COWBOYLAARZEN VOOR DAMES ONLINE SHOPPEN

March 22, 2023

COWBOYLAARZEN VOOR DAMES ONLINE SHOPPEN

Howdy girls! OMG! Cowboyboots zijn terug van weggeweest! Deze iconische laarzen waren vorige lente een populaire trend en zijn nu weer helemaal terug! Of je nu een cowgirl bent of gewoon op zoek bent naar een stoere en stijlvolle laars, cowboy boots zijn een geweldig item om in je kledingkast te hebben deze lente!

Ben jij benieuwd wat de cowboy trends zijn van 2023 en hoe je deze stoere laarzen kan combineren? Lees dan snel verder!

olivia-kate-cowboy-laarzen-western-boots

De populariteit van cowboy boots begon in de jaren 50 en 60, toen rocksterren en filmsterren ze begonnen te dragen. De cowboy laarzen zijn nu weer helemaal een trend en dit item zien we veel op de catwalks en in de straten van de grote steden.

Waarom zijn cowboy boots weer zo populair? Het antwoord is simpel: ze zijn veelzijdig en kunnen met veel verschillende outfits worden gecombineerd. Of je nu een casual outfit draagt met jeans en een T-shirt of een chique jurkje, cowboy boots geven je look een stoere touch. 


Wij hebben veel verschillende modellen cowboyboots online staan. Lage cowboy laarzen, midi cowboy laarzen & lange cowboy laarzen tot de knie. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Ga bijvoorbeeld voor onze cowboy boots in het zwart met witte print. Deze laarzen spicen je look helemaal op! Ook kan je kiezen voor onze suede bruine cowboy laarzen die super leuk staan onder een wit jurkje bijvoorbeeld!

Het fijne aan een beige, bruine of zwarte cowboylaars is dat je deze laarzen het hele jaar door kunt dragen, in alle seizoenen. Onder een maxi of mini jurk in de zomer of op een koudere winterdag met een jeans & trui.

cowboy-laarzen-katoenen-set-zomer-laarsjes

Witte cowboy laarsjes zijn de perfecte laarzen in je lente kledingkast! Ze passen overal onder: een spijkerbroek, een jurkje of een rokje! Wit is een kleur die er echt uitspringt, dus val je zeker op met een paar witte cowboyboots! Daarnaast laten witte cowoboylaarzen je ook wat bruiner lijken dan je daadwerkelijk bent. Win win situatie dus!

De westerse trend is helemaal terug van weggeweest en cowboyboots zijn ook super leuk om te combineren met een grote hoed en items met franjes.
Wil jij een stoere look dragen, maar ook een jurkje aan? Stijl dan jouw cowboyboots met een t-shirt dress of ander jurkje en draag daaroverheen een oversized leren jas. Trek je western boots uit de kast en je hebt een edgy maar super trendy outfit te pakken. 

Heb je een leuke outfit aan maar mist er nog iets? Koop dan jouw favoriete cowboylaarzen en het maakt je outfit helemaal af. De boots zijn allesbehalve saai en zorgen dus voor een opvallende touch aan iedere outfit. Zeker als je gaat voor cowboylaarzen in een opvallend printje of met bijzondere details!

Een van de grootste voordelen van cowboy boots is dat ze comfortabel zijn om te dragen. De hoge schacht zorgt voor ondersteuning aan je voet en enkel. Daarnaast zijn ze makkelijk aan en uit te krijgen. 

Als je op zoek bent naar een paar cowboy boots, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat de laarzen goed passen en comfortabel zijn om te dragen.

cowboy-laarzen-plain-schoenen-dames

Tot slot is het belangrijk om te weten hoe je cowboy boots moet combineren met je outfit. Als je een casual look wilt creëren, draag ze dan met een jeans en een T-shirt. Voor een chique look kun je ze combineren met een jurkje en een leren jasje.
Al met al zijn cowboy boots een geweldige trend die terugkomt in de mode. Ze zijn veelzijdig, comfortabel en stijlvol.

Naast cowboyboots hebben wij nog veel meer leuke schoenen online en in de winkel beschikbaar, zoals loafers, pantoffels & veterboots! Daarnaast zullen wij zodra de zomer nadert ook nog veel meer leuke andere schoenen hebben, zoals hakken en sandalen!

Wanneer jij jouw favoriete items besteld doordeweeks voor 23:59, wordt je pakketje dezelfde dag nog verzonden. In het weekend geldt: besteld voor 22:00 = maandag bezorgd. Daarnaast ontvang jij ook een gratis cadeau bij een minimale orderwaarde van €100! Hoe geweldig is dat?

De verzendkosten voor een bestelling in Nederland hebben een vast tarief van 3,99. Voor verzending naar andere landen geldt een andere prijs.
Naast onze online Boutique hebben wij ook een fysieke winkel in het centrum van Haarlem! Wij hebben super leuke meiden in de winkel staan die je graag helpen met het vinden waar jij naar opzoek bent en je maatadvies geven.

jurk-dames-kleding-schoenen

Wanneer je graag maatadvies wil maar geen tijd hebt om langs te komen in de winkel kan je altijd via de livechat op onze Website jouw vraag stellen aan ons customer service team! Ook via de mail en Instagram direct message zijn zij bereikbaar voor al jouwv vragen! Wij vinden het heel belangrijk om de klant te helpen & het beste advies te geven waardoor jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt in jouw kleding & jij een positief gevoel hebt overgehouden aan Olivia & Kate.

Bij het product vermelden wij ook veel informatie over de pasvorm, de materialen van het product, hoe het product er uit ziet & hoe het valt. Vaak is er ook een maattabel vermeld bij het product met afmetingen zodat je zeker weet dat je goede maat koopt.

Heb jij je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Wanneer jij je inschrijft ontvang je €5 korting op je eerste bestelling! Wij verzenden wekelijks een nieuwsbrief, waardoor jij up to date bent over de nieuwste collecties, kortingsacties & nog veel meer! 

Wij hebben verschillende betaalmogelijkheden op onze website: Ideal, Banccontact, Mr Cash, Creditcard, VVV bon & Fashion cheque.

Shop snel jouw favoriete items op www.oliviakate.nl voordat ze uitverkocht raken! Wekelijks hebben wij weer een nieuwe collectie online met de leukste trendy items! Wees er snel bij, want sommige items worden niet aangevuld! Wanneer een item in jouw maat is uitverkocht, kan je je bij sommige producten wel inschrijven voor een notify. Wanneer je je hiervoor inschrijft krijg je een mail zodra het product weer terug op voorraad is. Zo grijp je nooit mis! 
 



Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER DISCOUNT WEEKEND

March 25, 2024

It's Easter discount weekend girls! Shop our new collection with 15% discount and our sale items with 50 up to 80% discount! AMAZING!




Flowers & Prints Are you more into prints? Then we have a few perfect items for you in a row! Our Loisa Maxi - Dresses have a real spring vibe. These dresses also have beautiful gold details. So pretty! Shop these dresses now in many different and summery colors. We also have some nice tops for you with a print girls! Our Valeria -Top is a super nice item for the spring and summer, will you go for green or black? Especially because this top has long sleeves and it's made of a very light fabric. This top is nice to combine with one of our mom jeans or a cute skirt. How cute? Shop only this Easter weekend with very high discounts ladies!




Read More

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

March 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Read More

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

February 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Read More