TRENDY JUMPSUITS VOOR DAMES

May 06, 2023

TRENDY JUMPSUITS VOOR DAMES

Hi girls, hebben jullie de laatste trends op het gebied van jumpsuits voor dames al gezien? Ze zijn zo leuk en veelzijdig, en perfect voor allerlei gelegenheden! Wij laten je een aantal jumpsuits zien van verschillende materialen en kleuren zodat jij straks de leukste jumpsuits kan shoppen bij Olivia & Kate!



Jumpsuits met wijde pijpen

Een van de grootste trends op dit moment zijn jumpsuits met wijd uitlopende pijpen. Ik bedoel, wie houdt er niet van die jaren '70 vibe? Het geeft zo'n comfortabele en elegante uitstraling, vooral als je het combineert met een paar hoge hakken. Wij vinden het persoonlijk leuk om te kiezen voor een effen kleur of een opvallend patroon om mijn look compleet te maken.

Jumpsuits met ceintuur

Een andere trend die je niet mag missen, is de ceintuur of riem bij een jumpsuit. Het helpt om je taille te accentueren en je silhouet te benadrukken. Dit is vooral handig als je een losse of oversized jumpsuit draagt. Ik vind het leuk om te experimenteren met verschillende breedtes en kleuren van de riemen, afhankelijk van de stijl van de jumpsuit en de gelegenheid.

Jumpsuits met open rug

Als je op zoek bent naar iets meer gewaagds, dan is onze jumpsuit met open rug iets voor jou. Ik bedoel, wie houdt er niet van een beetje speelsheid en sexy in een outfit? Wij dragen deze stijl graag op een avondje uit of tijdens een diner!



Jumpsuits met halternek

Een andere populaire stijl die wij zelf graag dragen, is de halternek. Het is zo perfect voor een zomerse dag of een chique avondevenement en biedt zowel comfort als elegantie. De halternek kan variëren van een eenvoudige stijl tot een ingewikkeldere, gekruiste rug, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de gelegenheid.

Als je op zoek bent naar iets casuals, dan is de oversized of relaxte fit een geweldige optie. Het biedt zowel comfort als stijl en is perfect voor een casual dagelijkse look. Wij dragen deze stijl graag met sneakers voor een relaxte look of met hakken voor een meer geklede look. Wij houden van de oversized jumpsuits in effen kleuren, maar hebben ook een paar in een gedurfde print die we leuk vinden om te dragen op een dagje uit met vriendinnen.

Jumpsuits zijn zo veelzijdig en kunnen op zoveel verschillende manieren worden gestyled. Het maakt niet uit welke stijl jumpsuit je hebt, er zijn tal van manieren om het te combineren voor elke gelegenheid.

Als je op zoek bent naar een casual outfit, dan kun je een jumpsuit combineren met een paar sneakers en een denim jack. Dit geeft je een comfortabele, maar toch trendy uitstraling. Als je op zoek bent naar iets meer gekleeds, dan kun je je jumpsuit combineren met een paar hakken en een clutch. Dit is perfect voor een avondje uit of een formele gelegenheid.

Een ceintuur of riem is een geweldige manier om je jumpsuit te stylen en je taille te accentueren. Dit werkt vooral goed met jumpsuits die losser om je lichaam vallen. Het geeft je een meer gestroomlijnde look en helpt om je silhouet te definiëren. Je kunt kiezen voor een brede of smalle riem, afhankelijk van de stijl van de jumpsuit en de gelegenheid.

Accessoires kunnen ook helpen om je jumpsuit te stylen en een persoonlijk tintje toe te voegen. Denk aan het toevoegen van een statement ketting of een paar opvallende oorbellen om je look af te maken. Een hoed kan ook helpen om je outfit een boho-chique uitstraling te geven.

Als je op zoek bent naar iets meer gedurfd, dan kun je kiezen voor een jumpsuit met cut-outs of uitsparingen. Dit geeft je outfit wat extra interesse en kan geweldig zijn voor een avondje uit. Het is belangrijk om te onthouden dat dit niet geschikt is voor elke gelegenheid en dat je je comfortabel moet voelen bij het dragen van deze stijl.

Een oversized of relaxte fit jumpsuit kan ook gestyled worden voor een casual, maar trendy look. Combineer het met een paar sandalen en een denim jack voor een leuke, relaxte outfit. Of ga voor een meer geklede look door het te combineren met hakken en statement sieraden.



Jumpsuits in verschillende materialen

Jumpsuits zijn er in veel verschillende stijlen en materialen, waardoor ze geschikt zijn voor elke gelegenheid en elk seizoen. In deze tekst gaan we dieper in op jumpsuits in verschillende stoffen.

Jumpsuit van katoen

Katoen is een populaire stof voor jumpsuits, vooral in de zomer. Katoenen jumpsuits zijn lichtgewicht, ademend en comfortabel om te dragen bij warm weer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, waardoor je een casual of geklede look kunt creëren.

Jumpsuit van viscose

Onze halter jumpsuit is gemaakt van de prachtige stof viscose! Deze stof is perfect voor de zomer.

Jumpsuit van linnen

Linnen is nog een andere stof die perfect is voor de zomer. Het is licht, luchtig en ademend, waardoor het perfect is voor warme dagen. Linnen jumpsuits hebben een casual uitstraling en kunnen worden gecombineerd met sandalen voor een ontspannen en stijlvolle look.

Jumpsuit van denim

Denim jumpsuits zijn een populaire keuze voor een stoere en casual look. Ze zijn stevig, duurzaam en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Denim jumpsuits kunnen worden gedragen met sneakers voor een casual look of met hakken voor een meer geklede uitstraling.

Jumpsuit van satijn

Satijnen jumpsuits zijn perfect voor een avondje uit. Ze zijn gemaakt van een glanzende stof en hebben een luxe uitstraling. Satijnen jumpsuits zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, van wijde pijpen tot strakke fits.

Jumpsuits bestellen bij Olivia & Kate

Shop jouw favoriete jumpsuit van prachtige kwaliteit bij Olivia & Kate! Besteld voor 23:59 = dezelfde dag nog verzonden! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5 korting op je eerste bestelling!

Volg ons ook op Instagram en TikTok voor meer outfit inspiratie. Wij laten je zien hoe je onze items met elkaar combineert en de meest trendy outfits kan samenstellen! Daarnaast laten wij ook veel behind the scenes zien van bij ons op kantoor in Haarlem en van campagne shoots! 

Hopelijk zien wij je ook snel een keer in onze winkel in Haarlem! Wij hebben een mega leuke boutique in het centrum van Haarlem aan de Anegang. De meiden van de winkel staan altijd voor je klaar om je het beste advies te geven of gezellig te kletsen!




Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER DISCOUNT WEEKEND

March 25, 2024

It's Easter discount weekend girls! Shop our new collection with 15% discount and our sale items with 50 up to 80% discount! AMAZING!




Flowers & Prints Are you more into prints? Then we have a few perfect items for you in a row! Our Loisa Maxi - Dresses have a real spring vibe. These dresses also have beautiful gold details. So pretty! Shop these dresses now in many different and summery colors. We also have some nice tops for you with a print girls! Our Valeria -Top is a super nice item for the spring and summer, will you go for green or black? Especially because this top has long sleeves and it's made of a very light fabric. This top is nice to combine with one of our mom jeans or a cute skirt. How cute? Shop only this Easter weekend with very high discounts ladies!




Read More

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

March 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Read More

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

February 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Read More