International Womensday

International Womensday
Happy International Women’s day! Internationale Vrouwendag fashion wordt elk jaar gevierd op 8 maart. In het begin was de verbetering van vrouwenrechten, vooral het vrouwenkiesrecht, het doel van dit jaarlijkse evenement. De dag voor strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. 


Begin je International Women’s day met het vieren van een statement! Kies voor een statement outfit met een krachtige boodschap. Quotes als ‘ Girls Supper Girls’, ‘EmpowerHER t-shirts’, of ‘Fearless Femme’ geven je niet alleen een fashion forward look, maar dragen ook bij aan een gevoel van verbondenheid en solidariteit onder vrouwen. Dit is de perfecte dag om andere vrouwen of natuurlijk jezelf te verwennen. Laat je moeder, dochters, vriendinnen of zussen weten dat zij erg worden gewaardeerde en koop een leuk cadeautje om ze hier aan te herinneren.


Laat je innerlijke girl boss stralen in een power suite mode! Of je nu kiest voor een trendy set of een riem blazer- jurk, power suits stralen zelfverzekerdheid uit. Ga voor opvallende kleuren zoals camel, army groen of navy blauw om jouw krachtige stijl te benadrukken. Een vrouw in een goed passend pak kan de wereld aan!

KLEDING-BLAZERS-PANTALONS-PAKKEN-SETS
Vier je vrouwelijkheid met bloemenprints met een edge, maar geef er een moderne twist aan. Denk aan prints op jasjes, stoere sneakers of zelfs op je favoriete denim. Laat de bloemen niet alleen bloeien in de natuur, maar ook in jouw stijl, met een edgy en eigentijdse uitstraling. 


Combineer comfort en stijl met de athleisure trend. Ga voor comfy broeken met een fashionable twist, sportieve jurken of hoodies met empowering prints. Voeg een paar opvallende sneakers toe voor een relaxte, maar toch modieuze look. Jouw comfort is net zo belangrijk als je stijl.


Laat je innerlijke diva naar buiten komen met opvallende stijlvolle zonnebrillen voor vrouwen. Kies voor een cat eye montuur, oversized glazen of felle kleuren. Een zonnebril is niet alleen een accessoire, het is een statement voor jouw zelfverzekerdheid en stijlbewustzijn.


Accessoires voor internationale vrouwendag zijn de kers op de taart van jouw International Women’s Day outfit. Kies voor statement sieraden met symbolen van vrouwelijke kracht. Denk aan statement hartjes hangers, armbanden met zirkonia stenen of oorbellen die jouw persoonlijk weerspiegelen. Ook zijn alle sieraden van ons van stainless steel wat betekend dat de sieraden niet verkleuren.


Shop onze leuke kettinkjes met bedels die je perfect kan combineren om zo de perfecte look te creëren. Ook hebben wij een mega collectie aan perfect armbandjes. Mix & Match jouw faves bij elkaar. Om de Jewellery look helemaal af te maken hebben wij ook de allerleukste ringen in onze nieuwe collectie! Helemaal perfect om cadeau te doen.


Ben jij opzoek naar iets anders dan statement sieraden voor vrouwen? Wij hebben super leuke interieur items van Marie-Stella-Maris die echt mega leuk zijn als gift! We hebben heerlijke roomsprays, geurkaarsen en geurstokjes. Perfect om je interieur een beetje op te vrolijken. Women’s Day is voor everyone girls! Op deze dag staan we stil bij de vrouwenrechten en eerlijkheid.


Happy Shopping <3!