Emily In Paris inspired looks

Emily In Paris inspired looks

EMILY IN PARIS INSPIRED LOOKS 

Wij van Olivia & Kate zijn helemaal verliefd op de Netflix serie Emily in Paris!! Een populaire serie waarin je volgt hoe Emily, een jonge marketeer, haar droombaan krijgt in het modieuze Parijs. Wij zijn helemaal obsessed met de kledingkast van Emily. Wil jij nou net zoals haar de show stelen met jouw outfit?! Lees dan snel verder en wordt geïnspireerd met de looks van Emily.

emily-in-paris-outfit-inspired
 

Outfits

Emily heeft een unieke en opvallende stijl die veel inspiratie biedt! Vaak draagt ze opvallende en kleurrijke outfits die perfect bij haar persoonlijkheid passen. Ze houdt van klassieke items met een moderne twist, zoals bijvoorbeeld een leren jas gecombineerd met een skirt of een gestreepte trui met een wijde broek. Ook zie je vaak jurken en blouses voorbij komen bij Emily! Babe, wij hebben super mooie blouses en jurken in onze collectie. Neem snel even een kijkje op de website of kom gezellig een keertje langs in onze winkel in Haarlem om jouw Emily in Paris look te creëren!
 
In het begin van de serie zie je Emily vaak in een zakelijke outfit. Denk hierbij aan een pantalon met een blazer, strakke broeken met blouses in neutrale kleuren. Deze looks zijn te shoppen bij Olivia & Kate. Wij hebben een mooie pantalon met daarbij een bijpassende blazer in verschillende kleuren: van beige tot blauw en zwart. De pantalons zijn ook los te combineren met bijvoorbeeld een kleurrijke top of een gestreepte trui!
 
 Ook de strakke broeken hebben wij in onze collectie! Ga bijvoorbeeld voor een leren broek of voor een jeans! Het is maar net met wat je het wilt gaan stijlen! Vrijwel alle tops van Olivia & Kate zijn te combineren met de strakke broeken! Girl, shop jouw favoriete broek online of kom gezellig langs in onze winkel!

olivia-kate-pantalon-outfit-blazer-netflix-emily-in-paris
 
Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor verschillende blouses. Wij hebben verschillende modellen en kleuren blouses. Kijk snel even op de website om jouw favorieten te shoppen! Emily is helemaal fan van kleurrijke blouses en ook die hebben wij in onze collectie! Emily is ook veel te zien in een zwart jurkje wanneer zij onderweg is naar een zakelijke afspraak. Wij van Olivia & Kate hebben een super mooie zwarte off shoulder jurk. Deze staat erg netjes en is bij veel gelegenheden te dragen! Naast deze off shoulder jurk, hebben wij ook een andere zwarte jurk. Neem even een kijkje op de website om jouw favoriete jurk te spotten.
 
Later in de serie verandert de stijl van Emily en begint ze meer kleurrijke en uitdagende outfits te dragen. Kleur is zeker terug te vinden in de collecties van Olivia & Kate! Van truien, blouses, tops en jurken! Emily is helemaal fan van prints en patronen. Bloemenjurkjes en -blouses en strepen zijn zeker aanwezig in haar kledingkast. Dit geeft haar outfits een speelse en vrouwelijke uitstraling. Om deze look na te maken kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om in de zomer voor een bloemenjurkje te gaan of voor een bloemenblouse van Olivia & Kate! Op de wat koudere dagen zou je bijvoorbeeld voor een gestreepte trui kunnen gaan in combinatie met een jeans of skort.
 
Naast het gebruik van kleurrijke en opvallende kledingstukken, is Emily ook erg goed in het mixen en matchen van verschillende materialen, zoals leer, wol en kant. Ga bijvoorbeeld voor een leren skort of broek met daarop een wollen gebreide trui! Deze truien hebben wij in veel verschillende kleurtjes. Neem snel een kijkje op de website om jouw favoriete kleur te spotten!
 
Een item dat ook veel terug te zien is in de serie Emily in Paris is de trenchcoat. Deze is te koop bij Olivia & Kate. Neem snel een kijkje op de website om jouw trenchcoat te shoppen, want ze vliegen de deur uit!
 
Girls, Emily haar unieke en opvallende stijl is een geweldige inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier om hun kledingkast te updaten!
 
 blouses-outfit-jurken

Accessoires
Iedereen is obsessed met de outfits van Emily, maar sieraden mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Dit maakt je outfit helemaal af! Emily is een groot fan van statement oorbellen! Bij Olivia & Kate shop je de leukste statement oorbellen die je dagelijks kan dragen!
 
Emily vindt het leuk om statement sieraden te combineren met minimalistische sieraden! Ze geeft overal haar eigen draai aan en dat maakt haar outfits echt AMAZING! Naast de geweldige sieraden van Emily zijn ook tassen en schoenen helemaal haar ding! De tassen die zij graag draagt zijn trendy, opvallend, maar ook klassiek. Deze modellen zijn bij Olivia & Kate ook verkrijgbaar. Allerlei verschillende modellen en kleuren tassen, babe we’ve got it all!! Ook mogen pumps zeker niet ontbreken om een Emily in Paris look te creëren. Wij hebben bij Olivia & Kate onwijs leuke pumps in leuke kleuren. Echt iets wat Emily zou dragen. Kleurrijk en stylish. Echt iets wat bijdraagt aan haar zelfverzekerde houding.  
 
Emily in Paris inspired looks bestellen
 
Shop jouw nieuwe items bij Olivia & Kate en betaal op verschillende manieren aan de hand van ons ruime aanbod in betaalmogelijkheden! Zo kun je een bestelling betalen via IDeal, cash- creditcard of met een Fashioncheque, VVV cadeaukaart of een Olivia & Kate giftcard. Heb je nog een Olivia & Kate kortingscode? Dan kun je deze invullen op de check out pagina, de korting wordt dan automatisch toegepast op jouw orderwaarde.

olivia-kate-truien-col-trui-dames
 
Heb je jouw nieuwe items snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:59 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! Bij een bestelling van €75 of meer bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland, hoe fijn is dat?!
 
Kan je niet kiezen en wil jij de items eerst thuis passen? Geen probleem! We hebben een retourtermijn van 14 dagen, genoeg tijd dus om te beslissen voor welke items jij gaat!
 
Stay up to date voor onze sale door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven.