SHAPEWEAR

January 11, 2023

SHAPEWEAR

SHAPEWEAR 

Shapewear zou niet mogen ontbreken in jouw kledingkast. Wanneer je shapewear draagt zorgt dit voor een flatterend effect & voel jij je comfortabel in je leuke outfit! Het dragen van shapewear zorgt er vaak voor dat je net wat lekkerder in je vel zit en zelfverzekerd bent over je outfit en lichaam! Sommige vrouwen linken shapewear aan een minder sexy beeld dan wat meer gangbare lingerie. Onze shapewear laat zien dat dit helemaal niet het geval hoeft te zijn. Bij Olivia & Kate hebben wij verschillende soorten shapewear. Zo zit er voor iedereen wat bij!  Ben jij benieuwd geworden naar onze shapewear? Lees dan snel verder…

shapewear-blog-mode-dames
 
Wij hebben shapewear shorts in verschillende kleuren en modellen. Voor iedere outfit een juiste kleur. Wij hebben shapewear in het bruin, zwart en beige. Het is natuurlijk niet fijn als je shapewear door je kleding te zien is! Kies daarom de perfecte kleur voor onder jouw kleding. Naast lange short hebben wij ook shorts die wat kortere pijpen hebben. Ideaal voor onder een kort rokje of broekje! Ben jij niet op zoek naar shorts maar naar een body? Hiervoor ben je ook bij ons aan het juiste adres! Shapewear is handig voor onder een jurkje dat een beetje doorschijnt of erg strak zit.
 
Naast het doel van het niet laten doorschijnen van jouw kleding is shapewear natuurlijk ook fijn om te dragen om ervoor te zorgen dat jouw vormen mooi uitkomen! De shapewear shorts van Olivia & Kate zijn ook super handig om onder een rokje of jurkje te dragen die losjes hangt. Wanneer je door de wind loopt hoef je je nooit meer zorgen te maken, want je hebt er een broekje onder! Hoe fijn is dat?! Ook handig voor naar een feestje ;)
 
Het voordeel van de shapewear body van Olivia & Kate is dat je het als vervanging van een hemdje kan dragen! Wanneer jij bijvoorbeeld normaal gesproken een hemdje onder je blouse draagt, kan je ervoor kiezen om voor de body te gaan. Het corrigeert je buik en ziet er tegelijkertijd mooi uit! Girl, dat wil je toch?!

shapewear-blog-mode-dames
 
Omg babes! Goed nieuws, want alle shapewear is afgeprijsd! Shop jouw shapewear online of kom gezellig langs bij ons in de winkel in Haarlem. Weet jij niet zeker welke maat je nodig hebt? Kom dan gezellig shoppen bij onze winkel in Haarlem zodat je de shapewear kan passen. Wij hebben in de winkel naast shapewear ook heel veel leuke jurkjes, rokjes en andere items die je met de shapewear goed kan combineren!
 
Shapewear is niet alleen ideaal om onder een jurkje of rokje te dragen, maar ook bijvoorbeeld onder een pantalon of strakke broek. Shapewear zorgt ervoor dat je rondingen mooi uitkomen en je voelt je vaak lekkerder in je vel!
 
Wanneer je jouw shapewear items gaat wassen dan is het belangrijk om de wasmachine in te stellen op een wolwas- of zijdeprogramma! Ook is het belangrijk om je shapewear in een waszakje te doen. Hiermee word je shapewear beschermd. Nadat de wasmachine klaar is, is het het beste om jouw shapewear op te hangen aan de waslijn en te laten drogen in plaats van jouw item in de droger te stoppen. Hierdoor verliest hij zijn elasticiteit! Zou zonde zijn, toch?!
 
De shapewear van Olivia & Kate is gemaakt van een fijne stof die erg comfortabel zit. Het zorgt er ook voor dat je geen huidirritatie krijgt en door de stof van de shapewear zweet je minder! Omg, hoe fijn?!
 shapewear-blog-mode-dames

Do’s & don’ts bij shapewear
 
Het is belangrijk om de tijd te nemen om jouw shapewear aan te trekken. Trek het rustig aan, zodat het goed de juiste vorm behoudt. Ook is het hierbij belangrijk dat je huid droog en afgekoeld is. Als je net uit de douche komt, is het heel lastig om de shapewear op de juiste manier aan te trekken. Bij shapewear met een hoge taille kun je het beste deze optrekken tot onder je bh. Wanneer je de shapewear hoog optrekt blijft het beter zitten en zal het allemaal minder snel afzakken! Babe, dat wil je toch?!
 
Wat je echt niet moet doen wanneer je shapewear koopt, is kiezen voor een te kleine maat. Het zit dan niet lekker en ook niet mooi. Shapewear zit strakker en daarom kan je het beste gewoon voor je eigen maat kiezen! Naast te kleine shapewear moet je er ook niet voor kiezen om donkere shapewear te dragen onder lichte kleding. Het is belangrijk om de kleur van jouw shapewear af te stemmen met de kleur van de kleding die je wilt dragen. Zo zorg je ervoor dat het niet zichtbaar is! Daarnaast is het echt een don’t om shapewear te kiezen die niet bij je lichaamstype past! Shapewear wordt in de meeste gevallen gekozen op basis van je lichaamstype. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Wanneer shapewear niet goed past bij jouw lichaamsvorm, dan is er een grote kans dat het niet het goede effect zal geven.

shapewear-blog-mode-dames 
Shapewear bestellen
 
Shop jouw shapewear bij Olivia & Kate en betaal op verschillende manieren aan de hand van ons ruime aanbod in betaalmogelijkheden! Zo kun je een bestelling betalen via IDeal, cash- creditcard of met een Fashioncheque, VVV cadeaukaart of een Olivia & Kate giftcard. Heb je nog een Olivia & Kate kortingscode? Dan kun je deze invullen op de check out pagina, de korting wordt dan automatisch toegepast op jouw orderwaarde.
 
Heb je jouw shapewear snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:59 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! En bij een bestelling van €75 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland. Hoe fijn is dat?!
 
Kan je niet kiezen en wil jij de items eerst thuis passen? Geen probleem! We hebben een retourtermijn van 14 dagen, genoeg tijd dus om te beslissen voor welke items jij gaat!
 
Stay up to date voor onze sale door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven.



Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER DISCOUNT WEEKEND

March 25, 2024

It's Easter discount weekend girls! Shop our new collection with 15% discount and our sale items with 50 up to 80% discount! AMAZING!




Flowers & Prints Are you more into prints? Then we have a few perfect items for you in a row! Our Loisa Maxi - Dresses have a real spring vibe. These dresses also have beautiful gold details. So pretty! Shop these dresses now in many different and summery colors. We also have some nice tops for you with a print girls! Our Valeria -Top is a super nice item for the spring and summer, will you go for green or black? Especially because this top has long sleeves and it's made of a very light fabric. This top is nice to combine with one of our mom jeans or a cute skirt. How cute? Shop only this Easter weekend with very high discounts ladies!




Read More

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

March 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Read More

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

February 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Read More