Final party sale

Final party sale
 Oh my babes! Vandaag is de finale party sale begonnen, party sale items voor tussen de €10 en €30!! Hoe geweldig is dat?! Je shopt jouw party outfit dus met een enorme korting! Wees er snel bij, want de party collectie wordt niet meer aangevuld! Op = op!

Tijdens onze party sale kan je alle party kleding, tops, jurkjes, broeken, etc. winkelen met korting winkelen op onze webshop maar ook in onze winkel in Haarlem. Een supere goede gelegenheid om nog jouw garderobe voor een night out aan te vullen met items tegen lagere prijzen!

Wil jij exclusive updates ontvangen over onze party sale? Wees als eerste op de hoogte van wanneer de party sale begint, wat de prijzen zijn & welke items bij de party sale horen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

DAMESKLEDING-KLEDING-FINAL-PARTY-SALE

Jurkjes

Er zijn mega leuke party jurkjes verkrijgbaar in de sale! De jurkjes met pailletten en glitter zijn perfect voor een feestje of een avondje uit! Shop nu voor een hele lage prijs jouw favoriete jurkjes om deze nog te kunnen dragen voor jouw feestje!

Feestelijke, glitter jurkjes met een strapless model of lange mouwen, ideaal voor feestelijke gelegenheden en gemakkelijk te stylen. Deze sale kan je toch niet voorbij laten gaan?! Er zitten ook jurkjes bij die je kunt dragen tijdens een avondje uit! Neem dus snel een kijkje op de website en spot alvast jouw favoriete sale items!

Playsuits

In onze party sale zijn echt te gekke jumpsuits afgeprijsd! Jumpsuits, ook wel bekend als een eendelig pak, zijn trendy en veelzijdige kledingstukken die perfect zijn voor de feestdagen. Enkele kenmerken van jumpsuits zijn een lange broek, veel jumpsuits hebben een lange broek wat ze ideaal maken voor een feestelijke gelegenheid. Onze jumpsuits hebben verschillende stijlen zoals een strak of wijdt model, open rug, met korte mouwen of lange mouwen.

Onze sale biedt veel jumpsuits met leuke glitter stenen of een satijnen stof waardoor ze comfortabel zijn om te dragen tijdens het koudere weer. Om niet te vergeten jumpsuits zijn eenvoudig te stylen daarom is het onze favoriete kledingstuk, je kunt een jumpsuits combineren met boots, slippers of sneakers voor een casual look, of met hakken

DAMESKLEDING-KLEDING-FINAL-PARTY-SALE

Tops

Tops daar kan je er niet genoeg van hebben! Shop tijdens onze party sale jouw favoriete top van het afgelopen seizoen voor de meest geweldige betaalbare prijzen! Wij hebben een breed assortiment aan tops die zijn afgeprijsd, geweldige gelegenheid om je kast aan te vullen met de meest trendy en feestelijke tops

T-shirts in verschillende kleuren en prints, perfect voor een casual en comfortabele feestelijke look. Lange mouwen tops zijn ideaal voor de koudere feestdagen, mouwloze tops met verschillende halslijnen zoals een ronde- of v-hals hals.

Crop tops die lekker de buik blootleggen perfect voor een trendy en chique uitstraling. Combineer de top op een broekskortje of rokje zoals mogelijkheden!

DAMESKLEDING-KLEDING-FINAL-PARTY-SALE

Broeken  

Wij hebben zoveel broeken in de party sale! Geweldige broeken met glitter stenen deze items vliegen bij ons de deur uit dus shop nu de laatste party broeken met korting. 

Jeans zijn een combinatie van een corset top of een andere leuke top waardoor ze zowel praktisch als stijlvol zijn voor een avondje uit of een feestelijke gelegenheid. De spijkerbroeken hebben glitter stenen of de hele broek, super fancy! Bij Olivia & Kate heb je verschillende modellen een wijde pasvorm, een rechte pasvorm of een scheur bij de knieën. Ook hebben wij het in verschillende kleuren zwart, blauw of lichtblauw. Op verschillende gelegenheden kan je broeken zeker dragen van casual tot iets formeler afhankelijk van de stijl en de manier waarop je ze combineert. 

Sieraden

Wij zijn helemaal verliefd op sieraden! Daarom zijn er ook sieraden te koop tijdens onze party sale! Fantastisch om jouw party outfit te stylen met onze sieraden in het goud of zilver. Ze vliegen de deur uit, dus wees er snel bij! OP=OP!! Shop de leukste statement oorbellen met een MEGA korting! 

Party sale items bestellen

Shop jouw sale items voor jouw feestelijke gelegenheid en betaal op verschillende manieren aan de hand van ons ruime aanbod in betaalmogelijkheden! Zo kun je een bestelling betalen via IDeal, cash- creditcard of met een Fashioncheque, VVV cadeaukaart of een Olivia & Kate giftcard. Heb je nog een Olivia & Kate kortingscode? Dan kun je deze invullen op de check out pagina, de korting wordt dan automatisch toegepast op jouw orderwaarde.

Heb je jouw nieuwe party outfit snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:59 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! Hoe fijn is dat?!

Kan je niet kiezen en wil jij jouw outfit eerst thuis passen? Geen probleem! We hebben een retourtermijn van 14 dagen, genoeg tijd dus om te beslissen voor welke items jij gaat!

Stay up to date voor onze sale door je in te schrijven hier voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven.