DE LEUKSTE JURKEN VOOR DAMES BIJ OLIVIA & KATE

October 09, 2021

DE LEUKSTE JURKEN VOOR DAMES BIJ OLIVIA & KATE

Jurkencollectie

Jurken, wie houdt er nou niet van jurkjes? We love the perfect dress! Bij Olivia & Kate hebben wij de perfecte dames jurken! Van jurken voor de zomer tot aan jurken voor in de winter met lange mouwen! We got everything babe! Onze jurken zijn zo leuk te combineren met andere items! Combineer bijvoorbeeld een paar stoeren plataue boots met een van onze leuke jurken! Ben jij opzoek naar te leuke en nieuwe jurken? Ben jij opzoek naar de leukste jurken van Olivia & Kate, lees dan verder babe!

Lange en korte jurken

In onze jurken collectie vind je zowel korte als lange jurken. Beide soorten jurken kun je blijven combineren! Kies een jurk waar jij je helemaal fijn in voelt en ready bent om te shinen babe! Bij Olivia & Kate hebben we verschillende dames jurken tot boven de knie, maar juist ook voor de koudere dagen hebben wij jurken die onder de knie vallen. Onze jurken zijn er in meerdere prints, kleuren en stoffen. Zoveel keuzes girl! We got it all! Van mini-jurken tot aan maxi-jurken!

In onze jurken collectie hebben wij zoveel leuke lange jurken. Deze jurken kan je eigenlijk het hele jaar doordragen. Combineer onze lange jurken met een leuke haklaarzen en een groot vest! Een jurk is zo makkelijk te combineren in verschillende seizoenen. Wil je onze lange jurken wat chiquer maken, combineer onze jurk dan met een van onze naaldhakken! Zo leuk! Onze lange jurken zijn er verschillende prints en kleuren. Steel de show met onze geweldige lange jurken

Perfect Black dress

Iedereen wil toch de perfect black dress? Babe, we got you. Wij hebben DE perfect black dress voor jou. Zelfs meerdere! Een mooie zwarte jurk kan je naar zoveel verschillende gelegenheden aan, namelijk naar een diner, feest, concert of naar je werk met een blazer erover heen en een paar chique hakken. Het is zo fijn dat deze jurk voor zoveel verschillende gelegenheden gebruikt kan worden. ZO FIJN! You need this dress babe!

Heb jij snel een nieuwe jurk nodig? Wanneer je voor 23:30 uur besteld, wordt dezelfde dag jouw pakketje nog verzonden! (NL). Bij een bestelling van €75 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending aan binnen Nederland! Zeker een reden om een kijkje te nemen op onze site & jouw favoriete items te shoppen!



Jurken met prints

Ben jij zelf meer van de jurken met een print? Bij Olivia & Kate hebben wij zoveel verschillende soorten jurken met de leukste prints. Onze midi-jurkjes hebben te leuke panterprintjes of bloemenprints. Combineer deze jurken met een leuke blazer en you’re ready to go!

Jurken voor tijdens de herfst

Vind jij het meestal te koud voor een jurkje in de winter? Girl we got you! Met de juiste items kan jij onze te leuke jurken altijd dragen, zelfs in de winter. Had jij dat verwacht? Mini-jurkjes kan jij prima dragen in de herfst. Combineer de mini-jurk met een van onze vesten en stijl jouw outfit helemaal af met een paar hoge cowboylaarzen. Hoge laarzen bedekken een groot deel en daarvoor heb jij het toch heerlijk warm en zie je er geweldig uit. Hoe leuk is die outfit? We love it already! Hou jij zelf meer van een midi-jurkje? Dan kan jij ook deze midi jurkjes superleuk combineren met een vest of een trui erover heen! Jurken kan je altijd dragen, toch?

Voor tijdens de herfst hebben wij de perfecte trui jurk voor jouw! Deze jurken zijn echt perfect voor tijdens de herfst, omdat ze zo lekker warm en zacht zijn. Love it! Je kan onze trui jurk dragen als een soort oversized trui, maar om het toch iets chiquer te maken kan je er een riem omheen doen en deze jurk combineren met een paar haklaarzen. Fall ready! Onze trui jurken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk in het zwart, beige, camel en in het grijs. Echte herfstkleuren!

Party jurken

Time to party! Tijdens een feest wil iedereen toch in een mooie party jurk aankomen? Bij Olivia & Kate hebben wij de perfecte jurken voor een feest of bijvoorbeeld een chique diner. Wij hebben jurken met een lange mouw, hierdoor wordt de outfit wel heel chique en classy. De jurken zijn in verschillende jurken verkrijgbaar, namelijk zwart, donkerblauw, groen, bordeaux rood en nog zoveel meer! Wil jij nog echt een classy jurk? We got you! In sommige jurken zit ook schoudervulling. GE-WEL-DIG! Hierdoor is de jurk zo chique. Draag deze jurk vooral als je gaat dineren of naar een feest gaat! ZO leuk! Heb jij binnenkort een bruiloft op de planning staan? Dan kan je onze party jurken ook zeker aan naar een bruiloft.

Pregnancy proof jurke

Ook for our future mommies hebben wij de perfecte jurken! In onze jurken zit veel stretch waardoor je onze jurken tijdens de zwangerschap kan dragen, maar ook na de zwangerschap! Dat is toch super fijn! Op onze website is een aparte tag voor de pregancy proof jurken! Hier staan onze midi-jurken tot aan maxi-jurken die jij tijdens de zwangerschap kan dragen. Steel de show met deze te leuke jurken!

Sale jurken

In onze jurken collectie vind je ook regelmatig de beste aanbiedingen. De zomerjurkjes zijn nu super erg in de sale, maar girls! Ook deze jurkjes kan je tijdens de herfst nog super leuk dragen, als je de jurken maar goed combineert. Combineer bijvoorbeeld een zomer jurk met korte mouwen met een oversized blazer of een groot vest. Zo leuk!! De sale vind je terug op de website, onder het kopje SALE. Shop snel de leukste zomerjurkjes in de sale en steel de show bij jouw vrienden met een nieuwe jurk! YAH!

Perfecte maat!

Het is wel belangrijk dat je jouw jurk in de perfecte maat koopt. Onze maten worden aangegeven in XS tot en met L! Verder hebben wij bij elke jurk de informatie neergezet over de jurk! Hier kan je kijken hoe de jurk valt en wat de lengte ervan is! Om jouw nog beter te helpen hebben wij een maattabel! Je ziet hier snel welke maat jurk het beste voor jou is.



Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER DISCOUNT WEEKEND

March 25, 2024

It's Easter discount weekend girls! Shop our new collection with 15% discount and our sale items with 50 up to 80% discount! AMAZING!




Flowers & Prints Are you more into prints? Then we have a few perfect items for you in a row! Our Loisa Maxi - Dresses have a real spring vibe. These dresses also have beautiful gold details. So pretty! Shop these dresses now in many different and summery colors. We also have some nice tops for you with a print girls! Our Valeria -Top is a super nice item for the spring and summer, will you go for green or black? Especially because this top has long sleeves and it's made of a very light fabric. This top is nice to combine with one of our mom jeans or a cute skirt. How cute? Shop only this Easter weekend with very high discounts ladies!




Read More

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

March 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Read More

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

February 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Read More