Zonnebrillen trends van 2024

Zonnebrillen trends van 2024
Zonnebrillen trends 2023
 
Benieuwd naar de zonnebrillen trends van 2023? Team Olivia & Kate got you covered! Summer is coming en dan kunnen een paar leuke zonnebrillen niet ontbreken! Bij Olivia & Kate hebben wij een breed assortiment aan verschillende stijlen zonnebrillen in diverse kleuren. Ben jij benieuwd geworden naar onze zonnebrillen collectie? Lees dan snel verder!
 
Een goede zonneril kan je niet missen tijdens de zomer! Onze zonnebrillen geven een hoge bescherming tegen verblinding door de zon en hebben UV400 bescherming.
 
Naast dat zonnebrillen je ogen beschermen tegen de zon, zijn ze ook een echte musthave om je outfit af te maken. Mis je nog een finishing touch aan je look? Draag dan een trendy zonnebril!

zonnebrillen-outfit-dames-2023-trends
 
Tortoise zonnebrillen
 
Een bril in tortoise is een van de zonnebrillen trends van 2023, en deze print is mega tijdloos! De tortoise zonnebril heeft een vintage-look en spiced je outfit helemaal op, door het printje. Wij hebben de tortoise bril in verschillende modellen verkrijgbaar op onze website en in de winkel. Bijvoorbeeld het turtle model, het ronde model, het vierkante model en het rechthoekige model.
 
Oversized zonnebrillen
 
The bigger the better! De oversized zonnebril trend is weer terug dit jaar! Door voor een oversized model te kiezen, wordt het licht nog verder buitengesloten en de ogen beter beschermd tegen de zon. Ook celebs kiezen vaak voor een oversizede zonnebril, omdat de bril een groot gedeelte van het gezicht afschermt tegen alle paparazzi. Vaak inspireren beroemdheden hun fans waardoor in het dagelijks straatbeeld ook veel trendy mensen met een oversized zonnebril op lopen.
 
In combinatie met een little black dress maakt een oversized zonnebril de diva look helemaal af. Wil jij juist voor een stoere look gaan? Combineer dan jouw oversized zonnebril met een jeans, sneakers & een oversized leren jas. We love everything oversized!
 
Tijdloos zwarte zonnebrillen
 
Met een zwarte zonnebril zit je altijd goed! Een zwarte bril past bij elke outfit en is ook mega leuk om in je haar te dragen. Zonnebrillen in het zwart voor dames zijn tijdloos en stijlvol. Kies voor een Cat eye voor een vrouwelijke look, of juist voor een vierkant zonnebril model voor een wat stoerdere look. Je kan nooit genoeg zwarte zonnebrillen in je kast hebben, dus shop jouw favoriete zwarte model bij Olivia & Kate!

tijdloze-zonnebril-zwart-montuur-cateye-bril-vierkant
 
Cat-eye zonnebrillen
 
Cat-eye zonnebrillen zijn mega populair vanwege hun stijlvolle look. De Cat-eye bril heeft een opvallend montuur dat naar buiten wijst bij de bovenste hoeken en is beschikbaar in verschillende kleuren en materialen. Cat-eye zonnebrillen zijn geschikt voor zowel een chiequere of een causal look en kunnen bij elke gezichtsvorm passen. Bij de cat-eye zonnebril weet je iniedergeval zeker dat hij je goed staat.
 
Ronde frames zonnebrillen
 
Ronde frames zijn al een paar seizoenen trendy and they are here to stay in 2023! In de jaren 60 was deze vorm al erg populair bij de hippies. Of je nu kiest voor een klassieke ronde bril met een metalen frame, of voor een meer uitgesproken design, deze trendy zonnebrillen geven de perfecte finishing touch aan je outfit.
 
Een ronde zonnebril is het meest geschikt voor mensen met een hoekig gezicht. Ronde zonnebrillen zijn in verschillende kleuren en modellen beschikbaar op onze website en in de winkel. Een ronde zonnebril zorgt voor een speelse look en geeft een beetje extra aan je outfit.
 
Zonnebril koordjes voor aan je zonnebril
 
Zonnebrilkoordjes zijn de nieuwste trend! Handig en het staat ook nog is super leuk.
Wij hebben een breed assortiment aan zonnebril koordjes, die gemaakt zijn van stainless steel. Hierdoor verkleurt de koord niet en heb je heel lang plezier van je zonnebril koordje.
 
Door het zonnebrilkoord ben je je zonnebril nooit meer kwijt! Doordat je zonnebril nu aan een koordje hangt kan je hem gemakkelijk om je nek hangen. Super handig als je je zonnebril wil meenemen naar een zomers festival waar de zon lekker schijnt! Ook als je een wat duurdere zonnebril aanschaft zorgt een koord ervoor dat je de bril niet zo makkelijk laat vallen.
 
Zonnebril koorden pasen bij elke outfit! Ga jij voor een basic model met een plain zilveren of gouden koord? Of juist voor een wat meer speciaal gekleurd koord in het roze met kralen? Dit kan ook super leuk zijn in de zomer om je outfit op te vrolijken.

outfit-zonnebrillen-modellen-trends
 
Zonnebrillen dragen naar het strand
 
Let’s go to the beach! Onze zonnebrillen collectie is perfect om te dragen naar het strand! Combineer onze beach gouden gehaakte jurk met een van onze leuke zonnebrillen en je bent helemaal summer ready! Ook zijn andere cover ups van onze collectie heel leuk om te combineren met onze zonnebrillen.
 
Zonnebrillen shoppen met korting
 
Wij hebben ook een aantal zonnebrillen in de sale beschikbaar. Shop jouw favoriete zonnebril voor een leuk prijsje voor de zomer!
  
Zonnebrillen combineren
 
Onze zonnebrillen zijn met mega veel kleding items van onze website en winkel te combineren. Zo hebben wij ook heel veel leuke dames jurken, jeans, tops & andere accessoires. Daarnaast zijn zonnebrillen voor het festival seizoen onmisbaar!

Verschillende leuke haarstijlen kunnen er ook voor zorgen dat jouw zonnebril beter uitkomt. Daarom geven wij jullie een aantal leuke hairstyle ideas die perfect zijn om te dragen met onze sunnies! We love it all: De sleek bun! Een super classy en luxe hairstyle! Door het dragen van deze strakke knot komt de zonnebril beter uit op het gezicht. De sleek bun staat ook erg luxe met onze vierkante modellen zonnebrillen. Wil je toch liever je haar los dragen? Dan kun je ook je haar met clipjes aan de zijkant vastmaken! Zo is het haar toch uit het gezicht maar ligt toch de focus op de zonnebril.  

vierkante-ronde-retro-oversized-zonnebril
 
Shop nu jouw favoriete sunnies en nog heel veel andere leuke items op onze website of in onze winkel in Haarlem. Dit mag je echt niet missen! Shop voor 23:59 en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je €5 korting op je eerste bestelling. Shop jouw wishlist nu girls!
 
Happy shopping!