Trendy vesten

Trendy vesten

Vesten

Ons favoriete item van Olivia & Kate zijn onze nieuwste vesten en die mogen zeker niet ontbreken in jouw kledingkast.  Ontdek bij onze de verschillende vesten die wij aanbieden in onze winkel in Haarlem en op onze webshop. Van klassieke vesten met gouden knopen tot stoere oversized vesten en trendy gebreide modellen, vesten komen in allerlei vormen en maten. Ga voor een opvallende classy kleur of juist een basic kleurtje, we’ve got it all! In de modewereld zijn er maar weinig kledingstukken zo veelzijdig en geliefd als dames vesten, je kunt de vesten blijven mixen & matchen. 

Of het nu de warmte van een gebreid vest dames is in de winter of de luchtigheid van een vest met korte mouwen in de zomer, deze garderobe essential combineren stijl en comfort op een unieke manier, shop snel de nieuwste dames vesten voor elke gelegenheid! De vesten dames zijn ideaal om te dragen als warm laagje of als een chique jasje. Laat je inspireren door onze vesten collectie en neem snel een kijkje op onze website van Olivia & Kate, want heb je binnen no-time nog een vest nodig bestel voor 23:59 dan is het nog dezelfde dag verzonden. Heb je een dames vest op het oog, maar pas je liever eerst kom dan gezellig lange in onze boutique in Haarlem. Let’s stay cozy in de warme dames vesten van Olivia & Kate!

Gebreide wollen vesten

Een gebreid vest is ideaal voor een vrouwelijke look, dit geeft net dat extraatje aan je outfit wat je fantastisch kunt combineren met een jurkje, rokje of stoere jeans daarnaast personaliseer jouw outfit met de leukste sieraden van Olivia & Kate. Wij hebben verschillende kleurmogelijkheden van de gebreide vesten je kunt ze letterlijk met ieder kleding item combineren. Voor een echte girly toch aan je look is het leuk om te kiezen voor een lichtroze gebreide vest, maar voor een stoerdere look juiste een army groene kleur. Onze gebreide vesten combineren de warmte en zachtheid zowel functioneel als modieus, de gebreide wollen vesten kriebelen niet hoe fijn is dat?!! 

Draag je gebreide wollen vest op een leuke top of T-shirt eronder of juist een gesloten bovenstuk erop. Combineer je look met een stoere jeans & sneakers eronder, jij bent ready to go! Een gebreid vest is natuurlijk ook heerlijk om aan te trekken als je een dagje op de bank gaat spenderen, de perfecte loungewear outfit. Met de wollen gebreide vesten van Olivia & Kate zie je er stylish uit en heb je het zeker voor de rest van de dag niet koud. De keuze is reuze voor het vinden van de perfecte kleur wat perfect bij jou past!

GEBREIDE-WOLLEN-WOLLEN-LANGE-MOUWEN-OPEN-VEST

Knopen vesten

Soms zijn het de subtiele details die een kledingstuk helemaal af maken! In de mode zijn gouden knopen op vesten een klassiek en verfijnd element dat echt een statement maakt, maar ook een vleugje luxe toegevoegd aan de dames vesten. Naast een vleugje elegantie dat wordt toegevoegd aan het vest hebben de vesten van Olivia & Kate ook een functionele sluiting waardoor je de vesten met knopen op verschillende manieren kan stylen.

Ieder seizoen zijn er weer een trendy items die gezien mogen worden, met de nieuwste knopen vestjes van Olivia & Kate zit je altijd goed! Iedere week worden er weer de nieuwste vesten toegevoegd aan onze collectie om jouw outfit compleet te maken. De strass knopen vesten zijn perfect voor jou als jij er dit seizoen uit wilt blinken. Uiteraard zijn de gebreide knopen vesten heerlijke comfy & super warm. De vest met knopen hebben we in verschillende kleuren, stoffen en ook verschillende soorten knopen. Pastelkleuren zijn helemaal hot voor in de lente, jouw garderobe is dan ook pas compleet met een lichtroze of beige kleur. Daarnaast hebben wij ook verschillende soorten andere modellen, kleuren en printjes. Combineer je vesten dames met shiny sieraden en maak je look helemaal compleet met een bijpassende tas. Kies snel jouw favoriete vest met de knopen die bij jou passen en je weet zeker dat je er stijlvol uitziet!

KLEDING-LANGE-MOUWEN-GESTREEPTE-GOUDEN-KNOPEN-VEST

Teddy vesten

Onze te leuk teddy vesten van ons eigen label zijn niet alleen warme kledingstukken, maar ze zijn ook echt een trendy musthave voor de koudere maanden. TE CUTE! Een teddy vest is niet zomaar een vest, het is een echte omhelzing van zachtheid. Ontdek waarom het gebruik van teddy achtige stoffen een trend is geworden en hoe deze vesten een perfect zijn voor stijl en comfort. Tijdens de koudere winterdagen dragen wij van Olivia & Kate het als een vest maar in het voorjaar is het een perfect trendy jasje, dus perfect voor elk seizoen. We love it, do you love it too? You are ready for the cozy seasons babe!

Vesten zijn niet alleen essentieel kledingstuk ze zijn tijdloos en bieden comfort. Of het nu gaat om een gezellig avondje bij de open haar in een gebreid vest of het toevoegen van een vleugje elegantie doormiddel voor strass knopen aan je kantooroutfit. Style jouw teddy vest met een stoere wijde jeans met daaronder sneakers, jij bent ready to go! Dus mix & match jouw dames vest en ontdekken hoe de vesten van Olivia & Kate je garderobe kunnen verrijken, seizoen na seizoen. 

TEDDY-LANGE-MOUWEN-KNOPEN-JASSEN

Kun jij niet wachten om je nieuwe vest te hebben?! Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:59 besteld, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden! 

Hoe fijn is dat?! Kan je niet kiezen welke vesten jij allemaal wil hebben of wil jij je vest eerst thuis passen? Geen Probleem! Wij hebben een retourtermijn van 14 dagen! Genoeg tijd dus om te beslissen voor welke items jij gaat!

Stay up tot date voor onze sale door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en ontvang €5 korting op je allereerste bestelling bij Olivia & Kate!