Holiday in the snow

Holiday in the snow

Als de eerste sneeuwvlokken vallen, wordt de wereld omgetoverd tot een magisch winterwonderland. En wat is een betere manier om de schoonheid van het seizoen vast te leggen dan met een sfeervolle sneeuw kleding shoot? In deze blog nemen we je mee op een reis door betoverende winterstijlen en delen we tips voor het dragen van onvergetelijke winterkleding die de kou doet vergeten.

Met de koude winterdagen voor de deur is er niets zo geruststellend en stijlvol als een warme trui. De garderobe klassiekers doen niet alleen dienst als bescherming tegen de kou, maar dient ook als een modeverklaring. In deze blog nemen we een diepe duik in de wereld van warme truien, ontdekken we verschillende stijlen en geven we tips voor het omarmen van knusheid tijdens de wintermaanden.

HOLIDAY-IN-THE-SNOW-SNEEUWSHOOT-WINTERKLEDING

Truien 

De eerste sneeuwvlokken vallen, de dagen worden korten en de temperaturen dalen en de winter staat voor de deur. Het is het seizoen van gezelligheid, warme dranken, voor de open haard zitten, en natuurlijke prachtige wintertruien. Het is duidelijk dat de winter zijn intrede doet, en wat is een betere manier om jezelf te onthullen en stijl jezelf dan met een te gekke wintertrui. Bij Olivia & Kate hebben wij een breed aanbod aan stijlvolle truien die je lekker warm houden! Echte musthaves voor de koudere seizoenen! 

Oversized truien zijn helemaal in de mode en dus zeker een musthave voor jouw wintergarderobe. Combiner deze met een leuke mom- jeans of wijde pantalon en boots of stoere laarzen. Wil je net iets meer uit je outfit halen? Combineer dan je outfit met leuke sieraden en een tasje of een te gekke gebreide muts! De oversized truien zijn ook mega leuk te combineren over een jurk of rokje heen! Hierdoor creëer je een stoerdere look! Ook super leuk om dit dan weer te combineren met stoere sneakers eronder! Shop een van de oversized gebreide truien van Olivia & Kate die mega lekker zitten en lekker warm zijn op de koudere dagen! Gebreide truien kun je stylen voor alle gelegenheden en zijn nooit uit de mode!

Ook een coltrui mag niet missen in jouw winter kledingkast! Heerlijk warm en ook nog eens in de mode! Ze zijn super leuk te combineren met een stoere jacket, zoals een blazer over een teddy jas! Ook coltruien zijn eindeloos te combineren. Op een jeans of op een leuke wijde pantalon! De coltruien van Olivia & Kate zijn mega zacht, hebben veel stretch en zitten enorm comfy! Er zijn verschillende coltruien in het assortiment van ons te vinden. Een dun aangesloten col top, leuk ergens onder te dragen, zoals een blazer of een teddy jas of een grof gebreide trui voor de echte koude dagen in de sneeuw!

Hoe heerlijk is om tijdens de koude dagen een comfy trui te dragen en er ook nog een leuk uit te zien?! In de de gebreide gestreepte truien van Olivia & Kate gaat dit zeker goud komen babe! Truien met strepen zijn echte musthaves van ons ook hebben we ze zelf ontworpen met ons eigen label! De gestreepte trui blijft een klassieker & een populair item. Ze zijn er in verschillende soorten. Van verschillende kleurcombinaties tot aan colletjes, ritsen en kragen. Combiner jouw gestreepte gebreide trui met een stoere leren legging of juist een klassieke pantalon voor dames!

Choker truien bieden het beste van comfort een gezellige trui en de stijlvolle uitstraling van een choker. Het hoge kraag detail zorgt niet alleen voor extra warmte rond de nek, maar dient ook als een modieus accessoires. Onze choker trui is van een zachte gebreide stof en van een iets dunner materiaal wat zorgt voor een chique look.

Dankzij het choker detail hoef je je niet druk te maken over het kiezen van de perfect ketting. Echter kun je je choker trui wel aanvullen met subtiele oorbellen, armbanden of stijlvolle accessoire rondom je nek voor een extra flair. De kunnen moeiteloos worden gestyled voor verschillende gelegenheden, waardoor je kunt schakelen tussen casual en chic. Draag een oversized choker trui met een legging voor een relaxte dag thuis, of kies voor een nauwsluitend model met een skort voor een avondje uit. Voor een casual look met een choker trui en jeans of een meer formele uitstraling met een aansluitend model en een skort, choker truien zijn buitengewoon veelzijdig.

SNEEUWSHOOT-WINTERKLEDING-TRUIEN-GEBREIDE-OVERSIZED

Broeken

Broeken horen natuurlijk ook thuis in het rijtje musthaves voor jouw winter garderobe! Wij van Olivia & Kate hebben verschillende soorten broeken in het assortiment. Ga bijvoorbeeld voor een straight fit jeans. Deze is echt met zowat alles te combineren en mag dus zeker niet missen in jouw collectie! 

Bij Olivia & Kate zijn er items die tand des tijds doorstaan, en de pantalon is er zeker een van in je dagelijkse garderobe. Van een symbool van formele kantoorstijl tot een veelzijdig kledingstuk dat moeiteloos kan worden gestyled voor diverse gelegenheden. De pantalon blijft een tijdloos en elegant kledingstuk dat zich aanpast aan de steeds veranderde modetrends. Of je nu kiest voor een klassieke witte pantalon voor formele gelegenheden of een trendy wijde pijp voor een casual dagje uit. Daarnaast hebben wij wijde pantalon in verschillende mooie kleuren! Heerlijk lang en makkelijk te combineren met een heerlijke warme gebreide trui of col top! 

WINTERKLEDING-SNEEUWSHOOT-TEDDY-JASSEN

Jassen

Wat is jouw favoriete jas tijdens de winter? Wij zijn zelf echt een fan van de warme lange coat jassen. Ook dit jaar zijn de lange coat jassen weer helemaal een trend. Daarom hebben wij onze lange coat jassen weer in verschillende kleuren en modellen. Hoe leuk is dat! Met deze te leuke lange jassen zal jij het tijdens de herfst lekker warm hebben en toch zie je er fashionable uit. Dat wil je toch!! 

Hou jij zelf meer van een kortere jas. We got you! In de nieuwe winter collectie hebben wij korte coat jassen. Deze korte coat jassen zijn super warm en een echt musthave voor jou in de winter. De korte coat jassen zijn heel erg chique. Door deze jassen krijgt toch een beetje het gevoel dat je er stylisch bijloopt tijdens de koudere sneeuwdagen. Iedereen wil toch dit gevoel hebben bij het dragen van jouw favoriete outfit. Olivia & Kate wil jou dat gevoel geven met onze te gave jassen!!

Naast de korte coat jassen hebben wij ook te leuke teddy jassen.  TE CUTE! De teddy jassen zijn niet alleen trendy maar ze staan ook geweldig, maar ook lekker warm tijdens het winter seizoen. Bij Olivia & Kate hebben we verschillende modellen van de teddy jassen. We love it, do you love it too? You are ready for this winter season babe!

 

Winter Accessoires

Of de sneeuw zachtjes valt of de zon fel schijnt, er is een accessoire dat zowel functioneel als modieus is de gebreide muts! Een hoofdwarmer is niet alleen een winter essential maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke outfit, ongeacht het seizoen. Deze eenvoudige accessoire van Olivia & Kate mag niet ontbreken tijdens jouw ski vakantie of als dagelijks gebruik om jouw outfit af te stylen.

Een sjaal staat super leuk in de winter, maar het belangrijkste is dat hij je lekker warm houdt. Je moet die koude dagen toch echt zien door te komen. Een heerlijke wollen sjaal gaat jou zeker weten warm houden deze winter. Kan jij niet zo goed tegen wol? Ga dan voor een grote sjaal waarin je jezelf helemaal kunt inpakken. Een gebreide sjaal is heel leuk voor de winter. Dit staat namelijk super fashionable! 

Wij hebben aan onze nieuwe collectie de Teddy Moon Boots toegevoegd, moon boots zijn niet zomaar schoenen. De opvallende ronde vorm tot het gebruik van waterafstotende materialen, deze laarzen zijn niet alleen bedoeld om warmte te bieden, maar ook om een statement te maken. Of je ze nu draagt op een besneeuwde bergtoppen of tijdens een modieuze stadsverkenning, Moon Boots maken altijd een statement.

Kun jij niet wachten om je nieuwe winter outfit te hebben?! Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:59 besteld, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden! 

Hoe fijn is dat?! Kan je niet kiezen welke winter kleding jij allemaal wil hebben of wil jij je winter outfit eerst thuis passen? Geen Probleem! Wij hebben een retourtermijn van 14 dagen! Genoeg tijd dus om te beslissen voor welke items jij gaat!

Stay up tot date voor onze sale door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en ontvang €5 korting op je allereerste bestelling bij Olivia & Kate!