CYBER MONDAY 25% OFF

November 02, 2022

https://oliviakate.nl/collections/nieuw

CYBER MONDAY

OMG! Het is vandaag Cyber Monday! Shop tijdens Cyber Monday de allerleukste musthaves van dit seizoen met 25% KORTING voor het te laat is! Dit wil je echt niet missen! Vandaag 28 november  kan je shoppen met onze te gekke kortingscode! Gebruik code: LASTCHANCE25 om jouw favorieten te shoppen!

Het is Cyber Monday, dus tijd om jouw wishlist vandaag te shoppen! Kom gezellig langs bij onze mooie winkel in Haarlem! Wil jij liever de items online bestellen? Dat kan natuurlijk ook op onze online webshop Olivia & Kate! 

Party

Shop de mooiste party collectie met 25% korting bij ons! De party items kun je stijlen voor elke gelegenheid! Draag een mooie party jurk tijdens een date night of als je uiteten gaat met je familie. De party outfits kun je ook makkelijk dragen op een door de weekse dag. Basic is namelijk ook maar saai, toch babes?! Combineer een mooie top met een jeans, of draag een zwarte jurk met een panty en laarzen. Een beetje glitter and glamour is namelijk nooit verkeerd! Een huispak is natuurlijk ook heerlijk op zijn tijd maar hoe leuk is het om er echt mooi uit te zien. Don’t be afraid and add some glitter to each day babe! Naast de kledingitems hebben wij ook geweldige sieraden die je outfit helemaal afmaken! Ga voor een paar mooie oorbellen met diamantjes om helemaal in de feeststemming te komen. Hoe leuk is dat? En hoe top is het om jouw favorieten te shoppen met mega korting?! Naast de sieraden hebben wij ook geweldige tassen die jouw outfit helemaal compleet maken! Zo ben jij helemaal ready voor de feestdagen of een avondje uit!

Shop de mooiste jurken met 25% korting! Hou jij zelf meer van een broek? Girl, we got you! Ga dan voor een prachtige broek met een top! Kies bijvoorbeeld een leuke pantalon met daarop een feestelijke top of ga voor een stoere broek! Bij Olivia & Kate hebben wij amazing one shoulder pailletten tops! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en super makkelijk te combineren met een leuke broek of skort. Ook hebben wij veel leuke skorts in de collectie. Super leuk om te dragen tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook mega leuk om gewoon door de weeks te dragen!

Comfy

Hou jij zelf van een oversized sweater! Girl, tijdens Cyber Monday shop je de leukste oversized sweaters bij Olivia & Kate! Ga bijvoorbeeld voor de wollen gebreide truien! Deze zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar! Combineer onze leuke beige wollen gebreide trui met een mom jeans of juist met een mooie zwarte leren skort en een paar laarzen! Super leuk en ze zijn lekker warm voor deze koudere dagen! Hou jij zelf meer van een opvallende kleur? Girl, we have it all! Shop dan onze te leuke wollen gebreide trui in de kleur roze of blauw! Love it!

Maak jouw closet nu helemaal winter proof, en shop onze heerlijke winterjassen en sjaals die jou de hele winter warm zullen houden. Ga bijvoorbeeld voor een van onze heerlijke puffer jassen! Bij Olivia & Kate hebben wij verschillende soorten puffer jassen! Van iets korteren modellen tot een heel lang model! Ga voor een korte zwarte puffer jas die mega leuk te combineren is met een stoere broek. Wil je toch liever een lange winterjas? We got you babe! Er zijn verschillende lange puffer jassen verkrijgbaar bij Olivia & Kate! Verschillende vormen en kleuren! Ga jij voor een zwarte, bruine of beige jas dit seizoen? Alles is mogelijk bij ons! En tijdens  Cyber Monday shop jij deze items met een super leuke korting erop! This is your chance to take it all babe! 



Wat je ook zeker in de kast moet hebben liggen in de winter is een comfy outfit! Bij Olivia & Kate hebben we super veel heerlijke loungewear. Dit zijn de perfecte items om aan te hebben als jij je dag gaat spenderen op de bank of wanneer je een comfy outfit wilt maar er toch leuk uit wilt zien. Lounge kleding is namelijk super comfy en zit heerlijk. Zo hebben we heerlijke truien en joggingbroeken, maar ook hele loungewear sets. Ga bijvoorbeeld voor een flair broek met een bijpassende top! Super comfy! Olivia & Kate heeft de lekkerste lounge outfits voor jou die ook nog eens super fashionable zijn! Neem dus snel een kijkje en zorg ervoor dat jij je favoriete chill outfit in de kast hebt hangen! Om je gehele outfit comfy te maken op een chill dagje thuis, zijn de heerlijke fluffy slippers zeker niet te missen! Hoe lekker is het om ook warme voetjes te hebben tijdens de koude dagen?!


Maak jouw gehele outfit af met onze prachtige schoenen! Bij Olivia & Kate shop je de leukste schoenen! Van gympen tot aan hoge laarzen babe! We got it all! Ga bijvoorbeeld voor een mooie pump hak als je uiteten gaat met je besties! Hou jijzelf meer van een paar stoere boots? Girl, we got you! Ga dan bijvoorbeeld voor een paar mooie hoge boots of juist voor een paar korte laarzen voor onder een jurkje! Love it! Combineer je hoge boots met bijvoorbeeld een trui jurk! Super leuke outfit voor naar school bijvoorbeeld! Shop jouw favoriete paar schoenen tijdens de Cyber Monday bij Olivia & Kate met een super leuke korting! Can't wait babe! 

Kun jij niet wachten om je nieuwe items te showen aan je besties? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! En bij een bestelling van €75 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland. Hoe leuk is dat?! Kan je niet kiezen welke items jij allemaal wil hebben en wil jij je items eerst thuis passen? Geen probleem! We hebben een retourtermijn van 14 dagen, genoeg tijd dus om te beslissen voor welke jij gaat!

 

Stay up to date voor onze sale door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven voor nieuwsbrief en ontvangt €5,- korting op je allereerste bestelling bij Olivia & Kate! Schrijf je snel in!

olivia-kate-korting-musthaves-festival-kleding

HAPPY CYBER MONDAY SHOPPING! Wacht niet te lang, voor jouw favoriete items zijn uitverkocht!

 



Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER DISCOUNT WEEKEND

March 25, 2024

It's Easter discount weekend girls! Shop our new collection with 15% discount and our sale items with 50 up to 80% discount! AMAZING!




Flowers & Prints Are you more into prints? Then we have a few perfect items for you in a row! Our Loisa Maxi - Dresses have a real spring vibe. These dresses also have beautiful gold details. So pretty! Shop these dresses now in many different and summery colors. We also have some nice tops for you with a print girls! Our Valeria -Top is a super nice item for the spring and summer, will you go for green or black? Especially because this top has long sleeves and it's made of a very light fabric. This top is nice to combine with one of our mom jeans or a cute skirt. How cute? Shop only this Easter weekend with very high discounts ladies!




Read More

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

March 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Read More

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

February 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Read More