Wist je dat?

Wist je dat?
Welkom bij Olivia & Kate, the place voor liefhebbers van mode en lifestyle. Bij ons draait alles om jouw unieke stijl en ultiem shop comfort. In deze blog nemen we je mee door de verschillende betaalopties, fashion cheques, VVV cadeau kaarten en giftcards die wij aanbieden, en ontdek je waarom Olivia & Kate jouw shopping experience naar een hoger niveau tilt. 


OLIVIA-KATE-GIFTS-GESCHENK-CADEAU-GIFTCARD

Fashioncheque 

Bij Olivia & Kate begrijpen we dat het geven van het perfecte cadeau niet altijd eenvoudig is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te betalen met fashioncheques, het modecadeau voor wie niet kan kiezen. Met een fashioncheque geef je niet alleen de vrijheid van keuze want de cadeaukaart opent deuren naar meer dan 10.000 aangesloten winkels en webshops, maar ook een vleugje stijl. Laat je dierbaren genieten van de nieuwste trends en tijdloze fashion essentials met een geschenk dat altijd in de smaak valt, zonder dat er contant geld aan te pas komt. 


De Fashion Cheque is niet alleen geweldig voor zelfverwennerij het maakt het een ideaal cadeau voor vrienden of familie die van mode houden. Verken creatieve manieren om de cheque te presenteren als een persoonlijk en stijlvol geschenk voor verjaardagen, feestdagen of speciale mijlpalen. Bepaal zelf een waarde vanaf 5,- en voeg een persoonlijke boodschap toe. Wie geef jij fashion cadeau?


Gebruik de Fashion Cheque om je garderobe te upgraden voor verschillende seizoenen. Ontdek hoe je met deze cheque trends kunt omarmen, van lente- en zomercollecties tot herfst- en wintermode. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe jas, een chique zomerjurk of comfortabele winterlaarzen, de Fashion Cheque maakt het mogelijk. 


WIST-JE-DAT-OLIVIA-KATE-FASHIONCHEQUE-GIFT-CADEAU

VVV cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is een cadeaukaart die je de vrijheid geeft om zelf te kiezen waar je deze wilt besteden. Het is een veelzijdige kaart die gebruikt kan worden voor verschillende soort aankopen en ervaringen, waaronder winkelen, dineren, recreatie en entertainment. 


De VVV Cadeaukaart is een geweldig cadeau idee voor verschillende gelegenheden. Voor bijvoorbeeld verjaardagen geef vrienden of familie de vrijheid om hun eigen cadeau te kiezen. Een veelzijdig geschenk voor het vieren van kerst, Sinterklaas of andere feestdagen. Of voor een bedankje voor iemand die je waardeert ook is het een flexibel cadeau voor zakelijke relaties of medewerkers.


De VVV Cadeaukaart is een handig en veelzijdig cadeau dat de ontvanger de vrijheid geeft om zelf te kiezen waar hij of zij het aan wil besteden. Met een breed scala aan accepterende locatie zoals Olivia & Kate biedt deze kaart een geweldige manier om te genieten van winkelen, dineren en entertainment in heel Nederland.


Giftcards

Ben je opzoek naar de perfecte gift voor je vriendinnen of familie? Ga dan voor een giftcard van Olivia & Kate! Zo hoef je niet bang te zijn dat diegene het cadeautje niet leuk vind. Zo kan de ontvanger namelijk zelf iets leuks shoppen op de website me de webshop giftcard of in de winkel in Haarlem met jouw Olivia & Kate giftcard. Bij Olivia & Kate zijn er namelijk super veel leuke items waardoor er voor iedereen wel iets bij zit. Van de leukste jurkjes tot de mooiste sieraden!


Je hebt al een tegoedbon voor 10 euro! Jouw cadeautje hoeft dus helemaal niet duurt te zijn. Als jij wat meer wilt uitpakken kun je ook een cadeau bon kopen van 25, 50 en 100 euro. The choice is yours babe! Doe er een leuk geschreven kaartje bij van Olivia & Kate en jij hebt een geweldig cadeau waar je vriendinnen of familie zeker blij mee zijn!


Onze giftcard zijn ook de ideale oplossing als je een persoonlijk tintje wilt toevoegen aan je cadeau! Kies het gewenste bedrag en laat de gelukkige ontvanger zijn of haar favoriete items zelf uitkiezen. Met ons prachtige design is onze giftcard niet alleen een feest voor de ontvanger maar ook voor het oog. Echt een aanrader voor tijdens de feestdagen of gewoon als een leuk cadeautje!


OLIVIA-KATE-GIFTCARDS-GIFTS-CADEAU-GESCHENK-BETAALOPTIE

Flexibele Betaalwijzen

Waarom moet je echt shoppen bij Olivia & Kate? Lees onze Unique Selling Points hieronder!


Bij Olivia & Kate geloven we in flexibiliteit. Daarom bieden we diverse betaalopties aan om aan ieders voorkeur te voldoen. Of je nu kiest voor betalen met iDeal, creditcard of PayPal, wij streven ernaar om jouw aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Geniet van veilige transacties en een zorgeloze shopping ervaring.
Onze collecties worden zorgvuldig samengesteld om jou de meest trendy, luxurieuze en kwalitatieve items te bieden.
Wist je dat wij bijna elke week een nieuwe collectie lanceren? Wil jij nou altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief! De meiden van Olivia & Kate stellen wekelijks een prachtige selectie samen van de nieuwste musthaves.
Bij Olivia & Kate shop je niet alleen kleding, maar ook accessoires, verzorgingsproducten en lifestyle producten die jouw stijl compleet maken. 
Maak gebruik van onze klantenservice om persoonlijk advies te krijgen en ontdek de perfecte look die bij jou past, op onze website kan je gebruiken maken van ons chat icoontje op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 16:30 bereikbaar om live te chatten met onze meiden van de klantenservice. De meiden in onze winkel in Haarlem staan ook altijd voor jullie klaar, gelegen in de sfeervolle Anegang 48. Onze missie is vrouwen te inspireren hoe zij met betaalbare Olivia & Kate trends een runway look kunnen dragen waarin zij zich zelfverzekerd voelen. 
Bij Olivia & Kate draait alles om jouw unieke stijl, gemak en een plezierige winkelervaring. Met onze diverse betaalopties, fashion cheques en giftcards wordt winkelen bij ons niet alleen een mode ontdekking, maar ook een stijlvolle belevenis. Kies voor Olivia & Kate en ervaar de ultieme combinatie van fashion en lifestyle. Bestel voor 23:59 dan wordt het nog dezelfde dag verzonden!


Happy shopping!