Statement oorbellen

Statement oorbellen

Statement oorbellen

Statement oorbellen zijn meer dan alleen sieraden, ze zijn de ultieme uitdrukking van persoonlijke stijl en zelfvertrouwen. Deze opvallende oorbellen hebben de kracht om een complete outfit te transformeren en de aandacht te trekken waar je ook gaat ook blijven statement oorbellen altijd populair vooral tijdens de feestdagen of een bruiloft. Ze zijn vaak ontworpen met opvallende steentjes, diamanten of glitters.
Statement oorbellen kunnen een geweldige manier zijn om je outfit te accentueren en je persoonlijk stijl uit te drukken, vaak zijn statement oorbellen ook groter. Maar wat zijn de nieuwste trends als het gaat om statement oorbellen? En waar moet je op letten als je op zoek bent naar trendy statement oorbellen? In deze blog bespreken we de nieuwste trends en geven we tips voor het kopen van statement oorbellen.
Statement oorbellen worden gemaakt van diverse materialen en er zijn verschillende soorten en maten. Enkele veelvoorkomende materialen en ontwerpen die wij hebben zijn van koper maar wel nikkel vrij, de statement oorbellen worden bewerkt tot elegante ontwerpen, van klassiek tot super trendy. Kristallen en diamanten worden vaak gebruikt om glamour en pracht toe te voegen aan de statement oorbellen. Stralende kristallen voegen sprankeling en schitteringen toe aan jouw oorbellen.
Kralen en parels worden steeds populairder ze creëren een boho chique uitstraling en voegen een vleugje elegantie vanwege hun natuurlijke charme toe aan de oorbellen. Daarnaast hebben wij bij Olivia & Kate veel geometrische vormen driehoeken, cirkels, vierkanten en andere vormen die zijn namelijk super trendy op dit moment. Franjes en strass oorbellen voegen beweging en textuur toe aan de statement oorbellen, waardoor ze een speels en levendig gevoel krijgen.
ZILVEREN-GOUDEN-STATEMENT-OORBELLEN

Dragen van statement oorbellen

Het dragen van statement oorbellen durven niet altijd alle mensen omdat ze natuurlijk heel erg opvallen, wij geven jullie enkele tips om jouw statement oorbellen met zelfvertrouwen te dragen. Kies altijd de juiste gelegenheid want statement oorbellen zijn niet altijd geschikt voor elke gelegenheid. Ze schitteren op feesten, diners en speciale evenementen, maar kunnen ook overdreven zijn voor bij jouw alledaagse outfit op kantoor of school bijvoorbeeld.
Stem jouw statement oorbel af op jouw outfit, ze moeten aanvullend zijn en je outfit tot een evenwichtig geheel maken. Als je statement oorbellen draagt, is het een goed idee om andere sieraden zoals kettingen en armbanden heel subtiel te houden, zodat jouw statement oorbellen de hoofdrol spelen van de sieraden die jij draagt. 
Het is belangrijk om statement oorbellen te kiezen die je gezichtsvorm opsieren. Ronde ring oorbellen kunnen bijvoorbeeld een ronde gezichtsvorm vormen, terwijl driehoekige oorbellen een vierkante kaak verzachten. Maar het allerbelangrijkste is om jouw statement oorbellen van Olivia & Kate met zelfvertrouwen te dragen. Als je wilt dat je grote statement oorbellen echt opvallen, overweeg dan om je haar op te steken zodat ze volledig zichtbaar zijn. Laat ze stralen en wees er megaaaaa trots op! 
ZILVEREN-GOUDEN-STATEMENT-OORBELLEN

Gouden statement oorbellen

De kleur goud is altijd al in de mode geweest. Het wordt geassocieerd met rijkdom en tijdloze schoonheid. Gouden statement oorbellen voegen de glans en glorie van goud op een manier waar andere materialen zeker niet aan kunnen tippen. Gouden statement oorbellen zijn onze favoriet omdat het geeft een natuurlijke elegantie en verfijning die past bij elke outfit en elke gelegenheid. De statement oorbellen in het goud kunnen worden gecombineerd met vele andere kleuren en stijlen waardoor de kleur goud veelzijdig is. Goud zal altijd in mode blijven en daarom is het ook onze favoriete kleur voor onze statement oorbellen in de nieuwe collectie van Olivia & Kate.
In de statement oorbellen collectie van Olivia & Kate verkopen wij onder andere gouden druppel oorbellen deze oorbellen zijn elegant en tijdloos. Ze zijn vaak versierd met edelstenen of diamantstenen. Gouden geometrische oorbellen hebben vaak moderne ontwerpen met geometrische vormen, zoals driehoeken, vierkanten en cirkels. Als beweging en textuur wilt toevoegen aan je look hebben wij gouden strass oorbellen, waardoor de final touch voor jouw speels en levendig is. Vrijwel alle oorbellen hebben ingelegde edelstenen, zoals diamanten, glitters en zirkonia stenen ze voegen een extra vleugje luxe toe.
Gouden statement oorbellen zijn een prachtige aanvulling op je sieraden collectie. Ze stralen luxe uit en kunnen je outfit naar een hoger niveau tillen. Of je nu kiest voor klassieke oorbellen of juist super trendy grote oorbellen, gouden statement oorbellen zijn tijdloos die altijd de aandacht zal trekken.
GOUDEN-STATEMENT-OORBELLEN

Zilveren statement oorbellen

Zilveren oorbellen zijn prachtig en er is heel veel keus als het gaat om opvallende sieraden. Zilveren statement oorbellen staan bekend om zijn klassieke en tijdloze uitstraling en kan eenvoudig en elegant zijn tot gedurfd en trendy. Zilver past vrijwel bij elke outfit en gelegenheid, of het nu gaat om een formele look, dagelijkse look of een look voor een te gek feestje. De grote zilveren oorbellen hebben een natuurlijke glans die perfect is voor het aantrekken van aandacht, ze kunnen worden gecombineerd met verschillende diamanten en kristallen voor een extra glamour.
Als je andere zilveren sieraden draagt, zoals een zilveren ring of armband, zorg er dan voor dat ze bij je opvallende oorbellen passen zodat het matcht bij je look. Overweeg je haarkleur bij het kiezen van zilveren statement oorbellen. Zilver kan bijvoorbeeld erg flatterend zijn bij donker haar. De kleur en stijl van je outfit moeten overeenkomen met je zilveren statement oorbellen om een geweldige look te creëren. 
In de zilveren statement oorbellen collectie van Olivia & Kate verkopen wij onder andere chandelier oorbellen, deze oorbellen hebben een kroonluchter- achtig ontwerp met meerdere hangende elementen, waardoor ze perfect zijn voor feestelijke gelegenheden. Druppel oorbellen hebben een tijdloze en elegante uitstraling en kunnen worden versierd met zirkonia stenen of diamanten voor extra glans. Ook hebben wij in onze sieraden collectie strass oorbellen die voegen beweging en een speels effect toe aan jouw look. Welke zilveren statement oorbel is jouw favoriet?
Statement oorbellen of ter wel grote oorbellen in het zilver en goud kunnen gevormd worden naar jouw stijl, creativiteit en persoonlijkheid. Of je nu kiest voor diamanten, metaal, kralen of strass stenen, statement oorbellen hebben de kracht om je te laten stralen en de aandacht te trekken waar je ook gaat. Dus waar wacht je nog op? Voeg jouw statement oorbellen in je winkelmandje op onze website van Olivia & Kate! Deze statement oorbellen mogen echt niet ontbreken aan je sieraden collectie en laat ze stralen! Go get it now!
ZILVEREN-STATEMENT-OORBELLEN