ESSENTIALS

ESSENTIALS

by webshop Olivia & Kate January 27, 2023

Wij van Olivia & Kate begrijpen dat shoppen het leukste is om te doen! Maar waar moet je nou beginnen?! Wat zijn nou items die helemaal in de mode zijn of welke items moet jij in je kledingkast hebben hangen?

Read More

EMILY IN PARIS INSPIRED LOOKS

EMILY IN PARIS INSPIRED LOOKS

by Kim de Boer January 15, 2023

Wij van Olivia & Kate zijn helemaal verliefd op de Netflix serie Emily in Paris!! Een populaire serie waarin je volgt hoe Emily, een jonge marketeer, haar droombaan krijgt in het modieuze Parijs. Wij zijn helemaal obsessed met de kledingkast van Emily.

Read More

SHAPEWEAR

SHAPEWEAR

by Kim de Boer January 11, 2023

Shapewear zou niet mogen ontbreken in jouw kledingkast. Wanneer je shapewear draagt zorgt dit voor een flatterend effect & voel jij je comfortabel in je leuke outfit! Het dragen van shapewear zorgt er vaak voor dat je net wat lekkerder in je vel zit en zelfverzekerd bent over je outfit en lichaam!

Read More


Sale-actie-korting-crazy-items-kleding-online

EXTENDED: ALL SALE ITEMS UNDER 7,50!

by webshop Olivia & Kate January 09, 2023

OMG!!! Our kindsday sale is extended! Only this weekend you can shop ALL our sale items under 7,50,- ! Last chance to shop your fave items babes! Don't wait too long, because sold out = sold out! ;)

Read More

STAINLESS STEEL SIERADEN VAN OLIVIA & KATE

STAINLESS STEEL SIERADEN VAN OLIVIA & KATE

by Kim de Boer January 01, 2023

Sieraden kun je natuurlijk nooit genoeg hebben! Bij elke gelegenheid past namelijk een ander sieraad. We love gold, maar hebben voor de liefhebbers een aantal zilveren oorbellen! Kun je niet kiezen? Dan kan het ook heel mooi staan om beide kleuren met elkaar te mixen! 

Read More

BESTSELLERS

BESTSELLERS

by Kim de Boer December 30, 2022

Wij hebben onze bestsellers voor jou op een rijtje gezet! Shop de leukste en meest populaire musthaves voor jouw kledingkast! Neem snel een kijkje op onze website onder het kopje ‘Occassion’ en klik dan op ‘Bestseller’ en shop jouw favorieten! 

Read More


COZY CHRISTMAS DAYS

COZY CHRISTMAS DAYS

by webshop Olivia & Kate December 08, 2022

Babes! Kerst komt er weer aan! Hierbij wat outfit inspiratie! Steel de show tijdens het kerstdiner met jouw besties of familie!

Read More

FREE GIFT OVER €100

FREE GIFT OVER €100

by webshop Olivia & Kate December 08, 2022

OMG girls! Ontvang een gratis sieraad of canvas tas bij een besteding vanaf €100! Wie wil dat nou niet?! Shop snel jouw favoriete items van Olivia & Kate online en ontvang jouw gratis gift!!

Read More

BLUE MONDAY

BLUE MONDAY

by webshop Olivia & Kate December 06, 2022

Maak deze blue Monday jouw happy Monday! Shop geselecteerde jassen vandaag met 60% korting! Een MEGA korting die je niet mag missen!

Read More


LOUNGEWEAR

LOUNGEWEAR

by webshop Olivia & Kate December 05, 2022

Bij Olivia & Kate hebben wij heerlijke loungewear items in de collectie! Dit zijn de perfecte items om te dragen tijdens een avondje op de bank, maar ook wanneer je een comfy outfit wilt dragen en er toch leuk uit wilt zien!

Read More

SHOP THE PERFECT GIFTS!

THE PERFECT GIFTS

by Kim de Boer November 07, 2022

YAY December is here! Be prepared and surprise your friends and family.
Shop your favorite gifts at Olivia & Kate girls!

Read More

PERFECT KERSTDINER

PERFECT KERSTDINER

by Kim de Boer November 06, 2022

Staat er een kerstdiner met je besties of familie op de planning? Wat voor outfit moet je aan, wat moet je op tafel hebben staan en welke gerechten ga jij bereiden in de keuken? Wij van Olivia & Kate houden ervan om aandacht te geven aan de kerstdagen en vertellen jou graag hoe een perfect kerstdiner er voor ons uitziet.

Read More1 2 3 9 Next »