DAYDEAL 15% OFF ALL DRESSES

June 05, 2023

DAYDEAL 15% OFF ALL DRESSES

DAYDEAL 15% OFF ALL DRESSES

(ACTIE IS GESLOTEN) Babes!! Wij hebben vandaag een DAYDEAL 15% op alle jurken!! Shop jouw favoriete jurk met 15% korting op dinsdag 18 juli! Girl, dit wil je toch niet missen?!
Heb jij al leuke jurkjes gevonden op onze webshop? Maak dan 18 juli gebruik van 15% korting! Gebruik de code DAYDEAL15 op jouw favoriete jurkjes! De korting is geldig op ALLE jurken, inclusief onze jurkjes in de sale! WAUW! De kortingscode is online te gebruiken. Dus neem snel een kijkje en spot jouw favoriete jurk!
KLEDING-SALE-DAMES-MODE-JURKENAlso in Blog Olivia & Kate

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

February 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Read More

BLAZERS EN PAKKEN
BLAZERS EN PAKKEN

February 16, 2024

Tweedelige pakken zijn niet meer alleen voor mannen, maar tegenwoordig ook geweldig voor vrouwen. Voor het aankomend voorjaar hebben wij dan ook hele leuke trendy kostuums voor vrouwen in onze nieuwe collectie. Shop ze in verschillende leuke kleuren!

Read More

BRUXELLES
BRUXELLES

February 14, 2024

Maak je klaar voor een duik in de bruisende straten van Brussel, want wij nemen jullie mee voor in onze shoot met de allerleukste dames kleding items. Van chique boetieks tot pittoreske steegjes, we vangen de essentie van onze trendy kleding items. Bruxelles ma belle!

Read More