End of season sale

End of season sale
Maandag 22 januari is de end of season sale in de korting omhoog gegaan!!! Vanaf deze week zal zullen de laatste winter items in de sale komen met tot wel 50%. OP = OP dus wees er snel bij! Dit wil je absoluut niet missen.

Tijdens onze end of season sale kan je alle winterkleding, truienjassenjurken etc. winkelen met korting winkelen op onze webshop maar ook in onze winkel in Haarlem. Een supere goede gelegenheid om nog jouw wintergarderobe aan te vullen met items tegen lagere prijzen!

Wil jij exclusive updates ontvangen over onze end of season sale? Wees als eerste op de hoogte van wanneer de end of season sale begint, wat de prijzen zijn & welke items bij de end of season horen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!


END-OF-SEASON-SALE-UP-TO-50%-OFF-SALE-KORTING

Truien

Wat is de winter nou zonder heerlijke truien? Shop de meest comfy en stijlvollen truien van Olivia & Kate tijdens de end of season sale! Wij zijn helemaal verliefd op de gestreepte maar ook op de gebreide truien. Verkrijgbaar in superleuke winter kleuren! Je kan gaan voor een langer model of juist voor een wat korter model.

Ook zijn de truien verkrijgbaar in een oversized fit of in een normaal vallend model. 
Je kan natuurlijk ook gaan voor een langer model of juist voor een wat kortere. Ook zijn de truien mega zacht en zitten zo comfy! Babe, hoe heerlijk is dat met de koudere dagen? 


Jassen

Bij Olivia & Kate hebben we verschillende soort jassen in de end of season sale lange jassen, korte coat jassen, leren jassen en bomber jassen in verschillende kleuren en pasvormen. De jassen zijn speciaal ontworpen voor het winterseizoen, de meestal gekenmerkt wordt door koeler weer, regen en een koudere wind. 


Lange coat jassen zijn elegante en stijlvolle jassen die vaak tot aan de knieën of enkels reiken. Ze zijn populair voor formele gelegenheden of als een chique toevoeging aan een alledaagse outfit. Er zijn verschillende soorten coat jassen zoals de lange jassen bij Olivia & Kate die vaak voorzien zijn van drukknopen ook hebben deze jas in een kort model.


Bij de korte- en lange coat jassen wordt de jas dichtgemaakt door de voorflappen over elkaar te slaan en vast te maken met een ceintuur, dit creëert een vrouwelijke look. Deze jassen mogen echt niet ontbreken in jouw kledingkast!!


Naast de lange coat jassen zijn de leren jassen ook weer helemaal in de mode tegenwoordig. Daarom hebben wij van Olivia & Kate ervoor gezorgd dat dit ook terug te vinden in de wintercollectie! Heb jij de nieuwe zwarte oversized leren look jas al gezien? Hiermee ga jij het einde van de winter rocken!

Heerlijk warm, maar ook tegelijkertijd super stijlvol. Go get yours!!! OMG, de jas is ook in een bomber model verkrijgbaar! Wij zijn in love! De bomber is heerlijk dik dus heerlijk voor tijdens de koudere winterdagen. En zeg nou eerlijk … Deze jassen moet je met een korting toch hebben?!


De bomber jassen zijn een van onze favoriete jassen vaak hebben ze een korter model en stoppen bij de heupen, elastische onderkant met een geribbelde kraag en manchetten. De geribbelde kraag en manchetten geven een sportieve uitstraling, de meeste bomber jassen hebben een ritssluiting aan de voorkant om de bomber jas gemakkelijk aan en uit te doen. Daarnaast hebben veel bomber jassen ook zakken aan de voorkant, super handig!


END-OF-SEASON-SALE-DAMES-KLEDING-JASSEN-BLAZERS

Sets

Tweedelige pakken voor dames zien er niet alleen goed uit in het zakenleven. Maar we zijn altijd goed gekleed in blazers en een pantalon. Een tweedelig pak maakt elk seizoen een deel uit van de collectie. Een tweedelig pak bestaat minstens uit een blazer en een broek, dat zorgt voor echte een zakelijke look. De kleur hoeft niet altijd subtiel te zijn afhankelijk van de dresscode op je werk of op een gelegenheid, je kunt ook ook een kleurrijk pak kiezen. Fellere kleuren in de herfst en winter of juist lichtere kleuren in het voorjaar. 

Allebei van dezelfde stof, je kunt de blazers en broek ook apart dragen zoals de lichtblauwe basic rechte blazer combineren boven een lichte jeans. De blazer van je pak samen met een jeans, t-shirt en sneakers naar de stad. Een mooie pantalon met een losse blouse of een gebreide trui en jouw nieuwste sneakers.


Hoge pumps maken een deel uit van de feestoutfit onder jouw tweedelige pak als final touch een geweldige handtas erbij. En om niet te vergeten een bijpassende leren riem met een subtiele of juist een opvallende gesp. Wil jij het meest trendy meisje worden op kantoor, shop dan jouw suit tijdens onze end of season sale. You last chance!!!


END-OF-SEASON-SALE-KLEDING-SETS-TWEEDELIG-PAK-BLAZER-BROEK

Broeken

Alhoewel spijkerbroeken vast een item zijn die jij altijd in je kledingkast hebt liggen, zijn er een aantal nieuwe varianten die in 2024 zeker weten een trend zijn en jij wellicht nog aan je jeans collectie kan toevoegen tijdens onze end of season sale. Stel je wardrobe samen door de perfecte jeans bij Olivia & Kate te kopen. Ga voor een basic jeans of juist een jeans met glitters. 

Wijde pijpen en straight leg broeken zijn momenteel een grote trend in de modewereld! Deze stijl van broeken hebben een iets lossere pasvorm en geven een retro look aan elke outfit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en modellen.

Straight leg jeans worden momenteel veel gedragen. Deze jeans hebben een rechte pijp en zijn perfect voor een casual look. Ze kunnen worden met een oversized blazer of een blouse voor een alledaagse look of juist een crop top met een een teddy jasje. Wijde pijpen broeken zijn voor ons de perfecte tijdloze jeans.

Je draagt ze het hele jaar door en je combineert deze spijkerbroek met vrijwel alles!
Wijde uitlopende pijpen en straight leg broeken zijn geschikt voor verschillende lichaamstypes, omdat ze je benen langer doen lijken. Deze broeken zijn ook een geweldige keuze voor mensen die zich niet op hun gemak voelen in een strakke skinny jeans.

Tops

Tops daar kan je er niet genoeg van hebben! Shop tijdens onze end of season sale jouw favoriete top van het afgelopen seizoen voor de meest geweldige betaalbare prijzen! Wij hebben een breed assortiment aan tops die zijn afgeprijsd, geweldige gelegenheid om je kast aan te vullen met de meest trendy en verschillende tops.

Onze spencer tops zijn ideaal voor deze koudere dagen om het te combineren met een vest daarboven, mouwloze tops met verschillende halslijnen zoals een ronde- of v-hals. Crop tops die lekker de buik blootleggen perfect voor onder een blazer of combineer de tops met vele andere mogelijkheden zoals boven een skorts, rokje, pantalon, etc. 

Skorts  

Wij hebben echte de perfecte PU leren skort in de end of season sale! Super leuk om tijdens de koudere dagen het te combineren met een panty dit items vlieg bij ons de deur uit dus shop nu de laatste skorts met korting.

Skorts zijn een combinatie van een rok en een short waardoor ze zowel praktisch als stijlvol zijn voor de herfst. De skort hebben een rok achtige voorkant, maar aan de achterkant is het een short. Dit geeft je zoveel meer vrijheid om te bewegen zonder je zorgen te maken dat iedereen mee kan kijken daaronder. Onze skort zijn meestal gemaakt van PU leer waardoor ze perfect zijn voor koudere dagen. Op verschillende gelegenheden kan je skorts zeker dragen van casual tot iets formeler afhankelijk van de stijl en de manier waarop je ze combineert. 

END-OF-SEASON-SALE-KLEDING-TOPS-SKORTS

 

Sieraden

Wij zijn helemaal verliefd op sieraden! Daarom zijn er ook sieraden te koop tijdens onze end of season sale! Fantastisch om jouw outfit te stylen met onze sieraden in het goud of zilver. Ze vliegen de deur uit, dus wees er snel bij! OP=OP!! Shop de leukste oorbellen om jouw sieraden stash aan te vullen met onze oorbellen.