ROADTRIP TO THE SUMMER OF LOVE!

February 07, 2021

ROADTRIP TO THE SUMMER OF LOVE!

Summer of love 

Ohmy! De zomer is eindelijk begonnen en dat bekent dat wij onze summer campagne shoot hebben gelanceerd! Ben jij benieuwd welke nieuwe geweldige items er allemaal nieuw online zijn gekomen bij de summer of love? Blijf dan vooral lezen!
 
De summer of love vertelt het verhaal van 2 meiden die samen naar het strand gaan in hun leukste beachwear dresses en sets, de mooiste jurkjes, 2 piece sets, tops & jeans! Wij geven je wat inspiratie en tips over de leukste zomer outfits & kleding die zeker niet in jouw kast mogen ontbreken! Ben jij al benieuwd geworden en kan je niet meer wachten om de collectie te bekijken? Klik dan HIER

 

2 piece sets dames

Hou jij van een super leuke 2 piece set, zoals de Seline set? De set bestaat uit 3 delen en heeft ook een bijpassende sjaal die je in je haar of aan je tas kan doen! Hoe leuk is dat? Dit is een van onze favoriete zomer looks! Deze print is helemaal in deze zomer en super leuk te stylen met onze Diandra slippers!
 
Ben jij meer van de comfy looks? Don’t worry girl! We’ve got you covered! De Trina set is de perfecte comfy set voor deze zomer! De set is gemaakt van 100% katoen waardoor deze stof ook op de warmere dagen super fijn te dragen is! De set zit super comfortabel en zacht en ziet er ook nog is leuk uit!

 
De Melody set is een nieuw item in onze collectie, en wij weten nu al dat jullie deze set geweldig vinden! De set heeft mega leuke kleuren en is leuk voor een avond uit met hakken, maar ook voor overdag naar het strand of de stad met slippers, of een van onze leuke cowboy boots, zoals de Carter boots eronder! Wij zijn helemaal gek op felle kleuren dit seizoen! Dit zie je daarom ook veel terug in onze collectie! 
 
De Savannah set is ook een nieuw item in onze collectie en heeft een prachtige oranje kleur! Draag een bikini onder de set en je bent ready voor de beach of doe een leuke stedentrip en je ziet er fabulous uit!
 
De Cenna set is een van onze bestsellers dit seizoen! Deze beachwear set heeft een gouden lurex draadje in de stof, waardoor jij de hele zomer shined op het strand wanneer je deze set aan hebt! De set is gemaakt van viscose, een prachtige stof!
 


Zo hebben we nog veel meer super leuke 2 piece sets op onze website en in de winkel!
 
Psst… Wist je dat je een gratis Olivia & Kate kettinkje krijgt bij bestellingen boven de €100 in de winkel en online?
 

Beachwear Dames

Op het strand kunnen beachwear bikinis of beachwear cover ups natuurlijk niet ontbreken! Wij hebben de allerleukste items voor jou die jij deze zomer hard nodig gaat hebben! Shop bijvoorbeeld een van onze beachwear jurkjes: de Lucca dress! De Lucca dress is verkrijgbaar in 3 kleuren! Groen, blauw of gold, wat is jouw favoriet?
 
Daarnaast hebben wij ook super veel leuke strandtassen zoals de Amour beach bag die perfect matchen bij jouw beachwear jurk! Naast coverups hebben wij ook veel bikini’s en badpakken! Deze zijn super populair,  dus zorg ervoor dat je er snel bij bent voor ze uitverkocht zijn! Ga jij voor een leopard bikini of toch liever een classy blauw badpak met super leuke ruffles? 
 
Ben jij nog opzoek naar de perfecte slippers en sandalen voor naar het strand? Shop dan onze Diandra slippers of Judie sandals! Deze slippers en sandalen zitten niet alleen lekker, maar zien er ook nog is mega fashionable uit! De perfecte dames schoenen voor de zomer!

 

Jurken dames

Wij zijn helemaal verliefd op onze nieuwe jurken! Wij hebben de meest prachtige stoffen voor jullie zoals viscose en katoen! Perfect voor de zomer! Ga jij voor een lange jurk of een wat kortere jurk? Wij hebben ook veel jurken met korte mouwen of spaghetti bandjes. De jurken hebben de allerleukste prints: zoals bloemenprint, aztec print of een dierenprint! Veel jurken zijn ook beschikbaar in meerdere kleuren, hierdoor heb jij de keus om jouw favoriete kleur uit te kiezen! (of allemaal ;) Bekijk onze website om de nieuwste dames jurkjen te zien!
 
pssst.. wist je dat wanneer je voor 23:30 besteld, je bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden?

 

Mom jeans dames

Naast jurken, beachwear en sets hebben wij natuurlijk ook super fijne mom jeans met stretch in onze collectie! Ga jij voor een stoere mom jeans met gaten? Of toch liever een highwaist zwarte mom jeans? We’ve got it all girls! Spijkerbroeken zijn de perfecte basic items in jouw kast! Draag je top of t-shirt in je mom jeans om je figuur het beste te laten uitkomen! Je kan een mom jeans ook super leuk stijlen met een van onze crop tops! We hebben crop tops met lange mouwen, maar ook met korte mouwen! Wil jij voor een meer chique look gaan? Combineer dan onze mom jeans met de witte Valerie blouse voor een classy look!
 

Winkel collectie

Ohmy girls! Wist je dat je in de winkel de nieuwe zomer collectie al een week kan shoppen? Wees er dus snel bij voor jouw favorite items zijn uitverkocht! Onze store girls helpen jou graag en adviseren jou over de kleding! Wij vinden het belangrijk dat je met een lach de deur uitgaat en je je zelfverzekerd voelt in onze kleding! Kom vooral gezellig langs de winkel om de geweldige nieuwe items te shoppen! Naast kleding, verkopen wij ook veel accessoires, sieraden en bijvoorbeeld mondkapjes! 

 
psst.. wist je dat je bij elke aankoop in de winkel een gratis mondkapje krijgt?
 
Genoeg reden om te shoppen dus! Neem snel een kijkje op onze website en vergeet ons niet te volgen op InstagramFacebook en op Pinterest voor dagelijkse outfit inspiratie!
 
Daarnaast hebben wij ook een te gekke nieuwsbrief waarin wij exclusieve kortingen delen, de nieuwste collecties & outfit inspiratie! Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je bij je eerste bestelling €5 korting! Hoe leuk is dat?! Happy summer shopping babess!
 



Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER DISCOUNT WEEKEND

March 25, 2024

It's Easter discount weekend girls! Shop our new collection with 15% discount and our sale items with 50 up to 80% discount! AMAZING!




Flowers & Prints Are you more into prints? Then we have a few perfect items for you in a row! Our Loisa Maxi - Dresses have a real spring vibe. These dresses also have beautiful gold details. So pretty! Shop these dresses now in many different and summery colors. We also have some nice tops for you with a print girls! Our Valeria -Top is a super nice item for the spring and summer, will you go for green or black? Especially because this top has long sleeves and it's made of a very light fabric. This top is nice to combine with one of our mom jeans or a cute skirt. How cute? Shop only this Easter weekend with very high discounts ladies!




Read More

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

March 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Read More

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

February 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Read More