Blue Monday

Blue Monday

BLUE MONDAY

 ( ACTIE GESLOTEN) Maak deze Blue Monday jouw happy Monday! We houden toch allemaal van shoppen?! Shop jouw favoriete blauwe of andere items bij Olivia & Kate om deze dag toch positief te houden!! Ook is er een geweldige dagdeal vandaag op alles inclusief sale items! Een mega korting die mag je niet missen!
 
De beste manier om jezelf te verwennen op Blue Monday is een nieuwe outfit! Hoe leuk is dat om op deze dag blauwe of nieuwe items te shoppen? Truien, blazers, jurken of schoenen, shop jouw favoriete items online of kom gezellig een keertje langs in onze winkel in Haarlem! Op deze maandag wil je het liefst de hele dag lekker binnen zitten op de bank en online shoppen! Toch?! Maak een lekker kopje thee, of neem een glas wijn en shop de leukste fashion items bij Olivia & Kate!


BLUE-MONDAY-KORTING-ACTIE-DAMESKLEDING-KLEDING
 

Truien

Truien mogen toch niet ontbreken in jouw kledingkast tijdens deze koude dagen? Wij hebben een aantal heerlijke truien in de kleur blauw. De blauwe wollen gebreide trui is een van onze bestsellers! Heerlijk zacht en comfy! En wij zijn helemaal verliefd op deze blauwe kleuren! De truien zijn in verschillende soorten blauw te verkrijgen. 
Check de website even om jouw favoriete kleur te shoppen! Naast de wollen gebreide truien hebben wij ook wollen gebreide truien met wijde mouwen!


Daarnaast verkopen wij op onze website ook te gekke gestreepte truien maar ook met meerdere schattige hartjes. Alle wollen gebreide truien in verschillende modellen en patronen zijn leuk om te combineren met een leren broek of skort bijvoorbeeld.  Daarnaast is het ook leuk om de sweater te combineren met een zwarte broek of pantalon om de look wat meer basic te houden.


Ook hebben wij heerlijke gebreide oversized truien, deze zijn leuk om te combineren met een bijpassende gebreide rok om een leuke look te creëren. Ga jij liever voor een trui met een colletje, dan hebben wij deze ook in allerlei verschillende kleuren. 
 

Tops

Tops kan je toch nooit genoeg hebben?! Ook hebben wij leuke nieuwe blouses in onze collectie. Blouses kan je op verschillende gelegenheden dragen. Als basic outfit, zakelijke outfit of stijlvolle outfit. Blouses komen altijd wel van pas. Vandaag willen graag onze nieuwe pofmouwen blouses met een oversized fit uitlichten met 3/4 mouwen, korte pofmouwen of lange mouwen met witte rand details.


Daarnaast om niet te vergeten hebben wij ook in onze nieuwe collectie een blouses met gedetailleerde bloemen erop. Een leuk detail dat jouw outfit helemaal afmaakt! Leuk om de blouses te combineren met een lichte jeans en een paar leuke sneakers.


Naast deze blouse heeft ook een witte blouse met ruffel details. Deze blouse maakt jouw outfit wat speelser en is voor elke gelegenheid te dragen. Deze blouse is ook geweldig te combineren boven een mooie pantalon met chique laarzen daaronder, zo maak je jouw outfit wat zakelijker! Kom tijdens Blue Monday langs bij ons in de winkel in Haarlem en scoor jouw favoriete tops met 10% korting.


Van korte tops tot lange mouwen en hemdjes. Neem snel een kijkje op de website om jouw favoriete tops te shoppen. Combineer jouw favoriete top met een mooie jeans of pantalon. Natuurlijk is het ook leuk om jouw top te combineren met een leren skort bijvoorbeeld. Al met al, tops zijn eindeloos te combineren!
BLUE-MONDAY-KORTING-ACTIE-DAMESKLEDING-KLEDING-BLAZERS-TRUI-BROEKEN
  
 

Jurkjes

Babes, shop jouw favoriete jurkjes online op de website! Wij hebben verschillende leuke jurkjes online staan! De party jurken met glitters en pailletten is nu zelfs te shoppen met 50% korting! Hoe leuk is deze jurk voor een avondje uit met je besties?! Iets te heftig voor jou? Shop deze jurk dan alvast voor volgend jaar kerst en oud en nieuw! Deze korting kan je toch niet voorbij laten gaan? Ook voor de zomer hebben wij een aantal leuke jurkjes in ons assortiment! Neem dus snel een kijkje op de website en shop jouw favoriete jurk!
 

Jassen

Onze jassen en blazers zijn ook te shoppen met onze korting van 10% tijdens Blue Monday. Neem snel een kijkje op de website om jouw favoriete jas of blazer te shoppen! Wees er snel bij, want het kan heel snel gaan!! Heb jij nog een nieuwe jas nodig? Dan is dit jouw kans om voor een geweldige prijs je nieuwe jas te shoppen! Zijn de jassen nog net iets te koud voor je? Shop dan nu alvast jouw jas voor aankomende lente! Of een oversized blazer voor een zakelijke look. Jassen en blazers voor deze prijs kan je toch niet zomaar voorbij laten gaan?!


BLUE-MONDAY-KORTING-ACTIE-DAMESKLEDING-KLEDING-JASSEN-BLAZER

Accessoires

Accessoires zijn a girl’s best friend! Met accessoires kun je jouw look helemaal afmaken. Of het nou een casual outfit, zakelijke outfit, party outfit of een comfy outfit is, van accessoires kun je nooit genoeg hebben toch? Ben je nu wel heel benieuwd wat er bij onze in de collectie zit? Neem dan snel een kijkje. Zo shop je jouw complete outfit in één keer met onze Blue Monday korting en hoef je niet meer verder te kijken welke accessoires er bij passen! We zeggen niet voor niets, it is all about the details toch.

Sieraden

Sieraden kun je natuurlijk nooit genoeg hebben! Bij elke gelegenheid past namelijk een ander sieraad. We love gold, maar wij hebben natuurlijk ook zilveren sieraden!  Kun je niet kiezen? Dan kan het ook heel mooi staan om beide kleuren met elkaar te mixen! Mix en match jouw favo sieraden waardoor jij een unieke combi maakt die helemaal bij jouw stijl past! Shop nu met korting mooie oorbellen voor een night out met je besties of een ketting die jouw outfit helemaal af maakt voor voor een date night. 
 

Items bestellen

Shop jouw nieuwe items bij Olivia & Kate en betaal op verschillende manieren aan de hand van ons ruime aanbod in betaalmogelijkheden! Zo kun je een bestelling betalen via IDeal, cash- creditcard of met een Fashion cheque, VVV cadeaukaart of een Olivia & Kate giftcard. Heb je nog een Olivia & Kate kortingscode? Dan kun je deze invullen op de check out pagina, de korting wordt dan automatisch toegepast op jouw orderwaarde.
 
Heb je jouw items snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:59 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! Hoe fijn is dat?!
 
Kan je niet kiezen en wil jij de items eerst thuis passen? Geen probleem! We hebben een retourtermijn van 14 dagen, genoeg tijd dus om te beslissen voor welke items jij gaat!
 
Stay up to date voor onze sale door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven.