Moederdag cadeau inspiratie

moederdag-mama-cadeau-tips-gift-ideas-accessoires-tassen-interieur-trendy-women
MOEDERDAG CADEAUS

Moederdag is een dag waarop we onze moeders en alle andere speciale vrouwen in ons leven vieren. Of het nu onze moeder, oma, stiefmoeder, tante of vriendin is, we willen hen allemaal laten zien hoeveel ze voor ons betekenen. Het vinden van het perfecte Moederdagcadeau kan echter een uitdaging zijn. Daarom hebben wij wat cadeau inspiratie voor jou, zodat jij je moeder het leukste cadeau kan geven!

 Laat je moeder weten hoe speciaal ze voor je is met een geweldig moederdag cadeau! She’s gonna love it for sure!

Op zondag 14 mei 2023 is het Moederdag in Nederland en Moederdag in België. Je wilt je moeder natuurlijk duidelijk maken hoeveel ze voor je betekent, maar heb je nog geen idee wat te doen voor Moederdag of wat je voor Moederdag moet kopen? We've got you covered!


It all starts with a bag…
A pretty handbag is a women’s best friend! Welke vrouw houdt er nu niet van tassen? Wij vinden dat je er nooit genoeg kan hebben, omdat je voor elke gelegenheid een andere damestas kunt gebruiken. Tassen zijn ontzettend fashionable, en maken elke outfit beter. Met een chique tas til je een casual outfit naar een hoger niveau, of maak je je vrouwelijke look helemaal af. Je ziet er niet alleen fashionable uit met een mooie tas, het is ook ontzettend handig om er altijd een bij je te hebben.

Lipgloss, telefoon, portemonnee, handcrème, sleutels, make-up, toilettasje voor die tijd van de maand… we love bags! Ze zien er prachtig uit maar zorgen er ook voor dat je al je favo spulletjes overal mee naar toe kunt nemen. Daarom is een mooie tas een geweldig Moederdag cadeau idee.

Have you noticed the latest trend in bags? DE trend van het moment zijn tassen met veel kleurtjes. Al deze kleuren geven een leuke vrolijke uitstraling weer. En wij begrijpen wel waarom ze zo populair zijn! Koop er een voor je moeder, en iedereen ziet dat ze de laatste modetrends volgt! En tassen passen iedereen, dus je kunt haar een mooi fashion item geven zonder haar maten in te hoeven schatten. We love them all. Welke is jouw fave?

Bij Olivia & Kate zijn we gek op de gouden accenten van deze tas, waardoor de tas er ontzettend stijlvol uitziet. En weet je wat helemaal te gek is? Al onze tassen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Speelt jouw moeder graag op safe met zwart, beige of taupe? Of steelt ze liever de show met een prachtig roze of groen tasje? You know your mom best, girl! The choice is yours!


You get it! Voor welke tas je ook gaat, met een van deze amazing tassen geef je je moeder een prachtige luxe tas voor Moederdag cadeau. Check onze webshop en see which one is best for your mom!

Fill it with goodies…
Een modieuze leren tas is op zichzelf natuurlijk al een prachtig moederdag cadeau. Maar wij vinden het nog veel leuker om hem te vullen met allerlei gave goodies voor moederdag. Zou het geen fijne verrassing zijn als je moeder eerst in de wolken is met haar leren tas, waarna ze hem openmaakt en er nog meer leuke moederdag cadeautjes tevoorschijn komen? Bij Olivia & Kate verkopen we allerlei leuke gifts die super leuk zijn als moederdag cadeautjes!

You can’t go wrong with jewellery! Alle vrouwen houden toch van sieraden? Bij Olivia & Kate verkopen we hele mooie kettingen, oorbellen en armbanden waarmee je kunt laten zien dat je gek op je moeder bent! Wij vinden deze sieraden in het goud en zilver geweldige Moederdag sieraden. De meeste sieraden van de Olivia & Kate zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor ze niet kunnen verkleuren. Met deze sieraden kan iedereen aan je moeder zien dat jij van haar houdt.  Welke shiny sieraden passen het beste bij jouw moeder, babe? Welke je ook kiest, wij weten zeker dat ze er met deze moederdag sieraden fabulous uit zal zien! 

Let the sunshine in! Een zonnebril is niet alleen een handige accessoire voor zomerdagen, maar tegenwoordig ook een echt fashion item. Daarom is een nieuwe zonnebril ook een ontzettend leuk moederdag cadeau. 



Add a personal note…
Een moederdag cadeautje is natuurlijk niet compleet zonder een lieve moederdag kaart waarin je je moeder vertelt waarom zij zo bijzonder voor je is. Schrijf hierbij dan een super leuk berichtje voor je moeder! Je moeder is natuurlijk het meest blij met een persoonlijke brief of een moederdag gedicht, maar als je meer inspiratie nodig hebt, vind je op internet schattige moederdag tekstjes en leuke quotes. 

Are things a bit tight?
Wat minder geld te besteden? Of – we get it! – al te veel geshopt? Shop dan een mooie ketting die je al vanaf €11.99 bij ons shopt! 

Je kan er ook voor kiezen om een Olivia & Kate giftcard te geven. Dat is toch superhandig? Zo kun je gezellig samen met je moeder shoppen en iets moois uitzoeken. Ook als het boven jouw budget ligt, levert jouw giftcard een bijdrage aan het perfecte Moederdag cadeau.

Not just for your mom
Not just for your mom, but for any mom! Heeft je bestie, je buurvrouw of je zus een kindje gekregen? Dan is het natuurlijk ook helemaal leuk om haar met Moederdag in de watten te leggen. Wie vindt het nu niet fijn om een mooi moederdag kado te krijgen en te weten dat er iemand aan je denkt?
And we get it, girl! Je bent nu vast zelf ook verliefd geworden op een van deze leuke cadeautjes. Spoil yourself!

Natuurlijk zijn deze leuke moederdag cadeaus niet alleen per se voor je eigen moeder. Verwen jezelf of iemand anders met onze leuke gifts. Elke gelegenheid is een goede gelegenheid to spread the love!



Bestel snel jouw Moederdag cadeau voor 14 mei online of in onze winkel in Haarlem! Besteld voor 23:59 = dezelfde dag nog verzonden! Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je €5 korting op je eerste bestelling.