heerlijke warme, maar wel fashionable jas kan natuurlijk echt niet ontbreken voor de koude winterdagen! Ben jij nog opzoek naar de perfecte jas? Girl, bij Olivia & Kate shop je de leukste winterjassen. Een winterjas is natuurlijk een echte winter musthave. De trend van 2021 is de lange gewatteerde jas. Girl, deze jas is helemaal een trend! Deze jas houd je heerlijk warm en dat echt GE-WEL-DIG. Deze jas is met zoveel outfits te combineren! Daardoor kan jij blijven mixen and matchen babe! Onze Kassidy coat is ook een echte winter musthave babe! Deze jas is er wel in vier kleuren! Jouw kleur moet hier wel tussen zitten! Ben jij zelf niet heel erg fan van lange jassen! Bij Olivia & Kate shop je ook de leukste korte jassen, maar ook deze jassen houden jouw heerlijk warm! We love it!



BRRR! De koude winter dagen zijn weer aangebroken, en dan kan je een lekkere warme trui natuurlijk niet missen in je garderobe babe! Je ziet dames truien in allerlei verschillende soorten en maten. Het verschilt van een oversized trui en een coltrui tot een hoodie of een heerlijke sweater. Shop nu al jouw favo truien op de webshop van Olivia & Kate! Heb je inspiratie nodig? Keep on reading en lees hoe je alles kunt mixen en matchen!

Een oversized trui is een item die jij zeker in je kast moet hebben. Deze zijn namelijk helemaal hot! Ze zijn niet alleen super fashionable, maar ze zitten ook nog eens heerlijk! Combineer je oversized trui met een skinny jeans of een leren legging. Zo creëer jij een look die helemaal bij jou past! Een heerlijke grote trui wil jij toch ook niet meer uit doen?

De Bowie knit is een ECHTE musthave voor de koudere dage babe! De Bowie knit er in wel twaalf verschillende kleuren. Namelijk zwart, groen, roze, grijs, beige en nog veel meer andere te leuke en trendy kleuren. Wij zijn verliefd op alle kleuren! Welke is jouw favoriet? De Bowie knit valt oversized en is super leuk om te combineren met een leren legging en een leren gilet en een paar stoere boots! We love this look! Wil jij zelf liever een trui die wat korter valt? Girls, we got you! Ga dan voor de Alivia Knit! Deze trui is een echte winter musthave babe! De Alivia knit houd je super warm en zit comfy, maar ziet er ook fashionable uit!

Bij Olivia & Kate hebben we zoveel verschillende soorten truien! Zoek je een trui met een ballon mouw of een korte trui, dan kan je altijd nog gaan voor een cropped trui! Een cropped trui zit super comfy en staat echt geweldig. Combineer hem met een high waist jeans en jij ziet er top uit! Ook hebben we super veel verschillende kleuren truien. Van vrolijke felle kleuren tot de basics die niet kunnen missen in je kast. We got it all! Neem snel een kijkje en scoor jouw favo trui zodat jij het niet koud krijgt deze winter girl!

De allerlaatste ECHTE winter musthave is de trui met streepjes! Girl, wij kunnen geen genoeg krijgen van alle geweldige streepjes truien. Combineer deze trui op een mom jeans en een paar sneaker of hakken als je voor de chique look gaat. Ook is zijn de gestreepte truien super leuk om te combineren met een leren shortje, met een panty eronder een paar haklaarzen. Wauw!! Combineer al onze winter musthaves met elkaar and you are ready babe!!



Wat ook echt niet mag ontbreken bij jouw winter items is een heerlijk warm vest! Ohmyy girls! Bij Olivia & Kate shop de allerleukste vesten ever! Een vest is een echt winter musthave! Tijdens de koudere dagen wil je er toch leuk uitzien! Heb jij een jurkje die je heel graag aan wil, maar is die toch net te koud met alleen een panty eronder! Combineer een jurkje dan met een leuk vest! Problem solved! Nu zie je er en leuk uit en heb je het lekker warm! Een echt musthave is wel de Yasmine cardigan. Dit vest is er wel in tien kleuren. Namelijk in het creme, bruin, taupe, beige, army green, zwart, roze, wit, blauw en lila. Ohmyyy, zoveel keuzes! Combineer dit vest met een leuk jurkje of combineer dit vest met een leuk rokje en cowboylaarzen! Perfect outfit! Ook zijn deze vesten perfect te combineren op een jeans! We got it all babe! Ben jij benieuwd welke te leuke vesten wij nou echt allemaal hebben? Neem dan snel een kijkje op onze online webshop!

Een heerlijk dikke sjaal kan natuurlijk niet ontbreken uit jouw nieuwe wintercollectie babe. Je kunt een sjaal super leuk stylen bij elke outfit wat je maar wilt. Combineer bijvoorbeeld onze te leuke beige sjaal met een heerlijk warme beige faux fur jas! Of ga bijvoorbeeld voor een zwarte sjaal en een bijpassende zwarte muts en ook heerlijk warme zwarte lange jas. OHmyyy girl! Met die look steel jij helemaal de show! Shop onze te leuke mutsen in verschillende kleuren babe! We hebben ze in het zwart, groen, taupe, roze en koraal! Yeahhh!



Dit zijn de ECHTE musthaves voor tijdens de winter! We love it!

-XOXO-