GLITTER EN PAILLETTEN

GLITTER EN PAILLETTEN
Glitter en pailletten, daar kan je toch nooit genoeg van hebben girls. Tijdens de feestdagen is een glitter top of een pailletten jurk niet te missen! Ook voor een diner of een avondje uit met je besties zijn de glitters en pailletten altijd een goede keuze! We love glitter and glamour babe! Bij Olivia & Kate shop je de leukste en mooiste glitter jurken en jumpsuits met pailletten! Ben jij opzoek naar een geweldige outfit voor tijdens de feestdagen of voor een feestje, lees dan snel verder babe!

olivia-kate-kleding-kopen-jurken

Glitter Jurken

De perfect dress! Girl, bij Olivia & Kate shop je de mooiste glitter jurken! Een glitter jurk is eigenlijk voor vele gelegenheden te gebruiken. Als eerste, de perfecte jurk voor kerst. Tijdens de kerstdagen shine jij helemaal in onze prachtige glitter jurken. Ook hebben wij de leukste pailletten jurken. Let it shine babe! Combineer bijvoorbeeld een groene pailletten jurk met een paar classy zwate hakken! Love it! Wil jij liever een zwarte jurk? Girl, we got you! Ga dan bijvoorbeeld voor een zwarten pailletten jurk of een zwarte jurk met zilveren steentjes! Super classy met een extra finishing touch!

Bij Olivia & Kate shop je verschillende soorten glitter of pailletten jurken. Wil jij een pailletten jurk met een hoge hals? Girl, we got you! We hebben super mooie pailletten jurken met een hoge hals in verschillende kleuren! Ga bijvoorbeeld voor een pailletten jurk in de kleur rust, gecombineerd met gouden oorbellen en een paar classy hakken! Deze outfit is perfect voor tijdens de feestdagen, maar ook geweldig voor de birthday van je bestie of van jezelf. Kom gezellig langs bij onze mooie winkel in Haarlem om deze geweldige jurken te shoppen! Wil jij liever de kleding online bestellen? Dat kan natuurlijk ook babe, namelijk via onze online webshop!

Heb je de glitter of pailletten jurk, dress of kleedje (net hoe jij het noemt) snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:30 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! En bij een bestelling van €75 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland!

olivia-kate-kopen-kleding-blouses-jurken

Sets

Ben jij zelf niet echt van de jurken, maar hou jijzelf meer van een leuke glitter of pailletten set? Girl, we got it all! Bij Olivia & Kate vind jij de leukste sets voor bijvoorbeeld de feestdagen! We hebben een geweldige zilveren pailletten flair broek met een bijpassende zilveren pailletten top! Ohmyy, deze items kan je toch niet laten liggen babe! Het is ook super fijn dat je deze twee items ook los van elkaar kan dragen! Zo kan je nog veel meer andere outfits maken met dezelfde items! Love it! Combineer bijvoorbeeld onze zilveren pailletten top met een zwarte legging of een zwarte pantalon! Super chique! Of kies ervoor om onze zilveren pailletten flair broek te combineren met een mooie zwarte satijnen blouse! WAUW!

One shoulder top

De one shoulder top is een echte musthave voor in jouw kledingkast babe! En op het helemaal glamorous te maken hebben we nu de one shoulder top met glitters! Love it! Stijl de one shoulder glitter top met een leuk leer broekje en een paar hogen haklaarzen. Ps, de one shoulder glitter top heeft een prachtige pofmouw. Super classy! Ook hebben wij geweldige one shoulder crop tops met pailletten. WAUW! Deze tops zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk in het zwart, beige, zilver, groen en rust! Deze geweldige one shoulder croptops zijn op zoveel manieren te stijlen. Combineer bijvoorbeeld de beige one shoulder crop top met een mom jeans en een paar zwarte hakken! Of je kan ervoor kiezen om bijvoorbeeld de zwarte one shoulder crop top te stijlen met een leren broek en een paar haklaarzen. AMAZING!

Kan je niet kiezen en wil je de top eerst thuis passen? Geen probleem! We hebben een retourtermijn van 14 dagen, genoeg tijd dus om te beslissen voor welke top jij gaat!

Blouses

Ohmyyyyyy! Bij Olivia & Kate shop je de perfecte blouse! Onze pailletten blouse kan je niet laten liggen babe! Deze pailletten blouse is GE-WEL-DIG op een leer kort broekje en een hogen haklaarzen! Time to shine! Combineer bijvoorbeeld onze zwarte pailletten blouse met onze prachtige zwarte pailletten broek! Wauw! Met die outfit ben jij helemaal ready to party babe! Wil je de outfit iets rustiger? Dat kan, ofcourse! Combineer dan bijvoorbeeld onze zilveren pailletten blouse met een zwarte broek of een spijkerboek en een paar slingback hakken!

olivia-kate-kopen-kleding-broeken-glitter-sequin

Jumpsuit

De jumpsuit blijft eigenlijk altijd een trend girls! Je hoeft er nu niet meer over na te denken welke top met welke broek matcht! Bij Olivia & Kate hebben wij een geweldige groene pailletten jumpsuit! Deze geweldige pailletten jumpsuit laat jouw stralen tijdens oud en nieuw bijvoorbeeld! Draag onder deze jumpsuit een paar gouden hakken en maak deze look helemaal af met een paar gouden sieraden! You are ready babe!

Heb je de pailletten jumpsuit snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:30 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! En bij een bestelling van €75 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland!

Perfecte sieraden voor de feestdagen

De perfecte sieraden kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een mooie glitter jurk of pailletten jumpsuit! Bij Olivia & Kate vind jij de leukste party sieraden! Deze sieraden kan je ook na de feestdagen zeker gebruiken. Ga jij uiteten met je loved one en trek je een zwart jurkje aan en wil je de outfit toch een boost geven? Kies dan bijvoorbeeld voor een paar gouden statement oorbellen of ga voor een paar prachtige gouden armbanden. Ben jij meer van de zilveren sieraden? Bij Olivia & Kate shop je ook super leuke zilveren sieraden!

Glitter sokken

Glitter sokken zijn een echte must voor tijdens de feestdagen! Super leuk voor onder je outfit! Moe na een avondjes uit met je besties op hakken? Girl, we got you! Trek je glitter sokken aan girl en dan ben je nog steeds helemaal the star!

Kom gezellig langs bij onze mooie winkel in Haarlem voor de leukste glitter en pailletten items! Hier word je geholpen door onze lieve storebabes! Ook kan je alle items online vinden! XOXO

olivia-kate-oorbellen-glitter