INTERNATIONALE VROUWENDAG!

January 03, 2023

INTERNATIONALE VROUWENDAG!

(ACTIE GESLOTEN)
Ohmy Girls! Het is bijna internationale vrouwen dag. Dit is de perfecte dag om andere vrouwen of natuurlijk jezelf te verwennen. Laat je moeder, dochters, vriendinnen of zussen weten dat zij erg worden gewaardeerd en koop een leuk cadeautje om ze hier aan te herinneren.Babes, we hebben zoveel leuke items die jij aan iemand of jezelf cadeau kan doen. We hebben een hele grote collectie sieraden. Zoveel verschillende kleuren: goud, zilver: of kleurtjes! Ook zijn veel sieraden van ons van stainless steel wat betekend dat de sieraden niet verkleuren. 

Shop onze leuke kettinkjes met bedeltjes die je perfect kan combineren om zo de perfecte look te creëren.  Ook hebben wij een mega collectie aan perfecte armbandjes. Mix & Match jouw faves bij elkaar. Om de jewellery look helemaal af te maken hebben wij ook de allerleukste ringen collectie ooit! Helemaal perfect om cadeau te doen. 

Ben jij opzoek naar iets anders dan sieraden? Wij hebben super leuke interieur items die echt mega leuk zijn als kleine gift! We hebben leuke sieraccessoires, kaarsen en kaarsenhouders. Perfect om je interieur een beetje op te vrolijken.
Women's Day is voor everyone girls! Op deze dag staan we stil bij de vrouwenrechten en eerlijkheid.

Ook Olivia & Kate wil jullie graag in het zonnetje zetten! Daarom hebben wij een superleuke actie. Je kan namelijk de hele collectie shoppen met 20% korting. De 20% geldt ook op de items die al in de sale zijn! Gebruik de code: POWERWOMEN20. Dit mag je absoluut niet missen! De actie is alleen vandaag geldig babes! 

Happy shopping 
xoxoAlso in Blog Olivia & Kate

HET PERFECTE KERSTDINER
HET PERFECTE KERSTDINER

December 04, 2023

Staat er een kerstdiner met je besties of familie op de planning? Wat voor outfit moet je aan, wat moet je op tafel hebben staan en welke gerechten ga jij bereiden in de keuken? Wij van Olivia & Kate houden ervan om aandacht te geven aan de kerstdagen en vertellen jou graag hoe jouw perfecte kerstoutfit eruit ziet!

Read More

ACCESSOIRES-LIFESTYLE-SIERADEN-MARIE-STELLA-MARIS-LITCHY-GIFT-KERST-CHRISTMAS-KERSTMIS-CADEAU
THE PERFECT GIFTS

November 28, 2023

YAY December is here! Be prepared and surprise your friends and family.
Shop your favorite gifts at Olivia & Kate girls!

Read More

PARTY COLLECTIE 2023
PARTY COLLECTIE 2020

November 14, 2023

OHMY girls! The party collection is out now! Have you seen the items yet?!
The party items are limited edition, you don't want to miss this! 

Read More