Festival kleding collectie

Festival kleding collectie

OMG het festival seizoen komt er aan! Wij hebben er al super veel zin in! Voordat je kan gaan heb je natuurlijk wel de perfecte festival outfit nodig! Wij hebben de leukste items waar jullie het hele festival seizoen mee kunnen shinen, daarom is het tijd om je garderobe op te frissen met de nieuwste trends!

Op de mooie zomerse dagen kunnen we onwijs verlangen naar de festivals. Een lekker zonnetje op je gezicht, gezellig met vrienden, muziek op de achtergrond, lekker dansen en heel veel drankjes! Er zijn zoveel verschillende soorten festivals. Lekker op het gras chillen, veel dansen of food-trucks festivals. Babe hiervoor wil je er toch op je aller beste uit zien?


Girls, je zult hier genoeg festival outfit inspiratie vinden! Mix & Match jouw fave items bij elkaar en creëer zo helemaal jouw eigen look! Genoeg items voor elke bodytype.

Bij een festival is niks te gek, ALLES kan! Lekker out of the box denken en festival items kiezen waar jij je het beste invoelt. Wij helpen jou hier graag bij. Combineer leuke kleuren en prints en dan kom je al snel bij de perfecte festival look!
We hopen altijd dat het lekker weer is tijdens de festivals. Mooie zonnige dagen zorgen voor de leukste festival outfits. Korte festival rokjes, leuke festival jurkjes of een mega leuke festival set! Jij ziet er sowieso helemaal trendy uit! Ga jij voor een comfy outfit omdat je dat fijner vindt om de hele dag in te lopen? We got you! Voor elke festival babe hebben wij een perfect passend item!


Bohemian fashion is een blijvende trend op festivals. Denk aan luchtige maxi jurken, flowy rokken en off the shoulder tops. Deze stijl is perfect voor een relaxte en vrije sfeer. Combineer een lange, gebloemde maxi jurk met een paar gewoven gladiator sandalen en een grote hoed om je look compleet te maken. Accessoires zoals lange kettingen, bedeltjes, en armbandjes maken je outfit helemaal af.


FESTIVAL

Festival tops

Heb jij al onze nieuwe festival tops al gezien? Wij kunnen echt niet kiezen! De printjes zijn helemaal trendy. Ook hebben wij veel leuke festival crop topsfestival blouses met bloemen of streepjes we got it all! Door de tops met ruffles sta jij helemaal hip op het festivalterrein. Deze items kan je superleuk stylen met onze satijnen tops of leuke festival shorts!


Crop tops zijn al jaren een hit op festivals en dat is niet zonder reden. Ze zijn veelzijdig, stijlvol en perfect voor warme zomerdagen. Kies voor een crop top met een opvallende print zoals bloemen, dierenprint of patronen om een statement te maken. Combineer je crop top met een high-waisted short of rok voor een trendy en flatterende look. Vergeet niet om een zonnehoed en een paars stoere cowboy laarzen toe te voegen om je outfit compleet te maken.


Bohemian blouses zijn een must-have voor elke festivalganger. Deze tops zijn vaak gemaakt van lichte ademende stoffen en hebben mooie details zoals kant, borduursels en franjes. Ze zijn perfect om een boho-chique look te creëren. Draag een bohemian blouse met een stoere jeans of een denim short voor een casual en toch elegante uitstraling. Voeg wat sieraden en een paar sandalen toe voor een afwerking die helemaal festival-ready is. 


Off-the-shoulder tops zijn perfect om een speelse en vrouwelijke look te creëren. Deze tops laten net genoeg huid zien om je outfit een sexy touch te geven zonder te overdrijven. Kies voor off-the-shoulder tops in felle kleuren of met mooie patronen om op te vallen. Combineer ze met een high-waisted rok of een paar shorts voor een balans tussen casual en chic. Vergeet niet om je look te combineren af te maken met wat opvallende oorbellen en een paar comfortabele sandalen.

Festival broeken

Denim broeken is altijd een goede keuze voor festivals. Een stoere denim short in het creme of lichtblauw gecombineerd met een kleurrijke crop top is een klassieke festival look. Voor de koelere avonden kun je een print jas toevoegen. Experimenteer met verschillende met verschillende denim wassingen en versieringen, zoals borduursels en patches, om je outfit een unieke touch te geven.


We hebben super veel verschillende jeans! Wijde jeans zijn nu niet te missen onder jouw fave top! Broek met gaten niet helemaal jouw ding? Een wijde pasvorm spijkerbroek geeft ook helemaal de festival vibes! Style de jeans met een van onze leuke riemen! Heb je onze nieuwe dubbele look spijkerbroek al gezien, een echt opvallend festival item.


FESTIVAL

Festival Outfit sets

Het is tijd om je festival garderobe te upgraden met een van de meest trendy en veelzijdige stijlen van dit seizoen: onze favoriete cargo sets. Of je nu een casual dagje uit plant, naar een festival gaat, of gewoon een stijlvolle en comfortabele outfit wilt voor dagelijks gebruik, cargo sets zijn de perfecte keuze. 


Onze cargo set bestaat uit een boven- en onderstuk, een korte mouwen top en een rokje, gemaakt van stevige materialen. Deze sets zijn geïnspireerd door militaire kleding en staan bekend om hun praktische zakken en relaxte pasvorm. Tegenwoord zijn cargo sets echter geëvolueerd naar fashion en veelzijdige kledingstijl die geschikt is voor elke gelegenheid, verkrijgbaar bij Olivia & Kate in het army groen en zwart.


Ben je opzoek naar een trendy, veelzijdige en stijlvolle outfit die je zowel casual als chic kunt dragen? Dan zijn onze structuur sets precies wat je nodig hebt. Structuur sets zijn de nieuwste modehit en perfect voor meiden. Kijk snel op onze socials hoe je ze kunt stijlen en waarom ze een must-have zijn voor jouw garderobe. 


De structuur sets bestaan uit een boven- en onderstuk, van gemaakt van materialen met textuur zoals ribstof of geperforeerde materialen. Deze sets bieden niet alleen comfort, maar geven je outfit ook een unieke en trendy uitstraling. Onze structuur set bestaat uit een korte mouwen top met daarbij een matchende lange rok, daarnaast verkopen wij ook een losse off shoulder top met daarbij los verkrijgbaar een bijpassende lange loszittende structuur broek. Structuur sets kunnen variëren van casual tot chic, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid.


Panterprint sets zijn de modehit van dit seizoen en het is de perfecte outfit voor tijdens jouw favoriete festival! Panterprint is een tijdloze trend die altijd in de mode blijft. Het is gedurfd, opvallend en voegt een vleugje glamour toe aan elke outfit. Onze panterprint set bestaat uit een strapless top met daarbij een strap detail voor om je nek, met als onderstuk een lange rok ook super leuk om los van elkaar te dragen. Hier zijn een paar redenen waarom onze panterprint strapless set jouw nieuwe favoriet zullen worden!


Panterprint is een statement op zichzelf. Het laat zien dat je niet bang bent om op te vallen en je eigen stijl te omarmen. De sets kunnen zowel casual als chic worden gedragen, afhankelijk van hoe je ze styled. Panterprint blijft jaar na jaar terugkomen in de modewereld. Het is een blijvende trend die nooit uit de mode raakt.


FESTIVAL
Festival jurken
Deze veelzijdige kledingstukken combineren comfort met stijl en zijn perfect voor bijna elke gelegenheid. De strapless denim jurken zijn populair om verschillende redenen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van denim jurken: denim is een stevig en duurzaam materiaal dat lang meegaat.

Daarnaast biedt het comfort, wat het perfect voor dagelijks gebruik. Denim raken ooit uit de mode, het is een tijdloos materiaal dat altijd trendy blijft, ongeacht de seizoenen. Denim jurken gemakkelijk worden aangepast aan verschillende stijlen en gelegenheden. Of je nu een casual of een meer formele look wilt, met een denim strapless jurk kan het allemaal.


Festival jumpsuits

Een trend waar wij helemaal weg van zijn, is de denim jumpsuit! Deze jumpsuit van denim is mega stretchy dus zit perfect voor een festival! Zo kan jij de hele dag dansen en je comfortabel voelen in je outfit! Daarnaast hoef je alleen eventueel een tas en hoed toe te voegen en je festival outfit is af!


Cowboy laarzen

Voor trendy items zit je bij ons zeker goed! Leuke shorts zijn HET helemaal. Draag dit met een grote trui of blazer! Maak de look af met onze leuke cowboy boots! We hebben verschillende Western Boots in onze collectie. Hoge, lage, witte, beige en zwarte laarzen..


Comfort is the key op een festival, vooral als het om schoenen gaat. Kies voor stijlvolle maar comfortabele schoenen zoals sneakers, sandalen en laarzen. Vermijd hoge hakken, omdat deze al snel oncomfortabel worden na een dag vol dansen en lopen. Zorg ervoor dat je schoenen goed ingelopen zijn om blaren te voorkomen. 


Accessoires
Onze leuke hoeden mag je ook zeker niet vergeten! Dit geeft helemaal festival vibes. Het staat heel leuk bij je outfit en of het nou de zon of de regen tegen houdt, het past bij alle weertypes!

Geen festival outfit is compleet zonder de juiste accessoires. Denk aan grote, opvallende oorbellen, kleurrijke sjaaltjes, en bedrukte bandana’s. Een brede hoed beschermt je tegen de zon en geeft je look een stijlvolle touch. Vergeet niet om praktische crossbody tas of een heuptasje mee te nemen om je essentials in op te bergen.


De retro stijl maakt een grote comeback en is perfect voor festivals. Denk aan vintage zonnebrillen, hoge taille shorts, en statement tops. Een statement top gecombineerd met een high-waisted short en een paar cowboy laarzen geeft je de retro vibe die helemaal in is. Vergeet niet om een paar grote, ronde zonnebrillen toe te voegen voor de ultieme retro look. 


Bescherm jezelf tegen de zon met een paar trendy zonnebrillen en een stijlvolle hoed. Kies voor een oversized zonnebrillen met retro glazen of funky vormen zoals hartjes of sterren. Heb je onze gouden montuur zonnebrillen al gezien met ovale en ruiten glazen, vergeet deze zonnebrillen niet toe te voegen aan jouw festival outfit! Een brede hoed of een bucket hat is niet alleen praktisch, maar maakt je festival outfit ook helemaal af. 


We hebben de allerbeste en grootste zonnebrillen collectie ooit! Grote zonnebrillen, kleine zonnebrillen. En om voor nog meer variatie te zorgen hebben we deze in het wit en in het zwart! Wil jij lekker opvallen? Babe we hebben echte festival zonnebrillen! Brillen met verschillende soort glazen. Zoveel keuze uit montuurtjes! We love them all! Cat eye zonnebrillen of juist ronde zonnebrillen, helemaal trendy!! Genoeg keuze toch?!


Jij moet er natuurlijk de hele dag op je aller best uitzien! Misschien wil jij nog wat extra make-up mee, een luchtje of wil je je fave zonnebril even opbergen. Om dit allemaal kwijt te kunnen is er zeker een festival tas nodig!


Shop snel jouw favoriete items via de Olivia & Kate website! Don’t miss out babe! Bestel jij voor 23:59 dan wordt het dezelfde dag nog verzonden? Dan worden jouw items dezelfde dag nog verzonden! Met een beetje geluk heb jij je pakketje de volgende dag al in huis. Volg ons op Instagram @oliviakate.nl. Post ook jouw festival outfit en tag ons! We love to see your looks!!