Welke jurk als bruiloft gast?

Welke jurk als bruiloft gast?
Heb jij binnenkort een bruiloft en heb je geen idee welke outfit je aan moet? Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid waar je als gast niet alleen de liefde tussen twee mensen viert, maar ook de kans hebt om er op je best uit te zien. Het vinden van de juiste outfit kan echter een uitdaging zijn, vooral omdat er verschillende dresscodes zijn om rekening mee te houden. In dit blog geven we je een aantal tips voor het kiezen van de perfecte bruiloft outfit als gast!
KLEDING-WITTE-CHOKER-STRAPLESS-JURK-MINTGROENE-SATIJNEN-TOP-ZEEGROENE-HALTER-JUMPSUIT
Er is een kans dat de bruid en de bruidegom hebben gekozen voor een thema. Dit kan bijvoorbeeld zijn black-tie, pastelkleurig of chique. Het is belangrijk dat je rekening houdt met de weersomstandigheden en de locatie van de bruiloft. Voor elk weertype kan je bij ons de leukste look vinden! Als de uitnodiging geen specifieke dresscode vermeldt, kun je altijd de bruid of de ceremoniemeester vragen om advies.

De kleur van je outfit is ook belangrijk om rekening mee te houden. Het is gebruikelijk om geen wit of crème te dragen, omdat deze kleuren vaak worden geassocieerd met de bruid. Als je twijfelt, ga dan voor neutrale kleuren zoals pasteltinten, marineblauw of zwart. Vermijd felle kleuren of prints die te veel aandacht trekken, tenzij de dresscode felle kleuren beschrijft!

De stijl van je outfit hangt af van de dresscode en de locatie van de bruiloft. Als het een formele gelegenheid is, kun je gaan voor een elegante jurk met een bijpassende jas of een cocktailjurk. Als het meer casual is, kun je kiezen voor een jumpsuit of een luchtige zomerjurk. Zorg er wel voor dat de stijl van je outfit niet te veel afwijkt van de dresscode of het thema van de bruiloft.

Voor een zomerse bruiloft hebben we leuke jurkjes met verschillende printjes. De collectie bestaat uit de allerleukste kleurtjes. Felgekleurde jurkjes zijn ook helemaal trendy. Wij zijn ook helemaal verliefd op onze pastelkleurige jurkjes. Lichte kleuren geven helemaal een zomerse wedding look.
Een lange jurk of cocktailjurk is super trendy en heerlijk voor de zomer! In lichte kleuren zoals lila, beige of lichtblauw krijg je het niet zo warm op de hete zomerdagen.

Is de geplande bruiloft in het buitenland?! Ohmyy lucky you! We hebben superleuke gehaakte blousjes en topjes die superleuk staan op een pantalon of een rokje! Ga jij voor de chique bruiloft look? Heb jij onze satijnen items al gezien? We love them all! Onze nieuwe satijnen jurkjes hebben we in het groen en in het beige. Deze jurkjes hebben een lange mouw, dit zijn super elegante items.

KLEDING-WITTE-CHOKER-STRAPLESS-JURK

Heb jij de perfecte outfit nog steeds niet gevonden? Don’t panic babe!  We hebben genoeg items! Voor iedere wedding babe is er een perfecte look!
Voor een warme dag hebben wij heerlijke luchtige jurkjes! Heb jij onze April jurkjes al gezien? Deze luchtige zomerjurkjes hebben we in veel verschillende kleuren. Ook in het pastel, dit is super trendy en de perfecte kleur voor een bruiloft. Ook is een beige look helemaal in! Shop deze beige April dresses snel babes, want dit is een echte bestseller!

Ben jij op zoek naar de perfecte bruiloft outfit, maar wil je geen jurk. Onze ruffle skorts zijn een perfecte vervanger. Deze items lijken op een rokje, maar hebben ook nog een broekje, super comfy dus! Deze skorts kan je combineren met onze blousjes en tops. Onze collectie bestaat uit hele leuke silk items. Deze satijnen look maakt de outfit meteen chique. We hebben veel matching sets! Deze setjes hebben wij met leuke bloemen printjes of juist 1 kleurtje. Korte broekjes of lange broeken it’s your choice babe! Bij onze pantalons hebben we passende blazers waarmee je een supermooie outfit creëert.

KLEDING-BEIGE-LANGE-MOUWEN-GESTRIKTE-SATIJNEN-JURK-WITTE-BALLONMOUWEN-SATIJNEN-JURK-GOUDEN-LUREX-HALTER-JUMPSUIT

Een passend jasje of vestje mag zeker niet missen bij jou wedding look! Onze Yasmine Cardigans zijn hier perfect voor. Deze mooie knits in pastel kleuren en beige/creme kleuren mogen niet missen in jouw kast. Een blazer of een trenchcoat maakt jouw outfit helemaal compleet! Be quick babes! Deze items zijn echte musthaves!

Accessoires Accessoires zijn een geweldige manier om je outfit compleet te maken en wat persoonlijkheid toe te voegen. Kies voor subtiele sieraden, zoals oorbellen en een armband, die passen bij de stijl en kleur van je outfit. Vergeet niet om comfortabele schoenen te dragen die passen bij de dresscode en de locatie van de bruiloft.

Onder onze leuke outfits horen een paar perfecte hakken. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze strappy heels in verschillende kleurtjes maken de outfit helemaal compleet. Deze hakken hebben we in het groen, wit en zwart. Ook hebben we lage heels die ook superleuk staan onze een broek of rok! Zijn hakken het niet helemaal voor jou en ga jij liever voor iets stoerders?! Heb jij onze collectie boots al gezien. We hebben zoveel keuze uit verschillende cowboy boots. De witte en de beige zijn super leuk onder een jurkje voor een stoere wedding look.

Voor de finishing touch hebben wij een supergrote collectie sieraden. Een gouden touch staat perfect bij een creme, wit of beige kleurig outfitje. Leuke oorbellen mogen niet missen bij de outfit. Met een sprankelend kettinkje en een mooie armband ben jij ready to go!

KLEDING-LICHTROZE-LUREX-LAGEN-LANGE-MAXI-JURK

Vergeet niet om een van onze tassen te shoppen. Dit moet je bij je hebben! Super handig zodat je je make-up een beetje kan bijwerken, je sleutels kan opruimen, je portemonnee bij je hebt en je telefoon kan opbergen. We hebben zoveel verschillende soorten bags. Onze collectie bestaat uit crossbody bags, schoudertasjes en handtasjes. Girls we hebben zoveel verschillende kleuren, deze mag je niet missen!

Tot slot zijn je haar en make-up ook belangrijke elementen van je bruiloft outfit. Kies voor een haarstijl die past bij de stijl van je outfit en de dresscode. Ga voor natuurlijke make-up met een subtiele lipkleur om de aandacht niet te veel van je outfit af te leiden.

Shop snel jouw favoriete items via de site! Don’t miss out babe! Besteed jij boven de 75 euro, dan ontvang je free shipping! En bestel jij nou voor 23:30 dan worden jouw items dezelfde dag nog verzonden! Volg ons op Instagram @oliviakate.nl. Post ook jouw festival outfit en tag ons! We love to see your looks!!

Happy shopping babes
xoxo