TRENDY HERFST TRUIEN

TRENDY HERFST TRUIEN

TRUIEN VOOR DAMES
Sweater weather is finally here girls! Tijd om jouw favoriete truien online of in de winkel bij Olivia & Kate te kopen!  Wij zijn al helemaal ready for fall met de allerfijnste stoffen die niet alleen comfy zijn maar er ook nog is heel leuk uitzien! Daarnaast hebben wij ook veel eco friendly stoffen!

Truien zijn echte musthaves voor de herfst! Ze houden je lekker warm tijdens de koudere dagen. Wij hebben allemaal verschillende soorten truien! Van coltruien, naar turtlenecks, naar leuke prints! 

Ben jij benieuwd welke truien helemaal in zijn deze herfst? Lees dan verder!


You can never go wrong met een basic trui! Basic knits zijn eindeloos te combineren met bijvoorbeeld een van onze leuke leren broeken, een schattig rokje of een stoere jeans! Style de look af met onze mooie sieraden & een leuke tas! Daarnaast zijn truien met strepen een echte favorite van ons! De gestreepte trui blijft een populair item & een echte klassieker! 
Gebreide truien kunnen absoluut niet missen in jouw kledingkast!

Gebreide truien kun je stylen voor elke gelegenheid en zijn never out of style! Ze zijn heerlijk warm & ook heel leuk te combineren met een stoere leren short of juist een klassieke dames pantalon! Een gebreide trui staat ook erg leuk over een jurk heen waardoor je een stoerdere look krijgt! Ook super leuk te combineren met stoere sneakers.

COLTRUIEN
Wij zijn helemaal weg van een mooie coltrui! Warm én stijlvol! 

Een oversized coltrui is een echte musthave voor jouw fall wardrobe! Shop een van onze gebreide die mega lekker zitten en lekker warm zijn op de koudere dagen! Wij hebben verschillende kleuren en prints online staan dus neem zeker een kijkje! 

Houd jij minder van oversized en heb jij liever een aansluitende coltrui? Don't worry babe! Wij hebben ook veel mooie strakke coltruien die perfect onder een van onze leuke jackets kunnen, zoals een leren jas of blazer! De coltruien die aansluiten zijn voorzien van veel stretch en gemaakt van een mega zachte stof, waardoor ze enorm comfy zitten! Daarnaast kriebelen onze truien niet!



HOODIES
Naast wollen truien hebben wij ook veel comfy dames hoodies om te shoppen! Wij hebben een hele grote keuze aan korte of lange hoodies! Combineer een lange hoodie bijvoorbeeld met hoge laarzen en een leuke tas of een korte hoodie met stoere sneakers en een toffe mom jeans! Hoodies zijn op veel verschillende manieren te stylen: ga jij voor stoer of classy? De hoodies zijn gemaakt van comfortabele materialen! Door de capuchon maak je de look wat stoerder en deze is ook nog is heel functioneel! 

LANGE TRUIEN
Wij zijn helemaal verliefd op lange truien, die je ook als jurk kan dragen! Style ze met lange laarzen om de look helemaal classy te maken! Ook is het erg leuk om een lange trui te combineren met een van onze lange jassen! Wij hebben veel faux fur & teddy coats verkrijgbaar die perfect matchen bij een lange trui jurk!

TRUIEN MET POFMOUWEN
Truien met pofmouwen zijn een echte trend deze herfst! Groot, fabulous & gedurfd: de pofmouw trui! Voor de echte stylequeens onder ons ;) De trui straalt klasse uit & is super leuk te combineren met een stoere jeans juist over een jurkje of rokje heen voor een klassiekere look! Wees helemaal on trend dit seizoen en shop jouw favoriete kleur! Wij hebben namelijk veel verschillende kleuren online staan en daarnaast ook veel prints! Door de pofmouw straal je echt vrouwelijkheid uit en steel jij deze herfst helemaal de show! 

THE PERFECT BLACK SWEATER
Iets wat nou echt niet kan ontbreken in jouw herfst garderobe is the perfect black sweater! Deze sweater is eindeloos te combineren en houdt je ook nog is lekker warm deze herfst & winter! Ook deze trui hebben wij in verschillende varianten: bijvoorbeeld een aangesloten, stretchy coltrui, een cropped trui of een stoere hoodie die je elke dag weer gemakkelijk uit de kast kan trekken wanneer je niet weet wat je aan wil! The choice is yours girl!

SHOULDERPADS 
The bigger, the better ;) Wij zijn he-le-maal verliefd op deze trend! Wie zegt dat comfortable niet samengaat met trendy?! Deze truien zijn hét bewijs! Shoulderpads in truien maken de look edgy en cool maar toch vrouwelijk en stijlvol. Shop deze gave truien nu en feel like the ultimate power woman that you are!

ECO FRIENDLY STOFFEN
Veel van onze truien zijn gemaakt van eco friendly stoffen. Dit houdt in dat de materialen van de truien gemaakt zijn van gerecyclede stof! Wij vinden het erg belangrijk om een oog voor duurzaamheid te hebben en onze klanten dit mee te geven! Daarom hebben wij ook veel truien van gerecyclede stoffen op onze website & in de winkel!

Wij hebben veel verschillende soorten truien op onze website! Shop onder andere: knits, hoodies, sweaters, cropped knits, balloon sleeves & turtle neck! Daarnaast kun je op onze website ook filteren op prijscategorie! Hierdoor kun jij helemaal shoppen naar jouw budget!



Snel jouw favorite cozy trui nodig? Besteld voor 23:30 = dezelfde dag nog verzonden! Wanneer jij the lucky one bent kan jij je nieuwe trui de dag erna al dragen! Daarnaast krijg je ook nog gratis verzending bij bestellingen boven de €75! Hoe leuk is dat?! Shop dus heel snel jouw favoriete truien zodat je met gratis verzending kan shoppen! Onze truien gaan als een speer de webshop & winkel uit dus wees er snel bij voordat jouw favorites zijn uitverkocht! 

Ben jij helemaal ready om jouw nieuwe fall wardrobe in te slaan? Shop dan al jouw favoriete items & krijg een gratis canvas tas bij elke bestelling boven de €100!

Stay up to date voor onze kortingen of nieuwe collecties door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven.