FAVORIETE INTERIEUR ITEMS

October 31, 2021

FAVORIETE INTERIEUR ITEMS

Ohmyyy girl! Bij Olivia & Kate hebben we super veel leuke items voor in jouw huis! Leuk jouw huis op met onze geweldige woondecoratie! Neem een kijkje in onze collectie en doe decoratie interieur ideeën op om jouw huis een nieuwe look te geven! AMAZING! Hou jij van velvet? We love velvet en gouden interieur accessoires. Staat super chique in je huis! Kies bijvoorbeeld voor een leuk schaaltje voor in de woonkamer of gebruik een van onze prachtige gouden schaaltjes om je sieraden in te leggen. Staat super cute en is ook super handig! Of ga bijvoorbeeld voor een mooie gouden handspiegel voor op je make-up tafel. Zo maak jij je huis helemaal gezellig met de leukste decoratie van Olivia & Kate! Ben jij opzoek naar de leukste en meest trendy interieur items, lees dan snel verder babe!

olivia-kate-interieur-gifts

Interieurdecoratie

Een leuk interieur maakt natuurlijk iedereen blij! Toch? Ons wel hoor babe! Niet alleen de gasten die je thuis ontvangt maar ook jezelf! Bij Olivia & Kate vind jij de leukste woondecoratie items van bijvoorbeeld het merkje A La! Opzoek naar leuke home items?! Bij Olivia & Kate shop je de leukste woondecoratie babe! Er is zoveel keuze! Van tafeldecoratie, muurdecoratie, decoratie voor in jouw slaapkamer tot aan leuke onderzetters, we do have it all! Heb jij gezellig vrienden te eten, gebruik dan onze prachtige marble onderzetters voor de glazen erop te zetten! Het ziet er leuk uit en het is handig! Love it! Ook onze onderzetters zijn er in verschillende designs! Ga bijvoorbeeld voor en set van 6 prachtige witte marble onderzetters! Het is ook super leuk om de verschillende designs met elkaar te combineren! Ga dan bijvoorbeeld voor onze mooie witte marble onderzetters, gecombineerd met onze prachtige lichtroze marble onderzetters. Mix and match babe! Kies jouw favo design en shop deze online of kom gezellig langs bij onze mooie winkel in Haarlem!

Heb je jouw decoratie snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:30 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! En bij een bestelling van €75 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland!

Ben jij opzoek naar een mooi doosje waar jij je sieraden in kan opbergen? Girl, we got you! Shop dan een van onze prachtige velvet doosjes! Love it! Deze staan ook nog eens mooi in jouw home interieur! Deze velvet doosjes kan je ook gebruiken om bijvoorbeeld belangrijke spulletjes in op te bergen! Zo voorkom je om het kwijt te raken en ziet er er chique uit! Wij hebben zoveel leuke interieur items! Yes girl! Wij hebben echt te leuke items online en in store! Supermooie kaarsen houders om de tafel nog meer op te fleuren! En wat maakt het helemaal af? Een mooie flessen stopper zodat je jouw wijnfles op tafel kan laten staan! Hoe gaaf?! Veel leuke gouden schaaltjes of flessenopeners in zo veel toffe varianten... wij kunnen niet kiezen, waar ga jij voor girl!? Shop al deze te leuke interieurs items online of kom gezellig langs bij ons mooie winkel in Haarlem! De store babes zullen jou met liefde helpen met het vinden van de leukste interieur items die bij jouw style passen. Girllll, dit wil je toch!

olivia-kate-kopen-interieur-items-box-kaarsen-onderzetter

Kaarsen

Ben jij op zoek naar iets leuks voor in huis om jouw huis nog gezelliger te maken? Shop bij Olivia & Kate de leukste kaarsen bij! YAH! Kaarsen staan namelijk super decoratief en brandende kaarsen zorgen ook nog eens voor een gezellige sfeer. Zet een paar grote kaarsen bij elkaar in je woonkamer en zo ben jij helemaal ready voor die cozy nights op de bank. Bij Olivia & Kate hebben we niet alleen kaarsen die er geweldig uitzien, maar ook geurkaarsen die echt heerlijk ruiken. Onze kaarsen hebben allemaal een ander design en een andere geur. Ga bijvoorbeeld voor een van onze kaarsen in de vorm van een schelp of kies voor de meeste trendy kaars, namelijk de body! Girl, deze kaars is zo pretty! Er zit zeker wel een kaars tussen die perfect is voor jou! Een huis dat heerlijk ruikt is toch geweldig?! Match jouw kaarsen helemaal met jouw interieur. Ga jij voor een te leuke lila kaars of houd jij meer van een mooie licht roze candle? Onze verschillende kaarsen zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar! Shop daarnaast ook super mooie kaarsenhouders bij Olivia & Kate om leuke lange kaarsen in te zetten. Of maak het eten nog gezelliger met een paar prachtige dinerkaarsen. Bij Olivia & Kate haal je de gezelligheid in huis, ook met onze interieur items!

Heb je jouw decoratie snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:30 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! En bij een bestelling van €75 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland.

Verzorging

Ohmy girl! Heb jij de super leuke handzeepjes van Olivia & Kate al gezien?! Het is natuurlijk super belangrijk om regelmatig goed je handen te wassen en te desinfecteren. Het is dan toch geweldig dat je dit kunt doen met handzeep die ook nog eens leuk staat in je huis. Pas jouw zeep aan op je interieur, en kies een van de te gekke kleuren of printjes. Alle hand soaps hebben namelijk een ander design. Zo zit er zeker wel een zeepje bij die leuk bij jou in huis past. De handzeepjes ruiken ook nog eens heerlijk!

De handzeep van Olivia & Kate is niet alleen leuk om zelf te gebruiken, dit is ook een super leuk cadeautje! Geef een leuke handzeep cadeau aan je vrienden of familie cadeau! Zo geef jij een cadeautje waar iemand echt iets aan heeft. Ga bijvoorbeeld voor een leuke luipaardprint of een mooie roze kleur. Maak er anders een leuk pakketje van met de douche gel of andere interieur items uit onze collectie! We hebben ook heerlijke geurkaarsen of home items! The choice is yours babe!

douchegel-kaars-draaikaars-body-interieur-items

Ben jij opzoek naar een heerlijke shower foam?! Girl, we got you! Bij Olivia & Kate shop je de lekkerste shower foams! Alle shower foams hebben namelijk een andere heerlijke geur! Super fijn en onze shower foams staat ook nog is fabulous in je badkamer als accessoire en staan super leuk in je douche! De shower foams hebben een super cute design en schuimen heerlijk! Niet alleen super fijn voor tijdens het douchen, maar ook voor in bad! De handzepen en douchegels zijn ook tof te combineren in jouw badkamer!!

Psssttt…stay up to date voor onze sale door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven.



Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER DISCOUNT WEEKEND

March 25, 2024

It's Easter discount weekend girls! Shop our new collection with 15% discount and our sale items with 50 up to 80% discount! AMAZING!




Flowers & Prints Are you more into prints? Then we have a few perfect items for you in a row! Our Loisa Maxi - Dresses have a real spring vibe. These dresses also have beautiful gold details. So pretty! Shop these dresses now in many different and summery colors. We also have some nice tops for you with a print girls! Our Valeria -Top is a super nice item for the spring and summer, will you go for green or black? Especially because this top has long sleeves and it's made of a very light fabric. This top is nice to combine with one of our mom jeans or a cute skirt. How cute? Shop only this Easter weekend with very high discounts ladies!




Read More

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

March 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Read More

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

February 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Read More