Het perfecte bedankje: zakelijke gifts van Olivia & Kate

Dankzij super fijne relaties en hardwerkende, maar even gezellige collega’s was dit een super goed jaar voor jouw bedrijf! Daarom is dit het perfecte moment om jouw boss babes een bedankje te geven!
En hoe kan je dat beter doen dan met een Olivia & Kate gift! Bij Olivia & Kate hebben wij de leukste items voor relatiegeschenken en items voor in een feestelijk kerstpakket!
Ook hebben wij super handige cadeaubonnen en vinden wij het heel gezellig om samen met jouw bedrijf een event te organiseren! Hoe leuk is dat?! 

Kerstpakket
Laat zien hoe blij jij bent met jouw collega's en geef een super leuk kerstpakket vol met items van Olivia & Kate!
Perfect voor in een kerstpakket zijn onze glitter sokken, trendy oorbellen, een mooie ketting of ring en andere prachtige accessoires.
Daarnaast is het ook heel leuk om geweldige interieur items te geven in een kerstpakket om je huisje nog wat gezelliger te maken! 


Zakelijke gifts
Olivia & Kate heeft de perfecte relatie-geschenken om jouw relaties te bedanken! Denk aan tijdloze sieraden van gouden oorbellen tot zilveren armbandjes
vrolijke glitter sokken, warme sjaals, prachtige brass homedecor items, cute tin-kaarsen en ga maar zo door! 
Geef bij je zakelijke gift een lief handgeschreven kaartje van Olivia & Kate om het kerstcadeau extra persoonlijk te maken! 


Cadeaubon
Een cadeaubon is altijd super leuk en handig om te ontvangen!
Zo kan jouw partner of collega haar eigen favoriete fashion item, accessoire of homedecor item uitzoeken op de webshop van Olivia & Kate!
Bij wie komt een cadeaukaart nou niet van pas?! Al helemaal als het van zo’n leuke winkel als Olivia & Kate is!
giftcard_cadeaubon
Events
Vind jij het nou leuk als Olivia & Kate bij jouw bedrijf langs komt, dat kan! Wij vinden het super leuk om samen met andere girl boss bedrijven gezellige events te organiseren!
Ook vinden wij het heel leuk om samen te werken met festivals! We loovee festivals! Wie weet staan wij binnenkort bij jou in de winkel of op het festival. 


Bestellen
Als bedrijf kan je bij ons online in de webshop al jouw kerstcadeautjes en zakelijke cadeau’s bestellen op offerte!
Je kan gemakkelijk grote hoeveelheden inkopen zodat jij voor iedereen een gift hebt die jij wilt bedanken! Natuurlijk krijg je korting als je veel gifts koopt voor al jouw boss babes ;)!
Hoe fijn is dat?!


December is de maand van teruggeven en het perfecte moment om jouw liefde te uiten naar jouw collega’s en partners!
Geef een super leuke zakelijke gift met een persoonlijk kaartje van Olivia & Kate!
Jouw partners en collega’s zullen met veel liefde aan jouw bedrijf denken tijdens de feestdagen!

home-olivia-kate      mail-olivia-kate      facebook-olivia-kate      instagram-olivia-kate      pinterest-olivia-kate      linkedin-olivia-kate
banner-influencers-olivia-kate