Stainless steel sieraden van Olivia & Kate

Stainless steel sieraden van Olivia & Kate

STAINLESS STEEL SIERADEN VAN OLIVIA & KATE 

Sieraden kun je natuurlijk nooit genoeg hebben! Bij elke gelegenheid past namelijk een ander sieraad. We love gold, maar hebben voor de liefhebbers een aantal zilveren oorbellen! Kun je niet kiezen? Dan kan het ook heel mooi staan om beide kleuren met elkaar te mixen! Mix en match jouw favorieten sieraden waardoor jij een unieke combi maakt die helemaal bij jouw stijl past! Sieraden zijn de finishing touche voor je outfit girl! Bij Olivia & Kate hebben we dames sieraden in allerlei soorten, maten en kleuren. Onze gouden en zilveren sieraden hebben vaak ook te leuke kleurtjes, zoals een mooie groene steen of roze steentjes in een ring. Zo mooi! In onze dames sieraden collectie hebben wij de leukste oorbellen, ear cuffs, kettingen, armbanden, enkelbandjes, ringen en horloges. Onze sieraden kun je op zoveel manieren combineren en ook dagelijks dragen om jouw outfit helemaal af te maken. Ben jij opzoek naar de leukste sieraden van Olivia & Kate? Lees dan snel verder babe!

Sieraden-blog-fashion-dames-shop-online


Stainless steel

Wil jij ook gewoon je handen kunnen wassen met je sieraden om, i.p.v. telkens alles af te doen? Girlll, dan hebben wij super goed nieuws voor jou! Bijna al onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel! Deze sieraden verkleuren dus niet. Nu kan jij gewoon douchen met je sieraden om! Hoe fijn is dat babe! Hierdoor kan jij super lang genieten van jou mooiste en leukste sieraden. Bij onze sieraden is ook in de productinfo aangegeven dat de sieraden van stainless steel zijn. Shop snel onze prachtige sieraden van stainless steel!

 

Oorbellen 

Babe, eye-catching oorbellen zijn een echte musthave in jouw sieraden collectie! Van oorbellen kan je toch nooit genoeg hebben?! Het is helemaal trendy om meerdere gaatjes in je oren te hebben. Daardoor kan jij de meerdere leuke oorbellen dragen per dag. Love it! Bij Olivia & Kate kan je de leukste trendy oorbellen shoppen. Shop jouw favoriete oorbellen op onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Haarlem! Goud is de laatste jaren helemaal een trend. Combineer een van onze mooie gouden oorbellen met een classy basic gouden ketting en meerdere gouden ringen. GE-WEL-DIG. Bij Olivia & Kate hebben we zoveel verschillende soorten oorbellen. Een echte musthave voor in jouw collectie zijn ringoorbellen. Deze oorbellen zijn er in verschillende opties, namelijk van kleinere maten tot grotere maten. Heb jij nou ook nog een tweede gaatje. Combineer dan onze grotere ringoorbellen met een schattige kleine oorbel in je tweede gaatje. Er zijn zoveel verschillende matches te maken met onze oorbellen! PSSSST… Bijna al onze oorbellen zijn van stainless steel, dus deze dames sieraden verkleuren niet!  

Sieraden-blog-fashion-dames-shop-online

Ear cuffs

Ear cuffs zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit jouw sieraden collectie. Het is zo fijn dat je voor dit sieraad geen extra gaatje hoeft te hebben. Je kan een ear cuff zelf op een plek doen waar je wil in je oor. Girl, wij hebben de leukste ear cuffs voor jou verzameld! Namelijk te leuke ear cuffs met schitterende steentjes in verschillende kleuren. Ear cuffs met roze, groene, gouden en zilveren steentjes. Kies jouw favoriete kleur babe en shop snel de leukste ear cuff voor jou!  Kun je niet kiezen welke je nou wilt? Je kunt ook meerdere ear cuffs in je oor dragen. Sieraden kun je nooit te veel dragen! Combineer een mooie goude ear cuff met jouw favorieten gouden oorbellen


Kettingen

 Spice up your outfit met een fabulous ketting! Bij Olivia & Kate hebben we zoveel verschillende soorten dames kettingen online staan, maar ook in de winkel in Haarlem. Ben jij fan van minimalistische kettinkjes? Dan hebben wij hele mooie subtiele kettingen voor jou. Wil je er nou meer een feestje van maken? Girl, we got you. Combineer onze kettingen dan met elkaar! Ga bijvoorbeeld voor een schakelketting die wat korter is en een minimalistische ketting die langer is. Er zijn zoveel opties. Wij hebben de leukste gouden kettinkjes! Voor iedereen zit er wel een favo ketting bij. A necklace is a girl’s best friend! Van woordkettingen tot schakelkettingen, minimalistische kettingen, statementkettingen of bedelkettingen. Hoe meer kettingen hoe beter! Vind je jouw outfit soms iets te saai? Pimp je outfit op met een mooie halsketting. Ga bijvoorbeeld voor ketting met een slotje of een leuke korte ketting. Draag jouw favoriete ketting tijdens een avondje uit met je besties! You go girl! PSSSST… Bijna al onze kettingen zijn van stainless steel, dus deze dames sieraden verkleuren niet! Hoe top is dat?!

 


Armbanden

Ohmyy girls! Shop de leukste armbanden bij Olivia & Kate! We got it all! Van een bedelarmband tot een kralen armband. Je kan zoveel armbanden met elkaar combineren. Armbanden kan je toch nooit genoeg van hebben. We love it! Bij Olivia & Kate shop je de leukste gouden armbanden! Combineer bijvoorbeeld een bangle armband met een mooie schakelarmband. Hoe leuk is die combi girl! Ook is het leuk om een schakelarmband te combineren met een armbandje met bedeltjes! Er zijn zoveel leuke combinaties te creëren met onze dames armbanden. Ben jij op zoek naar een leuk cadeau? Verras je moeder, zus of bestie met een van onze mooie gouden armbanden! Het is ook super leuk om dezelfde armband dan ook voor jezelf te kopen, zodat jij en je bestie of je lover matchen met elkaar!  

Enkelbandjes

Je shopt de leukste enkelbandjes bij ons in de sale! Hoe leuk zijn enkelbandjes voor in de zomer? Echt een musthave vinden wij! Shop daarom nu alvast de leukste enkelbandjes in de sale. Zo ben jij al helemaal ready om te shinen volgende zomer met de leukste enkelbandjes in het goud of zilver. We hebben allerlei soorten verschillende modellen enkelbandjes. Vele zijn ook nog is stainless steel! Geweldig! Je kan er dus gewoon lekker mee zwemmen en douchen! Ideaal tijdens de zomer!

 

Sieraden-blog-fashion-dames-shop-online

Ringen

Girl, jouw sieraden collectie is natuurlijk niet compleet zonder een paar prachtige ringen. Bij Olivia & Kate ben je aan het juiste adres om de mooiste ringen te shoppen voor in jouw ringen collectie. Wij hebben dames ringen in onze collectie in verschillende modelletjes en maten. Ringen zijn gewoon een echte musthave en maken jouw outfit gewoon helemaal af. Every girl need the perfect ring! Er zijn zoveel verschillende ringen te verkrijgen bij ons, waardoor jouw ring er zeker tussen zit babe. Een ring moet wel echt bij jouw passen en dat willen wij ook! De meeste ringen zijn van stainless steel/ roestvrij staal gemaakt of gold plated! OHMY babe!! Stainless steel houdt in dat ze niet verkleuren! Zo gaan onze prachtige ringen nog jaren mee! Ben jij opzoek naar een classy ring? Girl, we got it all! Een prachtige diamanten ring is super classy en kan ook gemakkelijk met andere ringen worden gecombineerd. Combineer bijvoorbeeld een diamanten ring met een brede schakelring of juist met een minimalistische ring. Ben jij opzoek naar een cadeau voor je bestie! Dan ben je bij Olivia & Kate aan het juiste adres! Wij hebben een mega breed assortiment aan ringen. Voor iedereen zit er wel iets bij! Oh girls! Veel van onze ringen zijn verstelbaar, waardoor je elke ring op maat kunt maken! Hierdoor kan je onze ringen om verschillende vingers doen en dus super leuk afwisselen. Zo handig!
Snel jouw nieuwe ring nodig? Bestel jij voor 23:59 uur, dan wordt dezelfde dag het item naar jou toegestuurd (NL). En bij een bestelling van €75 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending aan binnen Nederland!

Sieraden-blog-fashion-dames-shop-online

Horloges

Een mooi horloge kan natuurlijk niet ontbreken in jouw sieraden collectie babe! Een dameshorloge is een echte eyecatcher! Het is super makkelijk om te combineren met andere sieraden en een horloge is een sieraad dat bij elke outfit fabulous staat. Dat wil je toch! Het is helemaal een trend om goud en zilver met elkaar elkaar te combineren. Dan kan dat natuurlijk ook in een horloge! Shop de Harper Golden Watch als je van de combinatie goud en zilver houdt! Wat we natuurlijk allemaal willen is dat een horloge niet verkleurd. Babe, onze horloges zijn van stainless steel en verkleuren daarom niet. AMAZING!