Koningsdag outfit

Koningsdag outfit

GET YOUR KINGS DAY OUTFIT!

OMG Girls, het is weer bijna Koningsdag! Jij moet natuurlijk wel shinen in een van de leukste outfits. Of je nou een festival hebt, een feestje hebt, op een boot gaat of iets anders leuks gepland hebt, WE GOT YOU. Het is tijd om de allerleukste oranje items samen te stellen en en te stralen als een ware koningin.

Met onze mega leuke oranje items ben jij straks helemaal KINGSDAY ready! Er is genoeg keuze. Van oranje jurkjes tot oranje vestjes en van lange mouwen tops  tot crop tops. Vier jij nou Koningsdag in het buitenland, maar wil je toch de Kingsday vibe voelen? Shine dan op het strand in een van onze oranje bikini’s of oranje badpak. We LOVE orange babes! We hebben zelfs nog een optie voor alle meiden die op vakantie zijn in de koude landen. Combineer jouw Koningsdag outfit met accessoires in dezelfde kleur voor een totale oranje over load. Met onze looks steel je gegarandeerd de show op de vrijmarkt of een festival. Don’t miss out on Kingsday babes.

We hebben mega veel leuke nieuwe items die voor jullie echt perfect zullen zijn. Naast dat oranje DE kleur is op deze leuke feestdag is oranje ook een echte musthave deze lente! Oranje heeft een vrolijke en frisse uitstraling. Precies wat je nodig hebt!

KLEDING-ORANJE-TOPS-KONINGSDAG

Oranje jurken

Wil jij gaan voor een feestelijke look? Kies dan voor een van onze leuke jurken. Deze jurkjes zijn mega vrolijk en kleurrijk. In een oranje jurkje ben jij niet te missen en zie jij er op-en-top uit babe! Voel jij je niet altijd even comfy in een jurkje? Of vind je een jurkje niet praktisch? We got your back. Onze shapewear collectie is hier de beste oplossing voor. Zo kan jij prachtig dansen en springen in jouw favoriete jurk!

Oranje tops

 Ben jij meer van een broek met een top? We got you!! Onze nieuwe collectie bestaat uit mega veel satijnen items die jij echt niet mag missen. We hebben een te gekke top van satijn met een open rug, maar ook basic tops die aan de achterkant helemaal egaal zijn! Babes er is zoveel keus en jouw outfit is niet te missen.   Een oranje satijnen open rug top is perfect voor Koningsdag en is super goed te combineren met een van onze leuke jeans. Wat voor weer het ook is deze outfit kan je altijd dragen. Zo heb je nooit last minute stress!

Op zoek naar een top waarmee je uit kan gaan of waar je nog een leuk jasje overheen kan dragen? Dan is de basic ss top echt perfect voor jou ook hebben we weer onze favoriete spencer tops weer in het oranje. Combineer dit met een leuke blazer, een vest of een ander jasje en je hebt de perfecte look gecreëerd. Hiermee kan je uit, gezellig op het terras zitten of feesten bij de leukste festivals.

Wat is een betere manier om je eerbetoon aan Nederland te tonen dan met een opvallende oranje pofmouwen top? Deze trendy kledingstukken zijn niet alleen perfect voor het vieren van deze feestelijke dag, maar ze voegen ook een vleugje glamour aan je outfit. Hier zijn een paar redenen waarom oranje pofmouwen tops een must-have zijn voor Koningsdag.

Allereerst brengen pofmouwen direct een speelse en romantische touch aan je look. Of je nu kiest voor subtiele pofmouwen of voor een meer uitgesproken stijl, deze tops zijn een gegarandeerde manier om je outfit naar een hoger niveau te tillen. Combineer de pofmouwen top met een denim short of een wijde jeans voor een casual look, of draag ze met een super leuke skort of rok voor een meer gepolijste uitstraling.

Een fantastische keuze voor Koningsdag is een oranje lange mouwen top. Deze tops zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch voor het Nederlandse voorjaar. Met hun levendige kleur en veelzijdige ontwerpen zijn oranje lange mouwen tops een must-have voor Koningsdag. De lange mouwen bieden niet alleen warmte op de vaak wisselvallige dag van Koningsdag, maar voegen ook een elegante touch toe aan je outfit. Voeg een vleugje Hollandse trots toe aan je look en vier deze speciale dag in stijl!

KLEDING-ORANJE-TOPS-KONINGSDAGOUTFIT

Oranje vesten

Zie jij een mega leuke basic outfit en mis je nog iets oranjes bij de outfit? Shop een leuke oranje gebreide vestje of een wollen gebreide vestje in het roest oranje en zorg dat jij helemaal ready bent om aan Koningsdag te beginnen. Ben jij op Koningsdag de hele dag buiten feest aan het vieren? Of ben jij een echte party girl en ga jij in de avond pas naar huis? Dan is een warme gebreide vest in het oranje precies wat jij nodig hebt. Combineer dit met onze leuke laarsjes of een paar sneakers en dan heb je zo perfecte party look!

Schoenen

Liever helemaal over de top of wil je alleen een kleine oranje touch? Maak jouw outfit nog feestelijker!! Is een oranje top iets te veel voor jou? Creëer dan jouw perfecte look met een klein oranje detail door de sneaker te combineren met een van onze andere leuke tops en jeans in een leuk beige kleurtje of juist een denim broek

Past een sneaker niet helemaal bij jouw outfit? No problem, wij hebben ook onwijs mooie hakken waarmee jij sowieso de meest stijlvolle oranje look ever mee hebt. Deze hakken staan superleuk onder een jurkje, rokje of een leuke pantalon. It’s your choice babe!

KLEDING-RODE-WITTE-BLAUWE-KLEDINGITEMS-KONINGSDAG

Accessoires 

Je outfit is natuurlijk nog lang niet compleet. Tijdens een feestje moeten wij meiden de nodige spulletjes kwijt. Om je portemonnee, make-up en andere spulletjes op te bergen heb je natuurlijk een tas nodig. Babes onze perfecte tassen kun je echt niet vergeten. Ze zijn er in allemaal vormen en maten en het allerbelangrijkste natuurlijk: ze zijn er ook in het oranje. We hebben tassen die helemaal oranje zijn of een tas die een oranje detail heeft. Onze tassen kun je cross body dragen of dragen als schoudertas. Helemaal trendy dus!

Sieraden

Heb jij het idee dat je outfit nog iets mist? Shop dan een van onze mega leuke gekleurde sieraden om een outfit een laatste finishing touch te geven. You will look stunning! De meeste sieraden zijn gemaakt van stainless steel! Ze blijven dus super lang mooi, ook na een dag heel veel feesten!

Shop jouw faves via de site en wees helemaal ready voor de beste Koningsdag ooit! Neem snel een kijkje op onze website! Shop snel jouw lievelingsitems bij elkaar en draag de meest trendy look van iedereen! Ook kan je ons volgen op Instagram @oliviakate.nl zo kom je nog meer inspiratie tegen en ben je altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trendy items, grote kortingen en mega leuke win acties!

Bestel je vandaag voor 23:59 dan wordt je bestelling die dag nog verzonden. Happy shopping babes!!

XOXO