LENTE OUTFITS

LENTE OUTFITS

by Sam Mol March 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Read More

THE STUDIO COLLECTION

THE STUDIO COLLECTION

by Sam Mol February 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Read More

BLAZERS EN PAKKEN

BLAZERS EN PAKKEN

by Sam Mol February 16, 2024

Tweedelige pakken zijn niet meer alleen voor mannen, maar tegenwoordig ook geweldig voor vrouwen. Voor het aankomend voorjaar hebben wij dan ook hele leuke trendy kostuums voor vrouwen in onze nieuwe collectie. Shop ze in verschillende leuke kleuren!

Read More


BRUXELLES

BRUXELLES

by Sam Mol February 14, 2024

Maak je klaar voor een duik in de bruisende straten van Brussel, want wij nemen jullie mee voor in onze shoot met de allerleukste dames kleding items. Van chique boetieks tot pittoreske steegjes, we vangen de essentie van onze trendy kleding items. Bruxelles ma belle!

Read More

COMPLIMENTENDAG

COMPLIMENTENDAG

by Sam Mol February 13, 2024

In de wereld van vandaag, waar zelfexpressie en positiviteit op nummer 1 staan, vieren wij de kracht van vriendelijkheid en zelfliefde op Complimenten dag. Bij dit trendy initiatief draait alles om het delen van liefdevolle woorden en het vieren van elkaars unieke schoonheid. Dus laat ons samen deze dag omarmen en een golf van positiviteit verspreiden!

Read More

TRENDY VESTEN

TRENDY VESTEN

by Sam Mol February 13, 2024

Ons favoriete item van Olivia & Kate zijn onze nieuwste vesten en die mogen zeker niet ontbreken in jouw kledingkast.  Ontdek bij onze de verschillende vesten die wij aanbieden in onze winkel in Haarlem en op onze webshop. Van klassieke vesten met gouden knopen tot stoere oversized vesten en trendy gebreide modellen, vesten komen in allerlei vormen en maten

Read More


VALENTIJNSDAG OUTFIT

VALENTIJNSDAG OUTFIT

by Sam Mol February 06, 2024

Valentijnsdag is een dag om te laten zien hoeveel je van iemand houdt en om de liefde te vieren met een outfit die straalt van romantiek en stijl, of het nu je geliefde, je beste vriendin of gewoon jezelf is! 

Read More

VALENTINES-DAY-GIFT-GUIDE

VALENTIJNSDAG CADEAU INSPIRATIE VOOR HAAR

by webshop Olivia & Kate February 05, 2024

Oh my! Love is in the air girls! Valentijnsdag zit er weer aan te komen. Heb jij al een leuk cadeautje voor je Valentijn in huis gehaald? Want wij bij Olivia & Kate hebben de leukste gifts en tips om jouw Valentijnsdag speciaal te maken. So get ready for Valentine’s Day! 

Read More

INTERNATIONAL WOMENSDAY

INTERNATIONAL WOMENSDAY

by Sam Mol February 01, 2024

Happy International Women’s dayInternationale Vrouwendag fashion wordt elk jaar gevierd op 8 maart. In het begin was de verbetering van vrouwenrechten, vooral het vrouwenkiesrecht, het doel van dit jaarlijkse evenement. De dag voor strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. 

Read More


FINAL PARTY SALE

FINAL PARTY SALE

by Sam Mol January 24, 2024

 Oh my babes! Vandaag is de finale party sale begonnen, party sale items voor tussen de €10 en €30!! Hoe geweldig is dat?! Je shopt jouw party outfit dus met een enorme korting! Wees er snel bij, want de party collectie wordt niet meer aangevuld! Op = op!

Read More

END OF SEASON SALE

END OF SEASON SALE

by Sam Mol January 22, 2024

Maandag 22 januari is de end of season sale in de korting omhoog gegaan!!! Vanaf deze week zal zullen de laatste winter items in de sale komen met tot wel 50%. OP = OP dus wees er snel bij! Dit wil je absoluut niet missen.

Read More

WARME TRUIENDAG

WARME TRUIENDAG

by Sam Mol January 03, 2024

Warme Truiendag is een dag om te vieren wat er het allerbelangrijkste is in de koude wintermaanden: warmte en gezelligheid! Hoe lekker is het om in deze koude periode heerlijke cozy truien te dragen. Shop bij ons je favoriete truien op warme truiendag. Oh my de leukste, warmste en meest comfy truien!

Read More



1 2 3 14 Next »