Festival voor koud weer

Festival voor koud weer
Je bent een echte festivalliefhebber en niets houdt je tegen om je favoriete artiesten te zien, zelfs niet het koude weer. Maar wat moet je dragen als de temperaturen dalen en de regen begint te vallen? Geen zorgen, want wij hebben een aantal festival outfits voor koud weer samengesteld die niet alleen praktisch zijn, maar er ook nog eens super stijlvol uitzien.

Heb jij onze mega leuke festival items al gezien?! Met deze items heb jij de perfecte outfit voor al je feestjes! Ze zijn perfect voor alle type festivals! We hebben leuke outfits voor op het strand, in de stad of in het park, we got it al!! We hebben superleuke rokjes die je kan matchen met onze bijpassende blousjes. Je zal helemaal stralen in onze nieuwe jurkjes! Met onze vrolijk gekleurde tops zie jij er sowieso leuk uit! Maak je look helemaal af met onze cowboy boots of leuke hakken. Voor de finishing touch hebben wij een supergrote sieraden collectie! Een ketting kan jouw outfit helemaal op pimpen! Hierbij mogen hoops zeker niet missen! Hoe leuk is het om grote en kleine oorbellen te combineren?! Mix & Match jouw favoriete sieraden bij elkaar en creëer de perfecte festival look!



Layer it up

Als het gaat om koud weer, is het belangrijk om te layeren. Begin met een shirt of een topje en voeg daar overheen een trui of sweater toe. Ga voor een oversized trui voor een casual en comfortabele look. Als het echt koud is, kun je ook nog een jas of een vest toevoegen voor extra warmte. Een oversized spijkerjack is een perfecte optie voor een stoere look.

Hou jij meer van een 
stoere look? Draag onze blouses of tops met een van onze jeans. Je kan deze items ook combineren, want hoe leuk is een bandeau top met een oversized blouse?! Draag onze laarzen of mega leuke heels onder je outfitje en je bent ready to go!

Cropped blazer

Wij zijn helemaal weg van de cropped blazer trend! Wanneer je deze musthave op een high waist broek draagt is je outfit al helemaal fashionable en af! Daarnaast is een cropped blazer ook warm genoeg voor een festival of feestje omdat je toch een jasje draagt. Je zou onder de cropped blazer eventueel een bandeau top kunnen dragen, zodat als je het toch warm krijgt, je de blazer open kan dragen! Hoe leuk is dat?! Wij kunnen niet wachten om de cropped blazer te dragen tijdens onze favorieten festivalletjes, zoals Joy Festival!

Parachute broeken

Op zoek naar een comfy en trendy outfit voor het festival seizoen? Check dan eens onze parachute broeken in 4 verschillende kleuren! Deze broeken zijn super licht en ademend, waardoor je niet alleen lekker kunt dansen maar ook koel blijft als toch de zon gaat schijnen. Geen festival outfit is compleet zonder een parachute broek, dus go get 'em!



Denim all the way

Denim is altijd een goed idee voor een festival. Kies voor een high waisted jeans en draag deze met een cropped top en een denim jacket. Een denim outfit is tijdloos en kan zowel casual als chic gedragen worden. Wij hebben ook een mega leuke denim jurk die je leuk styled met een oversized leren jas.

Het mooie aan denim is dat het tijdloos is en altijd in de mode blijft. Het kan bovendien op zoveel manieren worden gestyled, dat het eigenlijk een must-have is voor iedere garderobe.

Cowboy laarzen

Laarzen zijn een must voor een festival. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Kies voor een paar laarzen die zowel comfortabel als waterdicht zijn.  Enkellaarsjes zijn ook een goede keuze en kunnen zowel met een broek als met een jurk of rok gedragen worden. Cowboy boots maken je look helemaal af. Stijl een paar cowboy boots in wit, camel of zwart met een jurkje en je bent ready to go!

Schoenen zijn een van de belangrijkste elementen van een festival outfit. Je wilt geen pijnlijke voeten krijgen na een paar uur dansen. Kies voor comfortabele schoenen zoals sneakers, sandalen of laarzen met een stevige zool. Vermijd hakken en schoenen die niet comfortabel zijn om langere tijd te dragen.



Cozy jurken

Wie zegt dat jurken alleen voor warm weer zijn? Een lange jurk kan juist heel goed gedragen worden tijdens een festival. Ga voor een gebreide jurk of een maxi-jurk die lekker warm is en combineer deze met een paar boots. Een jurk kan ook gedragen worden met een leren jasje voor extra warmte en stijl.

Zonnebrillen

Is het nog fris buiten maar schijnt de zon wel tijdens jouw festival dag? Dan kan een leuke zonnebril niet ontbreken. Onze zonnebrillen collectie is supergroot! Er is keuze uit zwarte, bruine of gekleurde zonnebrillen! Style je fave sunglasses met een leuk zonnebrillen koortje en je bent festival ready!

Kleuren en prints

Festivals zijn de perfecte gelegenheid om uit te pakken met kleuren en prints. Kies voor opvallende kleuren en patronen die passen bij de sfeer van het festival. Denk aan bloemenprints en felle kleuren. Het is ook leuk om kledingstukken te mixen en matchen om een ​​unieke en persoonlijke look te creëren. Zo val jij zeker op op jouw favoriete festival dit jaar!

Crop tops met lange mouw

Wij hebben veel cropped blouses en cropped tops met lange mouwen in onze collectie. Crop tops met lange mouwen zijn een trend die steeds populairder wordt en het is makkelijk te begrijpen waarom. Het combineert het beste van twee werelden - de flatterende en stijlvolle uitstraling van een crop top, en de comfortabele warmte van lange mouwen

Allereerst zijn crop tops met lange mouwen veelzijdig. Je kunt ze dragen voor verschillende gelegenheden, van een dagje uit met vrienden tot een feestje 's avonds. Door de lange mouwen kan je ze in elk seizoen dragen, wat betekent dat je ze kunt blijven dragen als het buiten kouder wordt. En door de cropped lengte kan je ze ook combineren met verschillende soorten broeken, rokken of shorts.

Crop tops met lange mouwen zijn ook heel flatterend. Ze benadrukken de taille en laten een beetje huid zien, wat een stijlvolle en vrouwelijke uitstraling geeft. Je kan de top combineren met een high waisted broek of rok om nog meer nadruk op jouw taille te leggen. En als je niet comfortabel bent met het tonen van te veel huid, kan je altijd een high waist broek met de top dragen!

Bestel jouw festival outfits voor 23:59 en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden! Hoe geweldig is dat?! Dus als jij nog snel een outfit nodig hebt voor het weekend, kan je die bestellen bij ons via de webshop of gezellig langskomen bij onze winkel in Haarlem op de Anegang 48! Wij kijken ernaar uit om je persoonlijk advies te geven over hoe je de beste festival outfit samenstelt!



Outfit inspiratie

Elke week kun je bij ons veel nieuwe dameskleding kopen. In deze collectie hebben we veel festival outfit ideas!! Wil je graag wat outfits zien? Neem een kijkje op onze Instagram pagina @oliviakate.nl voor extra outfit inspo’s! Zo zie je de allerleukste looks in verschillende stijlen! Volg ons voor de allernieuwste modetrends! We laten onze nieuwste en leukste looks zien! We zijn niet alleen actief op Instagram maar ook op Tiktok! Voor de allerleukste kleding combinatie filmpjes volg je ons ook meteen op Tiktok: @oliviakate.nl.