PARTY COLLECTION 2019

party-outfits-collectie-glitter-dresses

 It’s the season to shine, and we got you covered girl.

Het is eindelijk zo ver. De party outfits van Olivia & Kate staan online! Wij zijn ready om jou te laten shinen op de gezelligste feestjes van het jaar babe. Het enige dat je nodig hebt is de perfecte party outfit. 

But don’t worry girls, Olivia & Kate heeft dé party musthaves! Shop nu jouw favoriete party outfit van Olivia & Kate! 

party-collection-shop-now-olivia-kate

party-glitter-shop-olivia-kate

 

Glitter is een echte musthave voor een party outfit en wij hebben het allemaal! Van feestelijke glitterjurkjes tot velvet jurkjes, van party tops tot glitter flared pants. Jij steelt de show tijdens de feestdagen met jouw trendy party outfit van Olivia & Kate!

 Speciaal voor jou hebben wij alle party musthaves die je nodig hebt. Stand out of de crowd met een prachtige glitterjurk. Ga voor een feestelijke jurk met sequins of draag toch een mooie kanten top met een glitter bralette. Stijl je party top af met een leren broek voor een trendy party lookje! 

party-collection-shop-now-glitter-olivia-kate

party-collection-sparkle-olivia-kate

Maak je party outfit compleet met minimalistische accessoires. Don’t overdo it with the bling girl! De aandacht moet tenslotte naar jou gaan in je prachtige party outfit!

Transformeer een minimalistische all-black party look tot een trendy party outfit met a touch of sparkle. Denk aan sprankelende gouden oorbellen die echte eye-catchers zijn of een statement glitter ketting. Een feestelijke clutch met glitters is het perfecte tasje om al je partyessentials in mee te nemen.


Een echte musthave van dit moment is de flared pants! Deze pants zijn super comfortabel en wil je het liefst 24/7 dragen.
Wij hebben de flared pants in een partyjasje gestoken: glitter flared pants! Hoe leuk is dat, die wil je toch gelijk shoppen!

Combineer de glitter flared pants met een mesh top voor een feestelijke en trendy look.
Trek je mooiste heels onder de glitter flared pants aan voor een classy party outfit. Wel belangrijk dat ze comfortabel zijn,
be ready om de hele avond te dansen!

Wij zorgen ervoor dat je er niet alleen prachtig uit ziet, maar je ook super goed voelt in je trendy party look! Met jouw eigen Olivia & Kate party outfit ben jij uniek en iedereen zal vragen waar jij jouw oh zo leuke outfit vandaan hebt. Jij bent de ster van de Kerst en Oud en Nieuw feestjes!

Enjoy the party babe, you deserve it!

party-collection-glitter-olivia-kate

party-collection-glitter-olivia-kate