City of love avec Olivia & Kate

City of love avec Olivia & Kate

Fall collectie, City of love avec Olivia & Kate 

Het is eindelijk zo ver girls! The fall collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in de herfst met onze outfits. Weet jij wat jij nodig heb om deze herfst door te komen? THE PERFECT OUTFIT!!! 

Wij hebben onze fall collectie geschoten in Parijs. Hoe leuk is dat! We love Paris, you too? De nieuwe collectie is dus helemaal in stijl van Parijs. OMG girls, wij hebben onze grootste collectie ooit gelanceerd!! De collectie bestaat uit meer dan 200 items! Wauw! Wil jij meer weten over de allernieuwste trends en geïnspireerd raken door onze outfits, lees dan verder babe! J’aime Paris!!



Jassen

Wat is jouw favoriete jas? Wij zijn zelf echt een fan van de warme teddycoats. Ook dit jaar zijn de teddycoats weer helemaal een trend. Daarom hebben wij onze heerlijke en leuke teddycoats weer in verschillende kleuren. Hoe leuk is dat! Met deze te leuke teddycoat zal jij het tijdens de herfst lekker warm hebben en toch zie je er fashionable uit. Dat wil je toch!! Hou jij zelf meer van een kortere jas. We got you! In de nieuwe herfstcollectie hebben wij korte teddy jackets. Deze teddy jacktets zijn super zacht en een echt musthave voor jou in de herfst. Naast de korte teddy jackets hebben wij een te leuke faux fur jas. TE GAAF!  De faux fur jas is trendy jas die niet alleen geweldig staat, maar ook lekker warm is het herfst seizoen. We love it, do you love it too?

Are you ready for this item? Poncho’s zijn weer helemaal trendy en daarom kan je bij ons Olivia & Kate de leukste poncho kopen voor in jouw kledingkast. Hou jij van bruine beige kleuren en een hippe cover up? Then you gonna fall in love with this poncho babe.

Wanneer de herfst dichterbij komt, komt de trenchcoat steeds meer in zicht. Deze jas blijft een musthave voor iedereen. De jas maakt de outfit af en ready for fall! De trenchcoat is een chique jas, echt in de stijl van Parijs. Door deze jassen krijg je toch een beetje het gevoel alsof je in Parijs als een model langs de Eiffeltoren loopt. Iedereen wil toch dit gevoel hebben bij het dragen van jouw favoriete outfit. Olivia & Kate wil jou dat gevoel geven met onze te gave jassen!!

Als jij in de herfst graag een hoodie draagt dan hebben wij twee verschillende items om die look HE-LE-MAAL af te maken, namelijk onze mooie bodywarmers. Perfect for fall!! Bodywarmers zijn nu helemaal een trend. Stel jij bent meer van de blazers kan dat natuurlijk ook. Stijl onze mooie blazer samen met een stoere hoodie of trui. You are ready for this season babe!



Truien

Bij Olivia & Kate hebben we super veel leuke items die HE-LE-MAAL van nu zijn. Wij Olivia & Kate hebben voor jou de leukste vesten voor de herfst! Hou jij zelf toch meer van een heerlijke trui? Babe we got it all! We hebben in onze nieuwe herfstcollectie heerlijke truien die jouw warm zullen houden. Ready for fall? Deze items zullen jou fall ready maken. Vergeet geen blik te werpen op onze fantastische spencers! De spencer is een echte musthave voor in jouw kledingkast. De spencers kun je perfect combineren met een witte blouse en een paar leuke laarzen. Dat is een trendy outfit van deze tijd. Wij kunnen niet wachten om jou in deze outfit te zien. Believe us, you are gonna love this outfit so much babe!



Jurken & rokken

Jurken kunnen natuurlijk niet ontbreken bij onze nieuwe collectie! Ook tijdens de herfst zijn onze jurken een echte musthave. Wie wil er nou niet stralen tijdens dit seizoen van het jaar? Don’t worry babe, shop onze nieuwste jurken en wij zorgen dat jij altijd fashionable de deur uit gaan. Bij Olivia & Kate zijn we op de hoogte van de laatste trends en ook voor de leukste trendy jurken zit je bij ons helemaal goed girl.

Een fashion trend die in 2021 helemaal HET is, zijn tweed rokjes. Daarom hebben wij Olivia & Kate een prachtige tweed rok in de nieuwe collectie. HE-LE-MAAL in de Parijs style. Oui, ui, Paris babe! Style deze tweed rok samen met een mooie witte blouse. GE-WEL-DIG!!



Fall accesoires

Fall is around the corner girls! Zorg dat jij de juiste accessoires heb voor bij de fall outfits om deze tijd te shinen. Om de look compleet te maken hebben wij de perfecte hoed. Een hoed is zowel in de zomer als in de winter een musthave om een outfit meer te laten opvallen. Dat wil iedereen toch?! Ben jij ook zo gek op de hoeden trend? De kleuren van deze herfst zijn beige en bruin. Echte herfstkleuren! Deze kleuren zie je terug in onze prachtige hoeden. In onze webshop koop je de leukste hoeden voor fall season girl! Ben jij toch meer fan van een lekkere warme muts in deze tijd? Shop dan bij Olivia & Kate de heerlijke muts voor jou. Wij zorgen er dat je er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook super goed voelt met de trendy accessoires.

Bij koude dagen kan een warme, maar ook leuke sjaal natuurlijk niet ontbreken. De trendy kleuren van dit moment komen terug in onze warme sjaals.

Ben jij op zoek naar mooie sieraden? Steel dan de show met onze gouden sieraden en doe mee aan DE trend van 2021. Bij Olivia & Kate zijn wij in love met gouden sieraden! What do you think girl? De meeste sieraden zijn van stainless steel en verkleuren niet! Dat is toch fantastisch! Hou jij meer van zilveren sieraden? We got you babe. Op onze webshop Olivia & Kate vind je de leukste en meest trendy zilveren sieraden. Deze sieraden maken jouw outfit helemaal compleet. Love it!!



Schoenen

Laarzen zijn een echte musthave voor de herfst. We got you babe! Met onze laarzen zal jij stralen. Van stoere laarzen voor onder een mom jeans tot hoge laarzen voor onder een leuke prachtige jurk. In de nieuwe herfstcollectie hebben wij de meest trendy laarzen voor jou! Hou jij zelf meer van een sneaker voor bij je outfit? Dan hebben wij voor jou de leukste sneakers. Sneakers zitten lekker, maar toch zie je er fashionable. Een paar mooie sneakers kunnen nooit verkeerd zijn toch?

Loafers zijn DE trend van dit voorjaar. 2021 is HET jaar van de loafer. Deze trend kan jij toch niet mislopen babe? No worry! In de nieuwe fall collectie hebben wij de leukste loafers die jou toch een Parijs gevoel zullen geven. Het maakt de look chique en toch zit het heerlijk. Als jij jouw look liever afmaakt met een mooie chique hak, dan hebben wij voor jou de perfecte hak. Namelijk de sling back hakken!!!!! WAUWW, wie houdt er nou niet van een mooie classy hak. Deze hak past perfect onder een mooie classy jurk, maar ook onder een mooie rok of een jeans. Het is met veel items te combineren en dat is toch zo fijn!!



Olivia & Kate winkel

Kom gezellig langs bij onze mooie winkel in Haarlem om jouw nieuwste items voor de herfst te shoppen!!! Vind je online shoppen toch fijner? Shop dan jouw favoriete kleding, sieraden en accessoires van Olivia & Kate via onze online webshop voor de leukste items! Ps. Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan krijg jij 5 euro korting bij je eerst bestelling. Dat wil je toch! So, take your chance and get it all girl!